♡GİRİŞ♡

9.2K 726 152
                                    

Tüm tribün coşkuyla tezahürat yapıyordu. Hep birlikte sesleri kısılacak şekilde o yarışçının adını bağırıyorlardı.

" Kim Kai! ... Kim Kai !... Kim Kai!"

Yarışın yapıldığı alan da onlarca insan vardı ve sadece onu izlemek için gelmiş gibiydiler. Araba yarışları dışarıdan bakıldığında erkeklerin izlediği bir spor gibi gözükse de, bir o kadar da kadın izleyici bulunuyordu. Bunun sebebi ise kesinlikle o yarışçıydı.

************

KIMKAI ( **** Dergisi .2010 Nisan Sayısı)

Yaş:22

Boy:1.82 cm

Kilo:63 kg

Tecrübe: 16 yaşından beri yarışıyor. Profesyonel yarışlara, 18 yaşında katılmaya başladı. 4 yıldır profesyonel olarak katıldığı yarışların çoğunda ilk üçün içinde olmayı hep başaran, bir hız tutkunu.

Muhabir: Kendini nasıl tanımlarsın? Hayranların, özellikle bayan okuyucular bu soruyu senden duymayı çok istiyor.

Kai: Aaaa!* Burada biraz düşündü. Sanırım zor bir soru sorduk* aslında şey insan kendini nasıl anlatabilir emin değilim ama sanırım olgun birisiyim diyebilirim. *Mahcup oldu. Çok ciddiyim. Yarışların efendisi biraz önce utandı* Arkadaşlarım genellikle az konuştuğumu söylerler ama ben katılmıyorum. Gerektiği kadar konuşan birisiyim.

Muhabir: Kai ... Yarışların efendisi ... ya da lollipop tanrısı, hayranların seni bu şekilde çağırıyor. Onların sana bu lakabı vermesinin nedeni, ne olabilir sence?

Kai: *İlk önce sesli bir şekilde güldü* Ne ? Beni o şekilde mi çağırıyorlar?

Muhabir: Evet , bilmiyor muydun?

Kai: Aslında bir kaç kere duymuştum ama diğer yarışçılardan birine dediklerini düşünmüştüm. Bana bu lakabı taktıklarını şimdi öğreniyorum. Yarışların efendisi, bu lakap için daha uygun olduğumu sanmıyorum. Hala kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Eksik olduğum bir çok konu var. Lollipop tanrısı derken?? *Cebinden kağıdı daha açılmamış olan bir lollipop çıkardı* Sanırım , bunu kabul edebilirim. Şekerli şeyleri severim.

Burada hem ben hemde Kai gülmeye başladık.

Muhabir: Böyle düşünmen alçak gönüllü olduğunu gösterir; yani Yarışların efendisi lakabını kabul etmemen ve hala çok gençsin. Senden daha tecrübeli olan yarışcılardan kendine örnek aldığın birisi var mı?

Kai: Hmmm . Aslında birisi var . Gerçekten saygı duyduğum bir büyüğüm. O da benim gibi erken yaşta araba kullanmaya başlamış. Kişiliği ile de herkese örnek olacak bir insan. Bende onun sayesinde yarışlara ilgi duymaya başladım ve elimden geldiğince en iyisi olmak için onu kendime örnek alarak çalışmalarıma devam ediyorum. Kendisi 90 lı yılların şampiyonu ''Oh Siwan''.

Muhabir: Anlıyorum. Kendine harika bir örnek seçmişsin. Oh Siwan , rüzgar lakabıyla tanınan dünyaca ünlü yarışçı. Ama şu an hayatta olmaması büyük bir şanssızlık. Senin gibi bir yarışçının kendisini örnek aldığını bilseydi , kesinlikle gurur duyardı.

Kai: Evet. Onun gibi bir yeteneği kaybetmek, cidden çok ağır oldu. Benim içinde çok üzücüydü. Umarım ona layık bir yarışçı olabilirim. Bizi yukarıdan izliyordur değil mi?

Muhabir: Sanırım izliyordur. *Burada biraz sessizleştik. İkimizde saygımızı bu şekilde dile getirdik sanırım* Peki Kai , önünde büyük bir yarış var ve bizler seni izlemeyi merakla bekliyoruz. Bu yıl ki yarışta birinci olabilecek misin?

EL DORADO √Where stories live. Discover now