17. Kysset

5K 316 14
                                    

Gjennom Raphael sin synsvinkel

Jeg tvirret Maryl rundt i en piruett, og trakk henne enda nærmere meg etterpå. Jeg håpet virkelig at hun ikke kunne kjenne hjertebankene mine dundre høylytt. Bare det å få henne med meg til denne restauranten var det beste som kunne ha hendt meg.

"Skal vi gå?" hvisket jeg i øret hennes. Hun nikket, så jeg leiet henne ut av restauranten og bortover veien. Jeg åpnet bildøren for henne og satte meg selv inn i bilen.

"Hvor skal vi?" spurte hun og festet setebeltet.

"En plass du vil elske." sa jeg og startet motoren. Radioen kom på, og en rolig sang spilte. Jeg kjørte oss ned til kysten og parkerte bilen på en stor parkeringsplass. Jeg tok av meg jakken og løp til den andre siden av bilen for å åpne døren til Maryl.

"Lukk øynene." sa jeg og flettet fingrene mine i hennes. Hun lukket øynene, men for å forsikre meg det, så vinket jeg hånden foran de lukkede øynene hennes. Hun reagerte ikke, så jeg løftet henne opp i bride-style. Et lite hvin kom fra henne når jeg løftet henne, men hun fortsatte å ha lukkede øyner.

Hun var så lett der hun lå i armene mine med armene hennes rundt halsen min. Jeg begynte å gå ned til stranden. Det var ingen på denne siden av stranden siden det meste skjedde på den andre siden. Jeg stoppet opp og løftet henne ned på sanden.

"Du kan åpne øynene nå." sa jeg og la hendene mine på hoftene hennes. Hun åpnet øynene sakte og blunket litt for å tilpasse synet sitt for lyset. Hun gispet og holdt hendene foran munnen.

"Så, hva synes du?" spurte jeg og gikk bort til piknikk teppet som lå på sanden med en kurv og en trådløs radio på seg.

"Det er kjempe fint." sa hun og satte seg ned ved siden av meg. Jeg åpnet kurven og fant frem en flakse med Coca Cola Cherry. Hun begynte å le en helt fantastisk latter.
"Hvordan vet du hva favorittdrikken min er?"

"Jeg har kanskje snakket litt med tanten din mens du har vært på skolen." sa jeg og helte brusen opp i to glass.

"Jaså? Så dere to har gått bak min rygg? spurte hun og hevet et øyenbryn.

Jeg gliste og løftet på skuldrene. Vi skålte og drakk fra glasset. Det smakte faktisk ikke så verst med cola med kirsebær smak.

"Å, jeg elsker Cola Cherry." sukket hun.

"Ikke verst." sa jeg og tok en slurk til. Jeg fisket opp en skål med vaskede jordbær som var dynket i smeltet sjokolade som hadde stivnet. Jeg hadde også store rosa pikekyss som jeg fisket opp. Hun så på meg med store havblå øyner.

"Vil du ha?" lo jeg og tilbød hun skålen med pikekyss. Hun nikket ivrig og tok en. Hun stønnet og spiste den raskt. Jeg tok en selv. Den smeltet på tungen min og smakte utrolig søtt.

"Du har snakket altfor mye med tanten min." smilte hun og la en hårlokk bak øret sitt.

"Jeg måtte ha hjelp av hun." svarte jeg og smilte.

***

Gjennom Maryl sin synsvinkel

Mens 'Imagine Dragons - On top of the world' spilte fra radioen, så hadde jeg fått krampe av å le.
Vi hadde snakket om hvordan vi var som barn, og jeg kan godt si at vi begge dummet oss skikkelig ut.

Etter mange jordbær og pikekyss som hadde endt opp i magene våres, så hjalp Raphael meg opp.
"Hva er det?" spurte jeg.

"Bli med å bad." sa han og var allerede i gang med å ta av seg skjorten og buksen. La meg beskrive det for dere i et ord: WOW.

Han gliste og kom nærmere meg. "Liker du det du ser?"

Ja! skrek jeg inne i tankene mine, men sa det ikke.

"Ikke verst." siterte jeg fra han. Jeg snudde meg og tok forsiktig av meg kjolen. "Snu deg." sa jeg.

"Ta det rolig, Engel. Det er ikke slik at jeg ikke har sett deg i undertøy før." lo han, men snudde seg.

Jeg var takknemlig til meg selv for at jeg hadde tatt på meg svart undertøy enn hvitt siden vann og hvite klær går ikke bra. I alle fall ikke å gå med våte hvite undertøy foran en gutt.

"Siste mann i vannet er en pyse!" skrek jeg og løp mot havet.

"Juks!" ropte han, men tok for opp jakten. Jeg lo og kjente det varme vannet omringe meg. Jeg dukket og svømte litt under vann før jeg brøt vannoverflaten og pustet inn oksygen.

En arm holdt rundt meg. Jeg skrek og kjente at det var Raphael som lo. De sterke armene hans holdt rundt meg mens han sa: "Du var sist i vannet."

"Det var jeg så vell ikke!" ropte jeg og prøvde å komme meg ut av armene hans uten nytte.

Han lo og kysset meg i nakken. Hjertet mitt smeltet, og jeg snudde meg mot han. Vi så på hverandre lenge inn i øynene. Øynene hans var knallblå med et lite hint av grønt.

Hendene hans var fortsatt rundt midjen min. Han stirret på leppene mine og bet i sine. Jeg smilte og kom nærmere han.
Vi møttes på midten i et helt herlig kyss.

Hele dyrehagen i magen min begynte å springe villt. Jeg ville slå meg selv for at jeg lot meg selv forelske meg i Raphael, men herlighet. Hvordan kunne jeg unngå det egentlig?

_________________________

Å, jeg elsker Maryl og Raphael!
Vote og kommenter for mer! Beklager virkelig for at jeg ikke har oppdatert tidligere i dag, men lover dere at det er mest sannsynlig for to deler i morgen for å gjøre det godt igjen om jeg ikke er altfor travel med å pynte til konfirmasjon!

Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now