KOYU♣11♣

163 16 1
                                    

ACELE YAZMAM GEREK SINAV HAFTASI MALÜM ♥

birşey demeden denize girdim yavaş yavaş giriyordum etraf elli derece olabilir ama suda bir o kadar eksi ellilerdeydi. alışınca ileriye doğru yüzmeye çalıştım. ama yüzmeyi bilmiyordum. omzuma su değene kadar yürüdüm. ve orda hiç bir şey yapmadan duruyordum güya yüzüyordum. biri sorsa napıyorsun dese yüzüyorum derdim allahım ya zekaya bak.

aniden ayak bileğimden birinin çekmesi ile debelendim aşşağı doğru çekiliyordum ''İmdatt!!!'' diye bağırdım ama sesim suyun altında boğuk çıkmıştı kimse duymamıştır eminim . ciğerlerim sızlıyordu. çok su kaçmıştı. genzim yanıyordu. kim çekiyor beni böyle yukarı doğru çıkmaya çalışmıştım ama nafile...hemen burdan çıkmalıydım ama çıkamıyordum yavaş yavaş gözlerim kapanmıştı.

uyandığımda birisinin dudakları dudaklarımda ve eli göbeğime baskı yapıyordu. hemen geri çekildim ''Sen -öksürük- S-sen kimsin!'' diye mırıldandım.

''Benim araf!'' dedi o bıçak kadar keskin sesiyle. gözlerim faltaşı gibi olmuştu ''Üstümde ne arıyosun!'' dedim ve geri çekildim.

alayla gülerek ''Zuni tenefüs!'' dedi. derin bir nefes alarak ''Ne işin var!'' diye sordum. güldü. ya bu çocuk gülmesin ya kalbim bağımsızlığını ilan ediyor gülme ssen tamammı çocuğum gülme.

yağmur hafifçe kolumdan tutarak beni kaldırdı ''Noldu ya?'' dedi. somurtarak ''Biri bileğimden tuttu kim acaba!!'' dedim arafa bakarken.

oda gülümseyip ''Alt tarafı şakaydı.'' dedi. ona deve siken karınca görmüş gibi şaşırarak baktım ''Ölüyodum az kalsın gerizekalı!!'' dedim.

alayla sırıtırken ''o zaman amacıma ulaşmışım!'' dedi. otuz iki diş sırıtırken. dişleri çok büyüleyici. kumlardan kalktı ve ''Neyse eve gidelim!'' dedi ellerini çırparken.

omuzlarımı silkip ''Durucam ben!'' dedim. yağmur da orda kıkırdıyordu. yağmura dönüp ''Komik olan ne!!'' diye sordum. oda ellerini sallıyarak ''Ediz yalnız kalmasın hadi bay bay !!'' dedi ve koşarak gitti. bu kız herşeyi yanlış anlıyo neymiş araf beni seviyomuş yok eben.

araf sinirlice ''Ben gidiyim mi? hanım efendi?'' diye sordu. başımla onayladım. kolumu tutup çekmeye başladı ''Ha sonra yanına erkekler hemen gelsinler sonra seni ya--''

ağzını elimle kapatıp ''Sussana! seni tanımadan öncede başımın çaresine bakabiliyordum ben!'' diye tısladım. oda derin bir nefes alıp ''İyi saat daha erken napıcaz!'' diye sordu homurdanarak. yanından geçip voleybol sahasına girdim bizde oynayacaktık. araf karşı tarafa bende bu takımda oynayacaktım.

ilk servisi onlar kullandı. top kafama gelmesiyle yere düştüm. somurtarak ayağa kalktım araf ellerini karnına koymuş gülmesini bastırıyordu. ona sert bakışlarımı attım ben onla bakışırken ordan bir sarı yelloz kasığıma top attı. ''Yavaş olsana!!!'' diye bağırdım. kızda homurdanarak ''Oyunu takip et!!'' dedi.

kızın duyacağı şekilde bağırıp ''Seni varya!'' dedim araf hemen ''Bencede afra oyunu takip et!'' dedi. yerden kalkıp üzerimdeki kumları silkeledim ve oradan uzaklaştım. yerde bir çocuk kumdan kale yapıyordu oyş çok tatlı bir kız yanına oturup yardım etmeye başladım.

kolumdan birisi tutarak ''Gelsene!!'' dedi araf. omuzlarımı silktim. oda yanıma oturdu ve kumdan kaleye yardım etti. ''Sen gitsene!'' dedim tavır takınarak.

oda ''Trip mi atıyosun şimdi baştan söyliyim Araf yücel kimseden özür dilemez!'' dedi. sesimi kalınlaştırıp ''Araf yücel kimseden özür dilemez!'' diye taklit ettim. bakışları sinirliydi.

tekrar sırıtmaya başladı ''Voleybolda sakar bir kız olmayınca salak salak etrafa bakınıp düşen olmayınca oyunun tadı kalmıyor!'' dedi. sinirlenip üzerine kum attım. üzerine bakıp ''Savaş istiyorsun ha?'' dedi ve hokkalı bir kumu kovayla üzerime boşalttı. ben hemen cırlamaya başladım tabi.

ama araf  tabanları yağlayıp koşuyordu. bir kum daha isabet ettirdim ve geri dönüp ben koşmaya başladım ama benim beş adımım onun bir adımına denk geldiği için üstüme düştü. biraz göz teması kurmuştuk. araf hemen toparlanıp üzerimden kalktı ve saçını kaşımaya başladı ''Şey ben neyse özür dilerim!'' gözlerim faltaşı gibi olmuştu ''Ne dedin?''

''Hiiç!''

gülümsüyerek ''Önemli değil canım!'' dedim.

''Öyle bişey demedim afra!''

''Dedin!!''

''demedim!!''

''DediN!!''

''Demedim!!''

''Aptal!''

''Sakar!!''

''öküz''

''sıçan!''

''mal''

mand- bidakka bidakka benide kendine benzetiyosun haftaya hastaneye gidip dilimi yıkatacağım.'' dedi ikimizde gülmeye başladık.

BÖLÜM ACELEME GELDİ KUSURA BAKMAYIN GENCOLAR ♥♥♥

KOYUحيث تعيش القصص. اكتشف الآن