10. Decizii Importante

2.2K 105 9
                                    

Peste 20 de minute ne ridicam la etaj și batem la ușă însă nimeni nu ne răspunde. Decidem sa intrăm înăuntru. Dean a deschis ușa, prima ce am văzut e geamul care era deschis.

-Uitete poate e în baie. Deschid ușă însă nimic. Am găsit o scrisoare.

Dean și Crissy,
Îmi pare rău, dar nu mai pot rămâne cu voi. Anume cu tine Criss. Așa cum au dispărut toate problemele, dispar și eu. Poate nu ți-am fost de ajutor, dar am ținut la voi. Anume la tine Dean. Știi iubirea mea față de tine încă nu a dispărut. Am crezut că totul s-a terminat, dar m-am înșelat, m-am îndrăgostit din nou de tine. Știam că tu și Criss, sunteți împreună, dar nu știam că totul se apropie spre nuntă. Și am înțeles că cit nu mă voi stărui, totdeauna nu vom fi împreună. Inima ta îi aparține alteia. Nu vreau să vă distrug familia. Plec. Vă rog să nu mă căutați. Fiți siguri că veți mai auzi de mine și că ne vom mai reîntâlni. Și da, Dean, atunci nu te voi iubi. Nu vă faceți griji, totul va fi bine.
Cu dragoste și respect,
Jo
P. S. :Aveți grija, va așteaptă o surpriza la nunta, sper că voi afla oricum data.

Ultima fraza a sunat amuzant. Însă situația nu e deloc amuzantă. Ea a plecat, din motivul pentru ca îl iubește pe Dean. Pentru că așa a vrut ea. Acum se explica toate situațiile stranii. Dorea să atragă atenția asupra sa și să ne despartă. Nu avea să-i reușească, poate sunt prea încrezuta, dar mă iubește prea mult ca să mă părăsească, la fel ca și mine. Dean nu a mai deschis gura de cînd a citit scrisoarea. Și deodată:

-Crissy, eu te iubesc știi doar, ești unică pentru mine, dar cum nu o iubeam atunci, așa și acum nu o iubesc.

-Știu. Poate suna posesiv, dar chiar mă bucur că a plecat, astfel te am doar pentru mine...

-Micuță geloasă...

-Poate... Ce facem mai departe?

-Ai spus mai înainte, că de la căldura de afară te trage la somn, un zâmbet șmecheresc apare pe fața lui, eu vreau să dorm.

-Merg și eu...

-Eu vreau să dorm, tu mă vei deranja... Și mă întorc cu spatele de la el și cu niște pași foarte rapizi ajung în camera și mă arunc în așternuturile moi ale patului.

Peste câteva minute aud cum ușă camerei mele se deschide și deja înțeleg cine este.

-Ieși afară!

-Nuuu... Și sare lângă mine în pat. Vreau să dorm și eu.

Mă uit insistent în ochii lui sperând că prin o minune oarecare ma va înțelege și va pleca, ca eu sa ma relaxez un pic. Eșec. A luat aceasta ca ceva deosebit și acum vrea să mă sărute. Din păcate nu e așa ușor. Mă întorc pe partea cealaltă, iar el rămâne ușor surprins.

-M-am supărat...

-O să îți treca.

Deodată mă întoarce cu fața spre el și mă privește de parcă am făcut ceva greșit și spune doar un cuvânt :

-Fugi!

Nu ma gândesc mult și o iau la fugă prin toată casa cu Dean în spatele meu care are chef de joaca. Eu doar am vrut să mai stau în liniște. Ajungem în sufragerie unde mă prinde de mână și mă trage lângă el. Felul în care stam amintește mult o poziție de dans. Anume vals. Pe neașteptate chiar începem a dansa fara muzica. Așa cum sunt împiedicată din fire, mai aveam un pic si cădeam, însă canapea ne-a fost alături. Acum ne radem ca doi copii care sunt mulțumiți de o noua jucărie. Mă sărută pe nas și apoi aprinde televizorul unde merge Tom și Jerry. Ne-am oprit la el și acum stam îmbrățișați și suna soneria...

Iubire neașteptatăWhere stories live. Discover now