24.Eu?...Păpușa ta?

3.2K 132 8
                                    


După ce am mai vorbit în cafenea intrase Nick, care a trecut pe lîngă masa noastră și a zîmbit diabolic. Serios îmi e teamă de el. Dean a plecat la comisariatul de poliție să rezolve cu întîmplarea cu hoții. Cînd am ieșit din cafenea am găsit pe capota mașini pe o foița scris " Vei fi a mea".

Nu aceasta nu e nici o farsă, și asta face să îmi fie și mai teamă. De obicei sunt sigură de mine și nimic nu mă intimideaza, dar aceasta a întrecut total măsura.

Urc repede în mașină și mă îndrept exact spre casa mea. Nu am mai văzut coadă în urma mea, așa că m-am liniștit un pic. Conduceam mașina repede și nu gîndeam, mintea îmi zbura în altă parte. Am trecut la culoarea roșie a semaforului, cred că îmi va veni o factură cu amendă, gîndesc eu. Parchez mașina în fața casei și totul arata suspect. Luminile din casa și de afară erau stinse, astfel fiind o beznă totală, am aprins farurile mașinii ca sa îmi lumineze. Mă simțeam exact ca într-un film de groază unde eu joc rolul principal. Toată strada era cuprinsă într-o liniște tatală, care apasa asupra mea. Clar, sunt paranoică și am văzut mult prea multe filme de groază. Data viitoare cînd mă uit un film, precis nu e unul horror. Înaintea aleei se văd două siluete. Era Martin și Vicky. Ce mă bucur să îi văd acum îi aștept să ajungă mai repede lîngă mine, fiindcă Martin e cu lanterna și vor ajunge ei mai repede decît eu la ei. Din tufișul de alăturea se aud foșnete, instinctiv mă dau în urmă cu vreo doi pași. Cei doi se apropie, dar fară folos că cineva reușise să mă tîrască în urma sa, din cauza că țipam mi-a și pus o batistă din alea care adorm. Eu continuam să-l chem pe Martin, care acum fugea în urma mea și a răpitorului. Încet toate imaginile încep ă devină neclare, după care nu mai știu ce se întîmplă în jurul meu.

~Din perspectiva lui Martin~

Mergeam cu Vicky spre Chrissy, așa cum ne-am înţeles, fiindcă fetele s-au împrietenit atît de mult încît uneori vorbesc la telefon cu orele. În fața case și în casa nu ard lumini de loc. Poate nu sunt acasă, dar am vorbit, trebuie sa fie. După ce mergem mai înainte observăm că farurile mașinii sunt aprinse, pentru o clipă o văd pe Crissy, după care o siluetă de bărbat o trage în urma sa.

-SUNĂ-L PE DEAN! îi strig lui Vicky care acum e într-un șoc profund.

Eu fug în urma lor şi nici de cum nu pot să îi ajung din urmă, sunt prea departe. Pînă la un moment am auzit-o pe ea strigînd, dar acum nu mai dă nici un semn. Necunoscutul o pune în mașină și urcă la volan. Pornește mașina și reușesc să îi văd numerele mașinii, ea fiind înmatriculată în New York. În urma mea vine și Vicky.

-L-am sunat, a spus că ajunge în 10 minute, spune ea repede.

-Dă-mi telefonul.

Iau telefonul și scriu repede în notițe numărul mașinii şi mă uit la Vicky, care acum e foarte speriată.

~Din perspectiva lui Dean~

Văd că mă sună Vicky. Îi răspund şi nu înțeleg nimic din ceea ce spune, deoarece plîngea, doar cîteva cuvinte " Chrissy" ,"furat-o". Îi spun că ajung în 10 minute. Doar me-a spus că i se pare că cineva o urmărește, de ce nu am ascultat-o și nu am luat-o cu mine. " Doar e o farsă" îmi sunau aceste cuvinte în cap pe care i le-am spus ei. Mă simt atît de vinovat.

Ajung la ea acasă și îi văd pe cei doi în fața casei. Ies rapid din mașină și mă îndrept spre ei.

-CE S-A ÎNTÎMPLAT? aproape țip.

-Cineva a furat-o pe Crissy, am încercat să îi prind din urmă, dar nu am reușit, dar am văzut placa de înmariculare cu numerele mașinii. Iată-le.

Îmi întinde telefonul cu numere, iar eu deja sun la poliție. Vicky a sunat-o pe Amy, care a venit și ea cu Jack peste puțin timp după mine. Am găsit în mașina ei un bileţel pe care scria " Vei fi a mea". Din nou, nu se poate. Cît de prost am fost. Sper să fie bine. Poliția s-a apucat de căutări. Amy ne-a povestit despre un oarecare Nick și presupune că a fost el, fiindcă din cauză că Crissy i-a dat papucii, el s-a enervat și a bătut un om, de aceasta a fost închis pe trei ani și a ieșit acum cîteva zile. De aceea era așa de agitată ultimele zile, se temea de el. Să nu-i facă nimic, jur că îl omor cu mîina mea.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now