KARAKTER ANALİZİ

1.3K 70 4
                                    

Lilium Stroyhouse: 19 yaşında, omuzlarına düşen simsiyah dalgalı saçlarının üzerinde sıra sıra kâkülleri olan, siyah gözlü, 1.75 boyunda, sevimli mi sevimli, güzel mi güzel üniversiteli bir kızımızdır. Ayrıca amatör olarak oyunculuk da yapmaktadır. Bu yaşa kadar doğru düzgün bir sevgilisi olmadığı için büyük bir umutsuzluk içindedir.

Andy Natsume Kurushima: 1.80 boyunda, 20 yaşında, alnına düşen siyah dağınık saçları, hafif çekik olan siyah gözleriyle, yarı Japon yarı Amerikalı, zengin mi zengin, yakışıklı mı yakışıklı bir oğlumuzdur. Küçüklüğünden beri oyunculuk yapan Andy, genç kızların rüyalarını süslemesinin yanı sıra; çapkınlığıyla da ünlüdür.

Chris Enrest: 1.78 boyunda, 20 yaşında, sarı şaçları, koyu mavi gözleri ve köfte dudaklarıyla oyunculuk sektöründen bir gencimizdir. Andy kadar popüler olan Chris'in de birçok genç kız hayranı bulunmaktadır.

Emily Osbance: Lilium'un çocukluktan beri en iyi arkadaşıdır. 1.60 boyunda, 19 yaşında, kızıl saçlı, yeşil gözlü, çilli ve sürekli sevgili değiştiren bir kızdır. Karakteri gereği Lilium'dan başka kimseyle kolay kolay arkadaşlık kuramamaktadır.

Rudy Whiteglanck: 1.70 boyunda, 20 yaşında, upuzun bellerindeki bukle bukle sarı saçları ve açık mavi gözleriyle son derece güzel bir kızdır.

⏪⏪⏪⏪⏪

Arkadaşlar burada çok yeniyim, umarım hikayemi okur ve beğenirsiniz. Lilium'un oldukça eğlenceli, biraz buruk ve herkesin kendine dair içinde bir şeyler bulabileceğine inanmakta olduğum hikayesi çok içime sindi ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim. Yalnızca baş karakterlerin analizini yazdım. Diğerlerini hep beraber birlikte çözümleyeceğiz.

Sayonara gençler,
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,
Mutlu kalın :)


〰〰〰

BAŞLANGIÇ TARİHİ: Mayıs 2015

〰〰〰

Sihre İnanır Mısın?Where stories live. Discover now