Part #31

7.3K 421 8
                                    

-Αλεξ ξυπνά"λεει και την άκουγα κάπως.Ανοιξα τα μάτια μου και την είδα όρθια δίπλα στο κρεβατι.
-Τι έγινε ρε μωρό μου;"ρωταω και κοιτάω το ρολόι που ηταν 5 τ πρωι "στις 5 το πρωι"λεω ξανα.
-Αλεξ σήκω νομίζω έσπασαν τα νερά"λεει
-όχι ρε πούστη και την είδα χθες που έσταζε και ειπα θα την κανω το μεσημέρι"λεω
-τι λες Μωρε αλεξ"λεει
-η βρύση στο μπάνιο έσταζε λιγο πριν"λεω και ξανα ξαπλώνω.
-αλεξ τι λες πια βρύση γεννάω"λεει και πετάγομαι απο το κρεβατι.
-όχι ρε πούστη"ξανα λεω και άρχισα να τρέχω.

Ετσι με το που του ειπα ότι γεννάω σηκώθηκε σαν τρελός απο το κρεβατι και άρχισε να ντύνεται.Ειχα βάλει ενα παντελόνι φόρμας και απο επάνω το φούτερ του όταν γύρισε να με κοιτάξει.

-έλα δεν ειναι τίποτε ολα καλα θα πάνε θα προλάβουμε"μου λεει ενω είχε φρικάρει.
-ναι απλα κάνε λιγο πιο γρήγορα όμως γιατι πονάω"του απαντάω
-ναι ναι τωρα περνω τα πράγματα και φύγαμε"λεει και παει στην ντουλάπα και βγάζει ενα σάκο που ειχα ετοιμάσει για όταν ερθει η ώρα να γεννήσω.
-ωραια τον γιατρο να πάρουμε.Να τον πάρω εγω η εσυ;"τον ρωταω
-όχι όχι εσυ δεν ξερω τι έχεις ετσι κ αλλιώς"απαντάει και ηταν πραγματικά έκτος τόπου και χρόνου. Ετσι κάθησα στο κρεβατι πηρα το κινητό μου και κάλεσα τον αριθμό του.
Απάντησε στο δεύτερο χτύπημα και Αφου του ειπα τι έγινε μου ειπε αμεσως να παω στην κλινική γιατι ηταν παρά πολύ νωρίς ακομα και για δίδυμα.Ετσι πήγα στο μπάνιο έβαλα ενα κολάν τα αθλητικά μου και απο πάνω ενα πουλόβερ.Ξανα βγήκα και ειδα τον αλεξ να διαβάζει κατι σε ενα απο τα βιβλία του.
-τι κανεις εκει;"ρωταω
-ξέρεις ότι αυτο δεν ειναι καλό ετσι;Ακομα και όταν ειναι δυο μωρά συνήθως γεννιούντε στον 8ο μηνα όχι στον 5ο"λεει φοβισμένος τωρα.
Και εγω φοβόμουν αλλα επρεπε να του δώσω κουράγιο.
-δεν θα ειναι τίποτα σοβαρό.Απλα παμε γιατι μας περιμενει και ο γιατρός"λεω και πέρνει τα πράγματα με πιάνει απο το χέρι και κατεβήκαμε στον κατω όροφο.Πηρε τα κλειδιά απο το αμάξι και γύρισε χάιδεψε τον Casanova και εκείνος πήγε στον καναπέ να συνεχίσει τον ύπνο του.
-νερό και τροφή να του βάλουμε"λεω
-του έβαλα ειναι ενταξει"απαντάει και βγήκαμε απο το σπίτι και μπήκαμε στο γκαράζ και έπειτα στο αμάξι.Εβαλε τα στοιχεία τις κλινικής και ξεκινήσαμε.
Είκοσι λεπτά μετά πάρκαρε μπροστα συην πόρτα βγήκε τρέχοντας και ήρθε άνοιξε την πόρτα μου.Με έπιασε απο το χέρι και μπήκαμε στην ρεσεψιόν και είπαμε τα όνοματα μας.Εκεινη την ώρα ήρθε και ο γιατρός και πήγαμε μαζι στον 2ο όροφο.Μπηκαμε στο γραφείο του αφήσαμε τα πράγματα και αμεσως με πήραν με φορείο για να κάνουμε εξέτασης.Ο αλεξ όλη την ώρα ηταν δίπλα μου και μου κρατούσε το χέρι.Μπηκαμε στο δωμάτιο και ξεκίνησε με το να μου πάρουν αίμα και μετά ειπε ότι θα κάναμε υπερηχογράφημα.
-λοιπόν για ξα δουμε τι εχουμε εδω"λεει ο γιατρός ενω είχε βάλει τζελ στην κοιλιά μου και τωρα βλέπαμε και ακούγαμε τα μωρά.
Στην αρχη δεν μιλούσε απλα κοιτούσε την οθόνη και ο αλεξ κοιτούσε μια εμένα μια τον γιατρο.
-λοιπόν γιατρέ;"ρώτησε ο αλεξ.
-λοιπόν δεν ειναι τίποτα το ανησυχητικό όπως υποθέσαμε.Απλα έχουν μια αυξημένη κινητικότητα με αποτέλεσμα να φύγουν κάποια υγρά"λεει εκείνος και πάγωσα.Τι ταχα να ηταν απο το σεξ σκέφτομαι.
-και γιατρέ απο τι μπορει να συμβεί αυτο;"ρώτησα και έτρεμα απο την απάντηση γιατι μετά ποιος τον άκουγε τον άλλον.
-η απο καποιο πέσιμο που ειναι πολύ σπάνιο συνήθως απο έντονη σεξουαλικη δραστηριότητα"λεει ο γιατρός και θελω να γελάω αλλα δεν μπορώ.Εκεινη την ώρα γυρνάει και μου ρίχνει ενα άγριο βλέμμα ο αλεξ που μετά ειμαι σίγουρη θα είχαμε και συνέχεια.
-μάλιστα"λεει ο αλεξ και ηταν το μόνο που ειπε και άφησε το χέρι μου και κάθησε στην καρέκλα παρά δίπλα.
- το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να ξεκουραστείς λίγες μέρες και όχι τοςο έντονο σεξ"λεει "θα σου γραψω κατι βιταμίνες θα τις περνεις για 7 μέρες πρωι βραδυ και θα ήθελα να ειναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες ξαπλωμένη"λεει και κουνάω θετικά το κεφάλι μου.
-ναι γιατρέ ευχαριστώ πολύ"απαντάω
-όποτε δεν υπάρχει λόγος να μείνεις εδω μπορείς να πας σπίτι μα χαλαρώσεις και να κοιμηθείς.Θα σου πρότεινα ενα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσεις και εσυ και τα μωρά"λεει την ώρα που σκούπιζε το τζελ απο την κοιλιά μου και με βοήθησε να σηκωθώ.
-αλεξ έλα στο γραφείο μου όσο θα ετοιμάζετε η Ναταλια να σου δώσω τις βιταμίνες"λεει και εκείνο σηκώνετε και τον ακολουθεί χωρίς να μου δίνει σημασία.Τα πράγματα ηταν πολύ χειρότερα απο ότι τα φανταζόμουν.Μετα απο 5' λεπτά ξανα μπαίνει στο δωμάτιο και με βρίσκει να τον περιμενω..
-έτοιμη;"ρωτάει και πέρνει τον σάκο
-ναι παμε"λεω ενω εκείνος εχει βγει απο το δωμάτιο.
-θέλεις να με περιμένεις;"του λεω και εκείνος μένει στην θέση που ειναι χωρίς να γυρίσει προς το μέρος μου.Οταν φτάνω δίπλα του βάζει το χέρι του γύρο απο τους ώμους μου και εγω γύρο απο την μεση του.
-φαντάζομαι ξέρεις τι νεύρα εχω τωρα ετσι"λεει
-ναι ξερω"απαντάω και τον κοιτάζω
-δεν πρόκειται να σε ξανα πηδήξω μεχρι να γεννήσεις να το ξέρεις αυτο"λεει
-το ξερω αλλα μπορουμε να προσέχουμε"λεω
-Ναταλια εισαι σοβαρή; Παρά λιγο να γεννήσεις γιατι σε πηδούσα όλη μερα και εσυ λες να είμαστε προσεκτική;Δεν παίζει να γινει κατι τετοιο ξανα"λεει με νεύρα αλλα πιο πολύ μπορώ να πω ηταν σαν ανακούφιση καθώς δεν υπήρχε καποιο σοβαρό πρόβλημα.
-το ξερω αλλα δεν μπορείς να κατηγορείς τον εαυτό σου για αυτο το ήθελα και το κάναμε όποτε."λεω
-παμε σπίτι εχω δουλειά το πρωι"λεει και μπαίνουμε το αυτοκίνητο.Οταν φτάσαμε ανεβήκαμε πάνω έβγαλα τα αθλητικά μου και το πουλόβερ και έμεινα με το κολάν και το φανελάκι μου και ξάπλωσα.Ο αλεξ πήγε στο μπάνιο να αλλάξει πράγμα περίεργο Αφου πάντα άλλαζε εδω και βγήκε με το παντελόνι που είχε πριν.Του χαμογέλασα και σήκωσα το πάπλωμα να μπει απο κατω αλλα το μόνο που εκανε ηταν να παρει το μαξιλάρι του και μια κουβέρτα απο την ντουλάπα και να βγει απο το δωμάτιο.Εγω ειχα μείνει κάγκελο.Τι κανει τωρα ας πούμε δεν θα κοιμόμαστε καν μαζι;
-αλεξ που πας;"φώναξα απο το δωμάτιο.
-να κοιμηθώ"απάντησε απο κατω. Ααα δεν παμε καλα εδω καθόλου καλα.Αμεσως σηκώθηκα και κατέβηκα κατω.
-και γιατι να κοιμηθείς εδω παρακαλω;"τον ρώτησα απο την σκάλα.
-γιατι σε λιγότερο απο 2 ώρες πρέπει να παω στην δουλειά και δεν θελω να σε ξυπνήσω. Πηγενε να ξαπλώσετε άκουσες τι ειπε ο γιατρός"λεει και ξεφυσαει.
-όχι δεν παω αν δεν ερθεις και εσυ να κοιμηθούμε όπως κάθε φορά τότε θα κοιμηθώ εδω μαζι σου"λεω και με δυσκολία κρατάω τα δάκρυα μου.Για λιγο δεν λεει τίποτα αλλα αμεσως μετά τον βλέπω να σηκώνετε και να πέρνει το μαξιλάρι του και να έρχεται σε εμένα.Οταν με βλέπει ότι ειμαι έτοιμη να κλάψω με πέρνει στην αγκαλιά του και με φιλαει στην κορυφή του κεφαλιού μου και στο μέτωπο μου.
-έλα μην κλαις ηρέμησε απλα ήθελε να ηρεμήσω απο τα νεύρα"λεει
-και τι με αυτο όταν νευριάζεις θα με αφήνεις μόνη μου δηλαδή;"λεω μεσα απο τον λαιμό του.
-όχι απλα φρικαρα ενταξει απο την μια ξερω ότι εχω ακομα 3 μήνες και ξαφνικά απο το πολύ σεξ πας να γεννήσεις πως θέλεις να φερθώ;"με ρωτάει
-όχι ετσι πάντως.Και εγω φοβάμαι και φρικαρα αλλα αυτο δεν ηταν λόγος να μην κοιμηθώ μαζι σου.Ισα ισα τωρα το εχω πιο πολύ ανάγκη να με έχεις αγκαλιά και να κοιμόμαστε."λεω και τον κοιτάζω στα ματια.
-συγνωμη"λεει και παμε πάνω και ξαπλωσαμε αγκαλιά και προσπαθούσαμε να κοιμηθούμε.
-γιατι δεν κοιμάσαι;"τον ακούω να μου λεει
-ακομα τα μωρά δεν ησύχασαν"λεω και γελάω.
-τα νιώθεις"μου λεει και εχει σηκώσει ελαφρός το κεφάλι του για να με δει.
-ναι."λεω "δώσε μου το χέρι σου"λεω και ετσι κανει.Ανεβαζω το φανελάκι μου και αφήνω το χέρι του εκει που νιώθω την κίνηση.Μετα απο λιγο ξανα κουνιούνται και ο αλεξ γελάει.
-δεν το πιστεύω"λεει και με φιλαει
-δεν ειναι τελειο"του λεω
-τελειο; Υπέροχο εινα να νιώθεις τα παιδια σου ετσι"απαντάει και ακομα γελάει και τότε χτύπησε το ξυπνητήρι του.
-πρέπει να ετοιμαστώ"λεει και παει να σηκωθεί
-μην πας σήμερα πάρε και πες ότι εισαι άρρωστος και κάτσε εδω"λεω και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται.
-παω να ότι τηλέφωνο τότε"λεει και βγαινει απο το δωμάτιο.Εγω ειμαι ακομα ξαπλωμένη και χαϊδεύω την κοιλιά μου.Ο αλεξ δεν εχει ερθει ξανα στο δωμάτιο και σηκώνομαι να παω να δω που ειναι.Τον ακούω ακομα να μιλάει στο τηλέφωνο και εγω παω απο πίσω του και τον αγκαλιάζω.Εκεινος βάζει τα χέρια του γύρο απο τα δικά μου και τα φέρνει στο στόμα του και αφήνει ενα απαλό φιλί.Οταν το κλείνει γυρνάει και με αγκαλιάζει.
-παμε να κάνουμε μπάνιο που ειπε ο γιατρός!"με ρωτάει και αμεσως τα ματια μου άστραψαν.
-Αχα εννοείτε"λεω και εχω ενα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου.
-ναι μην χαίρεσαι με τα εσώρουχα θα είμαστε"απαντάει και γελάει.Και όπως το λεει ετσι κανει εγω μενω με το εσώρουχο και το φανελάκι και εκείνος με το μποξεράκι.Μου πιάνει τα μαλλιά μια ουρά την ώρα που η μπανιέρα γεμίσει με ζεστό νερό.Μπαινει εκείνος πρώτα και με βοηθάει να μπω και εγω όπως και να καθίσω ανάμεσα στα πόδια του.
Το νερό ειναι απίστευτα χαλαρωτικό και εχω και τον αλεξ να χαϊδεύει απαλά την κοιλιά μου και αυτο με ηρεμεί ακομα περισσότερο.
-αχ δεν ξέρεις ποσο τέλεια νιώθω"του λεω και εκείνος με φιλαει στον ώμο μου.
Καθόμαστε ετσι για ώρα και εχω ανεβάσει το φανελάκι αλλα δεν με αφήνει να το βγάλω και χαϊδεύει την κοιλιά μου σαν να κανει μασάζ.
Μετά απο λιγο σηκώνετε και έρχεται και καθετε απέναντι μου και αρχίσει να μου κανει μασάζ και στα πόδια και εγω πλεων εχω ξαπλώσει στην μπανιέρα και απολαμβάνω τα χάδια του.Πρεπει να είμαστε αρκετή ώρα γιατι νιώθω το νερό να εχει αρχίσει να παγώνει ελαφρός.Τοτε άκουσα να ανοίγει ξανα η βρύση και το νερό να ξανα έρχεται στην θερμοκρασία που ηταν πιο πριν.
-εισαι καλύτερα;"με ρωτάει και εγω απο την χαλάρωση και την απόλαυση δεν μπορώ να μιλήσω και απλα μουγκρίζω..Εκεινος γελάει και ξανα έρχεται απο πίσω μου.
-θελω να σε χαϊδεύω και εσένα και τα μωρά"λεει
-και εμένα μου αρέσει πολύ"λεω και μένουμε ετσι.Καποι στιγμή το στομάχι μου κανει έναν δυνατό θόρυβο που ακομα και εγω η ίδια τρόμαξα.
-σαν κάποιος να πεινάει"λεει ο αλεξ και σηκώνετε μεσα στην μπανιέρα και σηκώνει και εμένα για να ξεβγαλουμε τις σαπουνάδες.
Βγαινει απο την μπανιέρα και μου δέρνει μια τεράστια πετσέτα και την βάζει γύρο μου ενω εκείνος εχει βάλει στην μεση του ήδη μια πετσέτα.
-έλα"μου λεει και μου δίνει το χέρι του για να βγω. "Περίμενε εδω να σου φέρω ρούχα"λεει και βγαινει απο το μπάνιο και παει στο δωμάτιο.Ξανα έρχεται και εχει φορέσει την φόρμα του. Επίτηδες το κανει το κάθαρμα.
-ορίστε. Φορέσετε και έλα κατω θα κανω να φάμε"λεει και πει στον κατω όροφο.

Το πρωινό το περάσαμε στο σπίτι να βλέπουμε τηλεόραση και να τρώω.Ο αλεξ έβγαλε τον Casanova μια δυο φορές εξω για την ανάγκη του και την τελευταία φορά μάλιστα ο γείτονας απο δίπλα του εκανε παράπονα για την σεξουαλικη μας ζωή.
-πρέπει να μας είδε τότε που το κάναμε στο παράθυρο"λεει ο αλεξ και γελάμε.Μετα απο λιγο τον έστειλα στην αγορά να μου παρει γλυκά.Και όταν λεω γλυκά εννοώ πολλα.
Όταν γύρισε είχε στα χέρια του ενα κουτί με τούρτα και μια σακούλα γεμάτη σοκολάτες και ότι χαζά μπορούσα να φανταστώ.Ετσι το μόνο που έκανα ηταν να παω στην κουζίνα και να πάρω ενα κουτάλι και να κανω επιδρομή στην τούρτα.Τοτε χτύπησε το κουδούνι και ο αλεξ σηκώθηκε να παει να ανοίξει.Ηταν ο Νίκος και με τον που τον ειδα έπεσα στην αγκαλιά του.
-μου ελειψες"του λεω
-και εμένα."λεει και καθόμαστε δίπλα δίπλα.
-τι κάνουν τα μωράκια μας"ρωτάει και ο αλεξ με κοιτάζει με νόημα και γελάει.
-ειναι μια χαρά"λεω "εδω όπως τα ξέρεις δεν έχουν να πάνε και πουθενά" λεω και μου χαϊδεύει την κοιλιά και σκύβει και μου την φιλαει.Καθομαστε μαζι αρκετή ώρα και αποφασίζουμε να πάρουμε να φάμε κατι.
Όταν έρχονται οι πίτσες καθόμαστε και πέφτουμε με τα μούτρα καθώς βλέπουμε the royals. ( ειναι τέλεια σειρά για όποιον θέλει να την ξεκινήσει).Εβλεπα τον Νίκο με κοιτούσε περίεργα εδω και ώρα αλλα δεν έλεγε κατι.
-έλα πες μου τι έχεις"τον ρωταω
-τίποτα τι να εχω δηλαδή"με ρωτάει και τότε ειμαι 100% ότι κατι εχει.
-καλα μπορει να κανω και λάθος"του λεω και δεν απαντάει.Μετα απο λιγο με κοιταει και αποφασίζει να μιλήσει.
-πολύ καλή κοπέλα η Άννα"μου λεει. Αχα εδω είμαστε σκέφτομαι
-Αχα όσο την ξερω φαίνεται αρκετά καλή"απαντάω αδιάφορα.
-Χμ ναι και εγω όταν φύγαμε απο εδω τις προάλλες την πήγα στην παρέα της και καθήσαμε για ενα ποτό όλοι μαζι"λεει και κοιτάζει την τηλεόραση.
-καλα έκανες"λεω και θελω να γελάσω αλλα δεν μπορώ.Τοτε το κουδούνι ξανα χτυπάει και αυτή την φορά παω εγω να ανοίξω.Με το που ανοίγω την πόρτα μου παγώνει το αίμα.Στην πόρτα στέκετε η μαμά μου με ενα τεράστιο χαμόγελο.
-έκπληξηηηη"λεει και κοιτάζει μεσα στο σαλόνι.Με αυτο που βλέπει παγώνει το βλέμμα της.
-Νίκο;"λεει με υγρά μάτια..
Στην ίδια κατάσταση ειναι και ο Νίκος και ο αλεξ..
-Μαμα;"απαντάει ο Νίκος...


Ορίστε αλλο ενα κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του.Ελπιζω να σας αρέσει ξέρετε αυτά που λεω κάθε φορά.Τα μωράκια μας ειναι μια χαρά γιατι πολλές είχατε τρομάξει.Αλλα εχουμε και νέα θέματα.Πως θα αντιδράσει η μαμά που βλέπει ότι ο Νίκος ειναι ζωντανός;Τι λέτε;
Μεχρι το επομενο..!!!!

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα