KOYU♣12♣

185 14 1
                                    

ARKADAŞLAR BOMBA GİBİ BİR BÖLÜM

♥♥♥

üzerine kum attım. üzerine bakıp ''Savaş istiyorsun ha?'' dedi ve hokkalı bir kumu kovayla üzerime boşalttı. ben hemen cırlamaya başladım tabi.

ama araf  tabanları yağlayıp koşuyordu. bir kum daha isabet ettirdim ve geri dönüp ben koşmaya başladım ama benim beş adımım onun bir adımına denk geldiği için üstüme düştü. biraz göz teması kurmuştuk. araf hemen toparlanıp üzerimden kalktı ve saçını kaşımaya başladı ''Şey ben neyse özür dilerim!'' gözlerim faltaşı gibi olmuştu ''Ne dedin?''

''Hiiç!''

gülümsüyerek ''Önemli değil canım!'' dedim.

''Öyle bişey demedim afra!''

''Dedin!!''

''demedim!!''

''DediN!!''

''Demedim!!''

''Aptal!''

''Sakar!!''

''öküz''

''sıçan!''

''mal''

mand- bidakka bidakka benide kendine benzetiyosun haftaya hastaneye gidip dilimi yıkatacağım.'' dedi ikimizde gülmeye başladık. arafın ilk defa güldüğünü görüyordum. ilk defa değil alayla sırıtmasını saymadan ilk defa içtenlikle gülüyordu. gülüşü büyüleyiciydi. nefes kesen bir yakışıklılığı vardı.

araf geriye doğru kumlara yatıp ayaklarını kumsala vuran dalgaların üzerine koydu ona bir süre bakıp aynısını bende yaptım. gülümsüyerek ''Değişiksin.'' dedim. bana dönüp o biçimli kaşlarını kaldırıp ''Nasıl yani?'' dedi.

kekeleyerek ''Şey değişiksin işte!'' dedim. gene sırıtarak ''Biliyorum çok yakışıklıyım. hergün Allah'a yakışıklılığımı alsın diye dua ediyorum kızlar işte bilirsin yakışıklı erkek görünce atlıyorlar üzerime!'' dedi alayla. bu sefer hiç laf dalaşına girmiyecektim. çünkü halimden memnundum anı bozmak istemem.

bir ara ona dönüp ''O kız kimdi?'' diye sordum. oda kafasını kumlarda bana çevirip biçimli kaşlarını çatarak ''Hangi kız?'' diye sordu. sonra derin bir nefes alarak ''Kapatalım mı konuyu?'' dedi. kaçamak cevaplar verip sıyrılıyordu.

''Kimdi o?'' diye direttim. nefesini dışarı üfleyerek ''Sanane sen kimsin ki bana hesap soruyosun!'' dedi. ne olduda hemen sinirleniyo iki dakikalığına mutluluğa gelemiyo.

yerden kalkıp ''Haklısın banane kimim ki ben?'' dedim ve yürümeye başladım. arkamdan geldiğini tahmin ediyordum kolumu tutup beni kendine döndürdü. burunlarımız deydi ve kendimi hemen toparladım. homurdanarak ''Tamam ileri gittim biraz o kızda eski sevgilimdi kız bana takmış durumda ve...''

ağzına elimi koyup ''Anlatma ilgilenmiyorum lütfen!'' diye mırıldandım.ve edizin yalısına doğru yürümeye başladım. kolumdan tutan cüsse karşısında gözlerimi devirdim. ''Dinliyceksin sıçan!!'' diye bağırdı. etrafa baktığımda kimse yoktu uzun zamandır gözkyüzünü seyrediyorduk ve saat akşama kadar gelmişti deniz seviyeside yükseldiğinden kimsenin olmamasına bin şükür ettim.

beni yere çekip oturtturdu ve ''Dinle şimdi!'' diye bağırdı. gözlerimi ondan kaçırdım oda anlatmaya başladı ''Bak ben bu işleri pek beceremem hatta..!!''

diye sözünü kesip ''Hatta bir öküzsün!'' diye devam ettirdim. delice bakışlarını bana yolladı ''sustum!'' dedim oda devam etti.

''Bak ben bu işleri pek beceremem hatta dediğin gibi bir öküzüm kabul ediyorum ama ben o layt erkeklerden değilim şunu kafana yerleştir önce. şuana kadar birden fazla kişi ile ilişki yaşadım. ama nasıl yaptın bilmiyorum ama hiçbirisi beni etkiliyemedi ama sen farklısın beni etkilemeyi başardın. kısacası nasıl söylesem seni seviyorum sıçan!!'' diye bağırarak anlatmıştı.

NE BÖLÜMDÜ AMA ♥♥♥

KOYUWhere stories live. Discover now