KOYU♣19♣

159 8 3
                                    

VOTEYE ÇÖKÜĞĞN ! :D

tam ağzımı açıcak birşey söyliyecekken araf kolumu tutup ''En iyi bildiğim şeyi yapıcam gel afra!'' dedi. odasına çekiştiriyordu odaya girdiğimizde kapıyı kapattı.

''Ne yapacağız?'' dedim oda sırıtarak ''Seni duvara fırlatacağım'' dedi. ona dehşetle bakarken gülümsedi ve yatağa totosunu bana dönüp uzandı.

''Sende gel uykum var benim.'' diye mırıldandı. derin bir nefes alıp ''Benim uykum yok ki?'' dedim. oda homurdanarak ''Ozaman en iyi bildiğin şey olarak beni izle.'' dedi. ve uyumaya devam etti. gülerek yatağa oturdum ve ayakkabılarımı çıkardım.

''Seni izlemektense uyumayı tercih ederim'' dediğimde 'Yav He He' bakışı attı. ''İki gündür uyuyamıyorum!'' diyip bana totosunu döndü ve gözlerini kapattı. bende yatakta sürünerek yatar pozisyonunu alıp sırtına doğru döndüm. elimi sırtımda gezdirmeye başladım. 'mal'  'salak'  'odun' yazıyordum sırtına işaret parmağımla. bunu sevmeye başlamıştım. bir süre sonra sıkılıp elimi indirdim.

gülümsüyerek uykulu sesiyle ''Uyumamı kolaylaştırır mısın sıçan?'' diye sorduğunda dudağımı ısırdım ''Naslı?''

''Bana sarıl!'' diye mırıldandı. hala benden özür dilememişti. aşşağıda ediz'le bana söylediklerinden sonra özür dilemesi gerektiği konular ikiye katlanmıştı. ''Ayaz ben...''

''Sadece uyumak istiyorum!'' diye lafımı kesti. sessizce yutkunup yatakta ona doğru yaklaştım ve arkasından sarıldım. ellerimi elleriyle tutup bıynun altına yasladı. başımı saçlarına gömüp derin bir nefes aldım. Sigara kokuyordu. onca içişten sonra üstüne sinmemesi imkansızdı zaten. Ama onda bu koku itici değil daha başka bir hava katıyordu. kendi parfümüyle bir araya gelince bütün parfümleri sollayacak bir koku ortaya çıkıyordu. ben bunu seviyordum.!

''Neden arası seviyorsun?'' diye mırıldandı. kaşlarımı çatıp doğrulmaya çalıştım. ama ellerim ellerinin içindeydi ve sıkıca tutuyordu. çok hafif doğrulup yüzüne baktığımda gözlerinin kapalı olduğunu gördüm.tekrar eski pozisyonuma dönüp nefes alışverişlerini dinlemeye başladım. Uyuyordu uykusunda mı sayıklamıştı? arası seven kimdi?

''Ben yeterli değil miyim?'' diyemırıldandı aradan beş dakika geçtikten sonra. bu sefer doğrulmaya çalışmadım. Nefes alış verişleri hala düzenliydi. Demek ki uyuyordu. Gördüğü kapusta merak ettiklerim top üçe giriyordu. Top 1'i çoğunuz biliyorsunuz zaten.

''Afra...'' diye mırıldandı. kaşlarım çatılırken gördüğü rüyaya olan ilgim arttı. önce arası sevmesinden bahsetmişti. ama sonra benim ismimi söylemişti. kafam karışmıştı. hemde çok...

KOYUWhere stories live. Discover now