Part#33

8.8K 396 15
                                    

Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες απο τοτε που έγινε το συμβάν με την μαμά μου και τον Νίκο.

Σημερα θα πηγεναμε στον γιατρο με τον Άλεξ να δουμε τι κάνουν τα μωράκια.Σημετα θα επίσης θα έμπαινα στον 8ο μηνα και ο γιατρός μου ειπε ότι πρέπει να προσέχω αρκετά γιατι απο μερα σε μερα μπορει να γεννήσω.Ηταν μεσα Μαΐου και ο καιρός ηταν πολύ καλός για τα δεδομένα του Λονδίνου.Η αληθεια ειναι ότι τα πάντα ηταν έτοιμα σχετικά με τα μωρά και απλα περιμέναμε. Φυσικά ο Άλεξ κράτησε την υπόσχεση του και δεν κάναμε τιποτα αυτο το διάστημα.Ειχα κανει τα πάντα αλλα αυτός τιποτα.Ημουν στο δωμάτιο και ετοιμαζόμουν όταν μπήκε ο αλεξ στο δωμάτιο.Τον ειδα και του έστειλα ενα φιλί και εκείνος χαμογέλασε.

-νομίζω πρέπει να κανεις λιγο πιο γρήγορα γιατι μετα θα μας περιμένουν τα παιδια."μου λεει και έρχεται μεσα και βγάζει τα αθλητικά του απο την ντουλάπα και τα βάζει.Ηταν τοςο όμορφος μπορει να φορούσε φόρμες και φούτερ αλλα ηταν κούκλος.

-ειμαι έτοιμη"λεω και σηκώνομαι απο το σκαμπό και εκείνος έρχεται να με βοηθήσει.

Η κοιλιά μου εχει γινει τεράστια και μερικές φορές μπορούσα να δω τα μωρά όπως κουνιούνται.Ο αλεξ λάτρευε να το κανει αυτο και όταν το έκαναν φιλούσε εκείνο το σημείο.

Βγήκα απο το μπάνιο έβαλα το αμάνικο μπουφάν μου πηρα την τσάντα μου και κατέβηκα κατω που ηταν ο αλεξ και με περίμενε.Μου επιασε το χέρι και βγήκαμε απο το σπίτι και μπήκαμε στο αυτοκίνητο.

Μια ώρα μετα καθόμασταν στην αίθουσα αναμονής και περίμενα να φωνάξουν το όνομα μου.Οταν αυτο έγινε μπήκα με τον αλεξ μεσα.

-γεια σας γιατρέ"ειπα και ο αλεξ τον χαιρέτησε με χειραψία.

-γεια σου Ναταλια μου πως εισαι σημερα;"με ρωτάει

-καλα πολύ καλα απο το πρωι τα νιώθω συνέχεια"λεω

-ωραια ωραια ξάπλωσε να δουμε"λεει και βάζει το μηχάνημα στην κοιλιά μου και ακούμε τους χτύπους απο της καρδιές τους.Τοσο καιρο και ακομα κάθε φορά που της άκουγα ηταν σαν την πρώτη φορά.Ο αλεξ μου επιασε το χέρι και ηταν καθιστός δίπλα μου και χαμογελούσε.

-λοιπόν.."ξεκινάει να λεει ο γιατρός" είμαστε υπέροχα απο το μέγεθος και ακομα καλύτερα απο τη θέση που έχουν παρει"λεει και κοιτάζω τον αλεξ που τα ματια του γυαλίζουν."όποτε Ναταλια μου μεσα αν όχι στην εβδομάδα που έρχεται το αργότερο την επόμενη γεννάμε"μου λεει και εγω κλαίω απο την χαρά μου.Με βοηθάει να σηκωθώ και ο αλεξ να κατέβω απο το κρεβατι.

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα