{Q&A antwoorden}

1.4K 71 162
                                    

Hey guys,

Een tijd terug vroeg ik jullie of jullie nog vragen hadden voor een Q&A, en eh... Nouja, hier de antwoorden! ^-^

Oreo's of skittles? ~ HttpxKyana
Poeh... Nou vraag je me wat! Haha. Hmm... Ligt er eigenlijk aan wanneer het is. Het ene moment heb ik meer zin in chocola achtige dingen, het andere moment geef ik een sterke voorkeur aan zoete snoepjes... Nou, als ik echt moet kiezen... Skittels!

Waarom ga je deel vier ook maken? ~ BriskFamily
Dit boek is bedoeld om alle delen van FNAF te schrijven, dus ook deel vier als het erop past!

Heb je tips voor mensen die ook hallucinaties krijgen van de jumpscares of de robots in het algemeen? ~ DespairDemon
OMG. Ik ben dus niet de enige die ineens een eyeless Bonnie hoofd voor me ziet als ik mijn ogen sluit! Echt, elke keer als ik FNAF heb gespeeld en ik sluit daarna mijn ogen, zie ik dat soort creepy hallucinaties... Hmm, als tip geef ik om het gewoon te accepteren en het leuk proberen te vinden. Helpt voor mij! (Reageer als je ook last heb van FNAF hallucinaties IRL, ben wel benieuwd!)

Wat is jouw grootste droom? ~ shazada1
Lastige! Wat ik zozo al weet is dat ik na m'n middelbare school een jaartje naar de muziekschool in Amerika wilt. Misschien Hawaii, misschien Hollywood, er is zoveel keuze! Het lijkt me mega gaaf om een bekende YouTuber te worden, schrijfster en zangeres. Klinkt bekend? Hmm... Volgens mij wilt 99% van de wereldbevolking dit... XD

Hoe ben je op het verhaal gekomen? ~ shazada1
Op een avond besloot ik weer eens FNAF te spelen, toen ik aan het logeren was met een vriendin. Ik kende FNAF al, maar was niet echt een fangirl of zo. Dus ik spelen, en ik realiseerde me hoe mega awesome het eigenlijk wel niet is! Die nacht toen ik niet kon slapen, besloot ik op WattPad FNAF fanfictions op te zoeken. Ik genoot er erg van, en besloot er zelf één te beginnen, om alle geheimen duidelijk te maken op mijn manier! (FUN FACT: Ik heb mijn verhaal zelfs een keer verwijderd omdat hij niet goed liep, vond ik ((hij stond er net twee dagen op 😂 lekker snel besloten dus)). Maar door een glitch van Wattpad is het nooit gebeurd, zag ik het later en dacht: verder dan maar! Gelukkig maar, danku WattPad! Soms haat ik je glitches maar die vond ik wel handig ^-^)

Vond je het erg toen je het stukje van Emily's dood schreef? ~ shazada1
Nee, eigenlijk helemaal niet. Ik vond het juist super mooi, en voelde me een beetje vereerd dat ik dat mocht schrijven. Ze verdiende een mooi afscheid, en dat heeft ze naar mijn mening ook zeker gekregen!

Vind je het jammer dat je boek is geëindigd, het eerste deel dan? ~ shazada1
Ja! :( Ik ben nu al verdrietig om het feit dat er ooit een einde aankomt! Gelukkig zitten we pas op de helft!

Sta op waar je zit, loop twee stappen naar voren, drie naar links, één naar achter, vijf naar rechts en vier naar voren. Wat is het eerste voorwerp wat je kunt pakken? ~ PKMNtrainerKim
Het verschrikkelijk saaie boek To Kill A Mockingbird, van Harper Lee, wat ik voor school moet lezen.

Hoe groot is je grote duimteen? ~ PKMNtrainerKim
Grote duimtenen hebben ook privacyrechten!

Familie, liefde of vrienden? ~ xgirlyxdrawerx
Familie! Want daar vind ik ook liefde en vriendschap.

Heb je huisdieren? ~ xgirlyxdrawerx
Twee ara's!

Wat vond je het engste wat je ooit hebt meegemaakt? ~ xgirlyxdrawerx
Oh god. Nu komt het hoor! Haha... Noem me maar dom, ik weet het... Maar goed. Het was een stikhete zomermiddag, na school, toen een vriendin en ik besloten te gaan zwemmen in het ingebouwde zwembad van haar oma. Dus, wij waren daar zo, hadden ze het zeil er half overheen gelegt. Dus die vriendin en haar broertje zwemmen er zo onderdoor naar de andere kant. Ik denken: Ja! Kan ik ook! Niet dus. Halverwege werd ik verschrikkelijk duizelig, en had ik helemaal geen adem meer, maar ik moest nog wel wat meters zwemmen voordat ik weer boven water kon komen! Nou, ik flipte zeg! Ik dacht echt dat ik doodging ^-^. Dat doe ik dus ook nooit meer.

Wat is je favo pizza? ~ nowaatje
Tonno for sure!

Minst leuke animatronic? ~ BonnieTheCuteBunny
Mangle, omdat ze zo verschrikkelijk eng is! Niet dat ik haar stom vind, hoor... (Niet boos worden Mangle ik wil blijven leven laat mijn frontale kwab met rust)

Favo eten naast pizza? ~ BonnieTheCuteBunny
Sushi!

Cola of sinas? ~ BonnieTheCuteBunny
Cola! En dan wel Pepsi! Ja, serieus. Hoezo haten mensen Pepsi zo? Ik vind het juist de lekkerste! Haha.

Duits of Frans? ~ BonnieTheCuteBunny
Frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans frans haat aan duits frans frans frans frans frans frans

En dan nu, de vraag die serieus door bijna iedereen werd gestelt...

Zal je zelf bij Freddy Fazbear's pizza gaan werken? ~ 85% van mijn lezers.

Nee! :) Ik wil niet dood XD. Ik zal wel overdag een kijkje nemen, maar 's nachts krijg je me daar voor geen goud!

Dat was het dan alweer! Bedankt voor het insturen van jouw vragen en het lezen van dit boek natuurlijk! Laat een vote achter als je het tof vindt en volg mij snel voor vele updates.

Stay Scary!
ItsMeSem

Five nights at Freddy's: het hele verhaal • FNAF boek 1 (voltooid)Where stories live. Discover now