16.O altă răpire:Partea 2

4K 181 2
                                    

~Din perspectiva lui Dean~

Sună telefonul și e un număr necunoscut.

-Alo...

-Salut, prietene, mi-ai primit mesajul?

-Da! Uite dacă îi faci ceva, îți spun că nu vei fi fericit că te-ai născut.

-Desigur, iar în telefon se auzea rîsul lui.

-De ce nu ai venit să rezolvăm problema, noi în doi, ea nu are nimic cu aceasta. În fine eram mici, demult trebuia să îți treacă.

-Tu chiar nu ai înțeles că eu încă o iubesc.

-Tu ești bolnav , trebuie să mergi la spital să te tratezi.

-Bolnav sau sănătos Chrissy e tot la mine. Acum pa pa, aşteaptă un alt apel al meu.

Și mi-a închis. Nu știam ce să fac, la cît de mult ma enervat Felix. Am mers jos și am ieșit afară. Am urcat în mașină și i-am chemat pe toți în parc pentru a le povesti ce s-a întîmplat cu Crissy și să găsim o soluție de a o scăpa de Felix.

~Din perspectiva lui Chrissy~

Nu știu cît e oră sau dacă e zi sau noapte și nu știu de cît timp stau aici. Am încercat să deschid ușa de vreo două ori, dar fără rezultat ușa era încuiată și acel nebun mi-a luat toate lucrurile. Căci dacă era sănătos nu mă răpea și mâ închidea aici. Mi-a adus de cîteva ori mîncare, dar, nu am mîncat, din cauza ca putea fi otrăvită. Ce vreau acasă, la Dean, vreu să mă trezesc și acesta să fie doar un vis, dar aceasta este realitate. Am plîns, am plîns mult, nu știu ce să fac ca să ies de aici, nu am nimic la mine ce m-ar ajuta să scap.

-Din nou plîngi, lacrimile nu te vor ajuta, nu te voi lasă pîna boul tău nu va veni să te ia. Și atunci va avea o surpriză. Va fi bătut pînă nu va mai putea răsufla.

-De ce ești așa de insuportabil, de ce nu îmi dai pace să plec și nu îți vezi de viața ta, nu îți găsești o altă iubită, ori să încerci să te împaci cu Emily?

-Nu te las fiindcă cum ți-am spus îl aștept pe Dean. Cu Emily nu mă pot împăca, deoarece e plecată în Australia. Iar altă iubită nu vreau.

-Cu cîți ani aceasta a plecat din țară, nu știi că s-a întors acum 2 ani. Desigur cum să știi dacă erai preocupat cu răzbunarea.

-Serios? E în oraș?

-Îhm. Dar nu cred că o vei vedea în curînd.

-De ce?

-Majoritatea timpului îl petrece în casă, iar la școală stă singură în bancă și nu vorbește mai cu nimeni.

~Din perspectiva lui Dean~

Ne-am întîlnit cu toți în mijlocul parcului, le-am povestit tuturor ce s-a întîmplat cu Crissy. Am cautat-o pe Emily, deodată nu dorea să meargă cu noi, după ce i-am povestit ce s-a întîmplat a acceptat. Emily era o fată frumoasă, cu ochii verzi, cu părul blond și cu o piele albă.

-Dar știți unde se află?

-Ne gîndeam că poate tu știi.

-Ultima lui ascuzătoare se află în apropierea casei lui... să mergem.

Ne-am urcat toți în mașini și am mers spre casa lui. Va întrebați de ce nu am apelat la poliție. Petru că mai bine o gasim noi singuri, ei nu vor face nimic, fiindcă tatălui lui lucrează ca principalul polițist al orașului şi nu ne-ar ajuta cu nimic. Ne apropiem de casa lui. Emily iese din mașină și se pornește catre spatele casei lui Felix. Am mers vreo 15 minute și am ajuns la o văgăuna de sub pămînt. Am intrat înăuntru și am văzut multe camere care erau închise. Din una din ele se auzeau plînsete. Am recunoscut imediat glasul ei și am dărîmat ușa, am intrat acolo. Lîngă ea se afla Felix și o ținea strîns de mînă. Cînd m-a văzut s-a repezit la mine și ne-am luat la pumni. Chrissy plîngea mai tare, țipa din cauza noastra.

-Potoliți-va. Chrissy a leșinat.

Ne-am liniștit. Eu am mers către ea. Bine că aveam cu mine ceva apă. I-am dat să bea din apă, pentru a-și reveni. Am îmbrațișat-o strîns. Am stat așa un timp. Serios îmi era tot una ca mai este cineva în încapere. La moment eram doar ea și eu. Ce mi-a lipsit.

-Mă bucur că te-am găsit.

-Te iubesc... Este prima data cînd îmi spune că mă iubește fară ca să o întreb. Sunt fericit.

-Ce ai spus? Mai repetă încă o data!

-Te iubesc, ți-am spus că te iubesc, spune ea încrezută și ne apare amîndorora un zîmbet larg pe față. O sărut, o sărut și nu mă pot opri. Asta e ultima dată cînd ea merge acasă singură. De azi înainte ori va merge cu mine, ori cu unul din prietenii noștri.

~Din perspectiva lai Felix~

Cînd i-am auzit vocea, ceva s-a schibat înăuntrul meu. Îmi ridic privirea și văd ca e micuța mea, Emily a mea. S-a schimbat foarte mult de atunci. Cu 5 ani in urma era doar un copil care mă iubea, dar acum este o domnișoară foarte frumoasă. Dacă m-aș fi întîlnit cu ea din întîmplare pe stradă, nu aș recunoaște-o. Mă ridic încet de jos, fiind urmat de Dean, care a mers deodată spre Crissy, mă apropii de Emily. Iar ea se uită exact în ochii mei. Acei ochi verzi, care m-au făcut să mă îndrăgostesc de ea din prima dată cînd am văzut-o. Sunt m-ai înaltă ca ea.

-FELIX!!! Ce dor mi-a fost de tine, îmi spune mie și simt cum adrelina se împrăștie prin tot corpul. O îmbrățișez strîns. Parfumul ei invadîndu-mi nările, parfumul ei cunoscut.

-Emily, ce mult am așteptat această întîlnire, îi spun și mă întorc către ceilalți care se uitau acum la noi. Îmi pare foarte rău pentru ce v-am făcut Chrissy, eram deja disperat, știu că nu aveți încredere în mine, dar aș dori să fim prieteni. Promit să nu vă mai fac probleme.

~Din perspectica lui Chrissy~

Cînd l-am văzut că a intrat pe ușa, inima mi-a luat-o la fugă. Îmi făceam griji pentru el. Cînd a intrat Emily pe ușa ei s-au liniștit, iar Dean s-a apropiat de mine. Eram atît de fericită, l-am îmbrățișat, desigur după ce mi-am revenit.

În momentul în care Felix și-a cerut scuze și ne-a cerut prietenie toți au făcut schimb de priviri, după care toți am spus:

-Desigur, doar să nu le mai furi pe fete niciodată.

-Mulțumesc, ne răspunde și zîmbește larg.

Ieșim toți din văgăuna și ne îndreptăm la mașini. Emily cu Felix au rămas la el pentru a vorbi. Restul am mers pe la casele noastre.

Cînd am intrat Dean a rugat-o pe Margaret să ne facă ceva mîncare. Iar eu am mers la duș.

Cobor jos și merg în bucătarie. Dean și Margaret așează masă. Cînd mă vede, mă ia de mîna și ca un gentelman îmi oferă un scaun. Eu mă așez la masa și toți începem a mînca. Eu aveam o poftă de lup, de parcă nu mîncasem de anul trecut.
După am mers cu Dean în sufragerie și am inclus un film. Fiind obosiți am adormit imediat amîndoi, fără ca filmul măcar să se înceapă.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now