Part #34

6.7K 402 26
                                    

Το πρωι μας βγήκε αγκαλιά οπως κάθε πρωι.
Σηκώθηκα γιατι επρεπε να ετοιμαστώ για την δουλειά.Η Ναταλια ακομα κοιμόταν και δεν ήθελα να την ξυπνήσω.Μπηκα στο μπάνιο φόρεσα τα ρούχα μου πηρα τα πράγματα μου και κατεβηκα κατω να κανω έναν καφέ και να φύγω. Μόλις ειχα καθίσει και ειδα την Ναταλια να Κατεβενει την σκάλα και να μου χαμογελάει.
-καλημέρα"λεει και με έρχεται στην αγκαλιά μου.
-καλημέρα ομορφιά μου.Γιατι ξύπνησες"την ρωταω.
-γύρισα και δεν σε ειδα εκει και ήρθα να σου κανω πρωινό να φας"λεει
-Ναταλια δεν είπαμε ότι πρέπει να ξεκουράζεσαι;Και ο γιατρο το ειπε και όλοι το λεμε.Ασε που μπορω να κανω έναν καφέ και κατι να φάω"λεω και την κοιτάζω στα ματια
-οχου ενταξει φταίω εγω που ήρθα με ωραια διάθεση να σου ετοιμάσω να φας και να καθίσω να σου κανω παρεα μεχρι να φύγεις.Και το ευχαριστώ πιο ειναι;Μου γαμησες την ψυχολογία"λεει και ανεβαίνει της σκάλες και ακούω να κοπανάει την πορτα της κρεβατοκάμαρας.Εκανα μαλακια τελικά.
Αφου βάλω τα άπλυτα στο πλυντήριο και εχει περάσει λιγο ανεβαίνω πάνω και ανοίγω την πορτα.Εχει πλάτη προς την πορτα αλλα μπορω άνετα να δω ότι κλαίει καθώς το σώμα της κουνιέται σε αναφιλητά.Παω και ξαπλώνω πίσω της και την αγκαλιάζω.Γυρναει και μπαίνει την αγκαλιά μου.Εγω χαϊδεύω τα μαλλιά και την πλάτη της για να ηρεμήσει. Οταν το κανει σηκώνει το πρόσωπο της και με κοιτάζει στα ματια.
-συγνωμη"λεει και ξανα χώνεται στο λαιμό μου
-εγω συγνωμη.Δεν επρεπε να σου μιλήσω ετσι"λεω
-δεν φταις εσυ, το μόνο που θες ειναι το καλό μου και να ειναι καλα τα μωράκια εγω εχω νεύρα τωρα τελευταία"λεει και αφήνει ενα φιλί στο λαιμό μου οπως ειναι.
-δεν θελω να στεναχωριέσαι για τιποτα.Ειναι φυσικό να εχεις τέτοια συμπεριφορά όσο φτάνουμε στο τέλος"λεω και με κοιτάζει.
-εχω να παω στον γιατρο σημερα"λεει
-το ξερω αλλα δεν ξερω αν θα μπορέσω να ερθω "λεω
-δεν πειράζει αν προλάβεις οκ αλλιώς την άλλη φορά θα παμε μαζι"λεει
-ναι ψυχή μου"λεω και την φιλάω
-θα αργήσεις στην δουλειά"λεει και κοιτάζω την ώρα.
-εχω κανονίσει με το αφεντικό μου και μου εχει πει ότι λιγο μπορω το πρωι να κάθομαι να σε βοηθάω αν θες κατι"λεω και χαμογελάω
-ειμαι ενταξει.Λογικα θα ξανα κοιμηθώ"μου λεει την φιλάω ξανα και βγαινω απο το δωμάτιο.

Ειμαι στο γραφείο εδω και τέσσερις ωρες και για καποιο λόγο εχω ενα άσχημο προαίσθημα απο το πρωι.Νιωθω ενα σφίξιμο στο στομάχι μου.
Περνω την Ναταλια τηλέφωνο αλλα δεν απαντάει ακομα θα κοιμάται λογικά.Κοιταζω το ημερολόγιο και βλέπω ότι εχει ραντεβού της 2 το μεσημέρι.Αρα ακομα δεν θα την ξυπνήσω.
Ετσι συνεχίζω την δουλειά μου. Στη 1 εχουμε μια παρουσίαση και πρέπει να ειμαι εκει όποτε βγαινω απο το γραφείο μου και παω στην γραμματέα του ορόφου.
-Melissa θελω μια τεράστια χάρη"της λεω
-πες μου Alex φυσικά.
-σε λιγο εχουμε παρουσίαση και η Ναταλια εχει ραντεβού με τον γιατρο στης 2 και δεν απαντάει ακομα.Οποτε θα ήθελα αν μπορείς σε καμία ώρα να πάρεις ενα τηλέφωνο για να δεις ότι ολα ειναι οκ"λεω
-εννοειτε και το ρωτάς"λεει
-εισαι θησαυρός"και παω στο γραφείο μου.
Οταν φτάνει η ώρα το σταθερό χτυπάει και ειναι η Melissa να μου πει ότι σχεδόν έχουν ερθει όλοι.Εχω τρομερό άγχος καθώς ειναι η πρώτη παρουσίαση που θα κανω σε ολα τα στέλεχοι της εταιρίας.
Μπαίνω μεσα στην αίθουσα και το αφεντικό μου με συστήνει στα υπόλοιπα άτομα.Δεν ειναι πολύ μεγαλύτερος μου.Οποτε υπάρχει κατανοήσει μεταξύ μας.Εγω όλο χαρά αρχίσω την παρουσίαση και σε κάποια στιγμή χτυπάει το σταθερό.
-συγνωμη"λεει το αφεντικό μου και εγω συνεχίζω.Τοτε σηκώνετε και βγαινει απο το γραφείο και μιλάει εξω με την Melissa.Μετα απο λιγο ξανα μπαίνει μεσα και με κοιτάζει και χαμογελάει.
-σας ζήτω ενα μεγάλο συγνωμη αλλα θα πρέπει να διακόψουμε την παρουσίαση"λεει και εγω τον κοιτάζω.Δεν μπορει να το ετοίμαζα τοςο καιρο και τωρα να το κανει αυτο άρα κατι πρέπει να έγινε.
-αλεξ έρχεσαι λιγο στο γραφείο μου"λεει
-ναι βέβαια"απαντάω και τον ακολουθώ.Εξω η Melissa με κοιτάζει και μου χαμογελάει δειλά.
Αφου μπαίνουμε μεσα κλείνει την πορτα και καθετε στην θέση του.
-έγινε κατι;"ρωταω
-αλεξ καταρχάς να σου πω ότι απο αύριο θα πάρεις μια άδεια για όσο εσυ θέλεις"λεει και τοτε παγώνω .
-έγινε κατι με την Ναταλια"ρωταω
-ναι μας ειδοποίησαν απο το νοσοκομείο ότι υπήρξε μια επιπλοκή και την έβαλαν χειρουργείο για να γεννήσει.Οποτε θα πρέπει να απο εκει.Η δουλειά θελω να ειναι το τελευταίο που να σε ενδιαφέρει."λεει και εγω βγαινω πανικόβλητος απο το γραφείο του και παω στο δικό μου.Πιανω το κινητό μου και βλέπω 12 αναπάντητες απο την Ναταλια και άλλες 5 απο τον γιατρο της.Περνω τα πράγματα μου και τρέχω και για καλη μου τύχη το ασανσέρ ειναι εδω.Μπαινω μεσα και σε δευτερόλεπτα ειμαι στο ισόγειο και βγαινω απο το κτήριο.Περνω τηλέφωνο τον γιατρο και απαντάει σχεδόν αμεσως.
-αλεξ"λεει
-συγνωμη είχα παρουσίαση με ειδοποίησαν και ερχομαι.Η Ναταλια ειναι καλα τα μωρά;"λεω και τα ματια μου ειναι βουρκωμένα.
-ειναι καλα αλλα σύντομα πρέπει να μπει χειρουργείο.Δεν θέλει να μπει αν δεν εισαι και εσυ εδω."λεει
-ερχομαι σε 10' το αργότερο ειμαι εκει"λεω και δάκρυα πέφτουν στα μάγουλα μου."γιατρέ ειναι κατι σοβαρό"ρωταω
-αν δεν κάνουμε κατι άμεσα ίσως χάσουμε κάποιον απο τους 3"λεει και τα λόγια του με χτυπάνε σαν κεραυνός.
-ενταξει γιατρέ ερχομαι"λεω και το κλείνω.
Αμεσως παίρνω την μαμά της τηλέφωνο αλλα δεν απαντάει.Το ταξί Σταμαει μπροστα απο το νοσοκομείο και πετάγομαι και μπαίνω μεσα.
Δινω τα στοιχεία μου και μου λένε σε πιο θάλαμο ειναι η Ναταλια.Μπαινω βολίδα μεσα και την βρίσκω να καθετε στο κρεβατι με κατι καλώδια στην κοιλιά της.Με το που βλέπω ότι ειναι καλα αμεσως ξεσπαω σε κλάματα και την αγκαλιάζω.
-μωρο μου"λεω και με αγκαλιάζει και εκεινη.
-αλεξ"λεει και κλαίει
-τι έγινε μωρο μου"λεω
-πήγα για τον υπέρηχο και το ενα μωρο είχε πολύ χαμηλό σφυγμό."λεει και την αγκαλιάζω
Εκεινη την ώρα μπαίνει μεσα ο γιατρός.
-καλώς τον.Αφου είμαστε όλοι εδω μπορουμε να ξεκινήσουμε"λεει
-αλεξ αν θες φόρεσε την στολή σου και έλα μεσα"λεει ο γιατρός
-εεεεε δεν ξερω"λεω και εχω χεστει πάνω μου
-μωρο μου"λεει γ Ναταλια και αμεσως περνω κουράγιο.
-ενταξει.Θα σε δω μεσα"λεω και την φιλάω."και ο γιατρός την πέρνει με το φορείο και πάνε στο χειρουργείο.Αφου ετοιμάζομαι μπαίνω και την βλέπω με περίμενε.Καθομαι δίπλα της και της κρατάω το χέρι.Λογο της κατάστασης πρέπει να κανει καισαρική.
-θα πάνε ολα καλα"λεω και την φιλάω.Εκεινη μου χαμογελάει και μου σφίγγει το χέρι μου.
Μετα απο λίγα λεπτά ακούμε ενα κλάμα μωρού και γιατρός μας δείχνει ενα κοριτσάκι και το αφήνει στην αγκαλιά της Ναταλίας.Το κλάμα μου παει βροχή οπως και της Ναταλια.
-αγάπη μου"λεω και της φιλάω και της δυο.
-αλεξ τα καταφέραμε"λεει και κλαίει. Δευτερόλεπτα μετα ακούμε ακομα ενα κλάμα οχι τοσο δυνατό όσο το πρώτο.Ο γιατρός μας δείχνει ενα αγοράκι λιγο πιο μικρό απο το πρώτο και το αφήνει στην αγκαλιά μας αλλα σχεδόν εμμέσως τον περνούν και τον βάζουν σε ενα μηχάνημα..Εγω αγκαλιάζω την Ναταλια οπως μπορω και την φιλάω παντού.
-ευχαριστώ ψυχή μου.Με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άντρα"λεω και την φιλάω
-Σ'αγαπω πολύ"λεει και τα ματια της αρχίσουν να κλείνουν.
-Ναταλια μωρο μου"λεω αλλα εκεινη τιποτα.Τοτε ένας θόρυβος απο ενα μηχάνημα κανει ενα θόρυβο και αμεσως με βγάζουν εξω"
-οχι δεν παω πουθενά ειναι η γυναίκα μου"λεω αλλα ειμαι κιόλας εξω απο το χειρουργό να κλαίω.Το σώμα μου κοκαλώνει οταν ακούω τον γιατρο να λεει "την χάνουμε"τοτε όλος ο κόσμος μου γκρεμίστηκε..

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα