KOYU♣24♣

107 3 0
                                    

 ♥♥♥♥

Sabah alarmımla uyandım. Gidip rahatlatıcı bir duş aldım. aynada yüzüme baktığımda göz altlarım şişmişti her ağladığım zaman böyle olurdu zaten. Banyodan sonra güzelce kahvaltımı yaptım. Araftan okulda da dışarıda da uzak duracaktım.

eniştemler toplantıda oldukları için okula kendim gidecektim ve bu daha az uyumama sebep olmuştu uykusuzdum.

sınıfa girdiğimde araf yerinde oturuyordu gözleri beni bulduğunda arkasındaki yerime geçip oturdum. kolunu sırama yaslayıp ban baktı gözlerimi ondan kaçırarak çantamdan telefonumla uğraşırmışlık yaptım ama aklım araftaydı bir süre sonra önüme döndüğümde araf hala arkası dönüktü sinirle nefesimi dışarıya üfleyip ''Bişey mi diyeceksin?'' diye sordum.

omuzlarını silkip ''Bişey demiyeceğim.'' dedi.

''Ne bakıyorsun o zaman?'' diye tısladım.

''Annem güzele bakmak sevap derdi bakıyımda sevap kazanıyım dedim.'' dedi sırıtırken. oha bu çocuğun sırıtmasını bile özlemiştim. her seferinde beni güldürmeyi nasıl başarabiliyor ki?

Dersimiz beden eğitimiydi 'okculuk ve yaycılık' eğitimi görüyorduk. Hoca sınıfta bir şeyler zırvalıyordu ama pek dinlediğimi söyleyemezdim. Tek yaptığım karşımda oturan öküze yani arafa bakmama savaşları veriyordum.

''Şimdi herkes malzeme odasından ok ve yay alsın. Oklar plastik olsun kimsenin ölmesini istemeyiz.''

hocanın dediğinden sonra herkes ayaklandı. onları takip etmeye başladım araf kolumdan tuttu ters ters ona baktım.

''Oraya girip o kocaman okları taşıyabileceğini mi sanıyorsun?''

Rahat bir şekilde ''Evet!'' dediğimde alayla sırıttı. bende sinsice sırıtıp karşımdaki kaslı çocuğa gözlerimi getirere k''Yada aldırırım.'' diye ekledim.

araf sinirle soludu ve ''Herkezi şurda si...'' dediğinde gözlerim açıldı ''Höst.'' dedim.

KOYUWhere stories live. Discover now