İntihar? / Chapter:30

2.1K 230 25
                                    

İntihar?
Chapter : 30

Multimedia: Bir adet sleeping Beauty Baekhyun hehe
Önemli Not: Bölümler bundan sonra 70 Votela gelecek ^_^

Gecen bölüm yorumlarınıza cevap veremediğim için kusura bakmayın lütfen. Babamdayım.ve internet yok ne yazık ki hahah

♧♧♧

Baekhyun akşama doğru istemsiz bir şekilde, dün Miryo'nun ona söylediklerini hala unutamamışken, arkadaşının evine döndüğün de beklemediği bir manzarayla karşılaşmıştı.

Miryo kanlı elini üzerinde ki beyaz tişörte sertçe bastırırken, oturma odasının içinde bulunan mutfağın fayansın da kendinden geçmiş bir şekilde bağdaş kurmuş oturuyordu, sırtını yasladığı dolaba karşı. Kaşları çatılmıştı ve yine ağlıyordu, sessizce.

Hastaneye falan gitmesi lazımdı. Soğuk zeminin üzerinde oturmuş ne yapıyordu?!

Baekhyun onun ağladığını ikinci kere görüyordu ve bundan pek memnun olduğunu da sanmıyordu açıkçası. Kim sevdiği birinin ağladığını görmekten memnun olurdu ki?! Kim sevdiği birinin acı çekmesine razı olurdu?

" Ahn Miryo?! "

Elinde ki iki gün önce ehliyetini aldığı için babasının hediyesi olan araba anahtarını ve cüzdanını tezgaha fırlatıp dizlerinin üzerinde kayarak Miryo'nun yanına ulaştı.

Kan görmekten oldu olası nefret eden Baekhyun'un mide bulantısı ve baş dönmesi baş göstermeye ilk anda başlamışken gözlerini kandan uzak tutmaya çalışıyordu son gayretle.

" Ne oldu? Nasıl kestin elini? "

Baekhyun yaptığı telaştan farkında değildi fakat Miryo'nun diğer elinde tuttuğu büyük bıçağı hala fark etmemesi onun aptallığıydı.

" Bu kadar acıyacağını tahmin etmemiştim. "

Miryo'nun yüzünde ki ifadesizlik yerini Baekhyun'un oldukça korkutucu bulduğu bir gülümsemeye bırakırken bir başka şey daha korkmasına neden olmuştu.

" Bu çok fazla acıttı. "

Bacağının altında kalan ve hala tutmaya devam ettiği büyük ve oldukça keskin duran bıçağı Baekhyun'un yüzüne doğru tuttu.

" Ne yapmaya çalışıyordun? Yemek? Acıkmış mıydın? "

" TCH! "

Miryo, Baekhyun'un bu çocuksu telaşına karşılık cevap vermek yerine tıslayıp alayla gülmeyi tercih etti sadece. Nasıl bu kadar aptal olabilirdi ki?

Nasıl hala kendini doğramaya çalıştığını fark etmemişti?

" Hastaneye gitmeliyiz. "

Miryo başta sağlam kalan kolunu tutan Baekhyun'dan kurtulmaya çalışsa da kestiği yerin acısı hala oldukça yoğun olduğundan vazgeçerek onu kaldırmasına yardımcı oldu.

Ne mi yapmıştı?

Kafede çıktıktan sonra gidebileceği bir yer olmadığı için yeniden Baekhyun'un arkadaşının evine dönmüştü. Yapmak istediği şey Baekhyun'un canına kıymak babası Kim Ji Hoon'dan bir nebze olsun intikam almaktı. Fakat bunu yapsa Seo Jung Hoo'nun yaptığı ve yapacak olduğu tüm planlarını bozacak olduğu aklına geldi.

Yaptığı şey ise, mutfaktaki tezgahın üzerinde bulunan bıçaklardan birini alarak gözünde tek bir gram korku olmadan kendini kesmek oldu.

Korkmamıştı fakat canı daha önce hiç olmadığı kadar yanmıştı. Ve bu şeyi Baekhyun'a yapmaya kalkacaktı neredeyse?

She is a Rainbow. / OMS / (✓)Where stories live. Discover now