7.Jo și Dean?

2.3K 108 7
                                    


Festivalul a început. Muzica cinta tare. Am mâncat ceva de aici și acum ne distram, dar nu am uitat de Ricky. Lângă mine era Dean, Jack, Amy, ce erau acolo pentru a mă proteja....

-De ce aveți grijă de mine, chiar daca eu sunt cea mai puternica de aici?

-Pentru ca nu știi să folosești puterele în deplin.

Am primit un mesaj de la Ricky.

"Ce faci, iubire, îți place rochia care ți-am luat-o? Îți vine perfect. "

-Dean nu tu mi-ai luat rochia?

-Nu, ți-ai cumpărat-o tu.

-Nu, nu eu. Am primit o livrare. Uite... Si îi arat mesajul.

-El e. Aveți grija e aici.

Pe neașteptate se sting toate luminile și se face întuneric, iar eu simt cum cineva mă apucă de mână și îmi șoptește la ureche:" Nu-ți face griji, mergi cu mine și îți explic, fiindcă nu ai aflat totul. ". Era glas de femeie, ceea ce m-a liniștit cit de cit. Am mers așa împingând lume pina am ajuns într-o camera din hotelul care se află chiar lângă festival.

Până să aprindă lumina camera mi se parea atît de sumbră, întunecată. Însă odată cu apariția luminii am văzut că este o simplă încăpere, fără nimic supernatural. Am văzut-o și pe cea care m-a luat cu ea. Este o fată cam de înălțimea mea, poate un pic mai scunda cu vreo trei centimetri. Ochii îi sunt verzi ca smaraldul și îi strălucesc atît de tare. Buze subțiri și un nas foarte fin. Pielea îi este foarte albă .

-Uite, nu te speria, sunt aici să te ajut.

-Cine ești? Și din păcate nu mă mai sperii foarte tare de ceva.

- Eu sunt Jo. Cum ţi-am spus sunt aici pentru a te ajuta.

- Cu ce mă poți ajuta tu, o fetiţă atît de fragilă.

- Acestea sunt doar nişte aparenţe. Nu judeca cartea după copertă. Sunt aici pentru a te ajuta să-l înfrângi pe Ricky. Să-ți spun pe scurt eu sunt ajutorul tau în orice problemă. Cel mai puternic vampir are un fel de secretar, eu sunt cea care va fi alături de tine, pană cineva sau ceva nu te va distruge.

- Adică pe lângă ajutorul prietenilor mei te incluzi si tu. Ascultă nu ești cumva din partea iubitului nostru de Ricky?

-Nope, niciodată în viata mea nu voi comunica cu astfel de oameni.

-De ce? Fiind prea surprinsă de ce a spus acum Jo.

-Pentru că acest nebun, da Nebun fiindcă trebuie să se interneze la psihiatrie, mi-a propus fim un cuplu , ca să ne razbunam pe Dean, pentru ceea ce măcar el nu a făcut, ci strămoșii lui. Însă după mi-a ucis familia și pe toți pe care îi iubeam.

-Motivul răzbunării lui îl știu, însă a tău care era?

-Noi cu Dean am făcut cunoștință în Brazilia, când el împreună cu părinții lui veniră acolo. Studiam în aceeași școală, eram în aceeași clasa, chiar si banca. Din cauză că nu avea prieteni și eu cam aveam probleme cu ai mei, petreceam mult timp împreună. Eu m-am îndrăgostit, însă el îmi tot vorbea de tine, sincer eram invidioasa. Într-o zi când nu îmi mai ajunse răbdare, l-am sărutat. Din momentul acela Dean s-a îndepărtat de mine, practic nu mai vorbeam. Se schimbase la alt curs. Eu eram înfuriata, și Ricky care era cu noi în clasă, de pe atunci îl urmarea, mi-a propus să ne razbunam. S-a folosit de mine. Primele zile era cu mine, mă îmbrățișa pentru ai face în ciuda lui Dean, însă el îmi spuse că e bucuros pentru mine și Ricky. Ca e fericit ca Ricky s-a schimbat și nu mai e obsedat de răzbunare. După totul se schimbase. Ricky a intrat în rol. Nu puteam să scap nici de cum de el. De la început poate era romantic, însă după începuse să mă înjoseasca, să își dea drumul la mâini. După m-a prefăcut în sclava lui. Trebuia să fac ce spunea el, altfel omora cite o ruda, însă el facea aceasta chiar dacă indeplineam totul corect. M-a făcut vampir, și mă punea să omor oamenii. Am ajuns în atenția celor de sus, care m-au ajutat să îmi revin și să trec la viață normală, lăsând totul în trecut. O perioada a mers, însă când am fost chemata pentru a fi informata că sunt un gen de pază de a ta, , nu puteam să nu-ți povestesc toate acestea. Era nevoie să știi totul.

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now