KOYU♣18♣

141 6 0
                                    

güzellllllllllllllllllllll birrrrrrrrrrrrrrrrrrr bölüğğğğğğğğğğğğmm ♥

Arafın bakışları kötü kötü baktığı edizden bana döndü. gözlerimi ondan kaçırdım gerçekten bir özürü hak eddiyordum bence. ''Afra üstüne birşey alda gidelim'' dedi ediz. başımla onayladım. markete araf yerine edizle gitmek daha cazip gelmişti.

Telefonumu şortumun cebine koyup merdivenlerden indim. arafın sol gözü kızarık bir şekilde kapıya yaslanmış bekliyordu. edizin yanına giderek ''Ona yumruk attın ve o karşılık vermedi mi?'' dedim dehşetle edizde ''Hak ettiğini biliyordu şerefsiz '' diye tısladı. arafa baktım biraz önce çok sinirliydi şimdi ise çok sakin dengesizin önde gideni.

''Hadi gidelim!'' dedi ediz. bende başımla pnaylayıp ''Pekala.'' dedim. kapıya yöneldik arafın kapıdan çekilmesini bekledik araf derin bir nefes alarak ''Ben giderim!'' dedi. ha? Gene başlıyoruz.

''Gerek yok sana!'' diye mırıldandım gözleri beni bulduğunda gözlerimi ondan kaçırdım. araf kapıyı açıp bileğimden sıkıca tuttu ''Yürü!'' diye tısladı.

''Bana emir vermeyi kes!'' dedim ama bileğimi bırakmamıştı arabasının oraya geldiğimizde ediz 'Sorun yok' der gibi el salladım ve arabaya oturdum.

''Başka yerde yap şu sevgi gösterini!'' dedi ve gaza bastı.

arkama yaslanıp ona kötü kötü baktım ''Sorunun ne senin?''

omuzlarını silkti ''Yaşama amacım yok tek sorun bu!'' dedi öfkeyle.

kaşlarım çatılırken ellerimle oynamaya başladım ''Şimdi bir anda ne olduda böyle saçmalıyorsun.''

''Bu senin uzmanlık alanın değilmi?'' dedi ve sırıtmaya başladı. ama sırıtması samimiden o kadar uzak tı ki... homurdanarak ''Benim uzmanlık alanım ne?'' dedim.

''Milletin ilgisini çekiyorsun!'' dedi ve çenesiyle bacaklarımı gösterdi ''Şuna bak ediz bile sana bakıyor lan!'' diye bağırdı.

bende ''Araf saçmalıyorsun!'' diye isyan ettim. ve ''Senin yanından da kız eksik olmuyor senin eski aşıklarıyla ne yaşadıysan herkes halinden memnun işyerinde her kız sana göz kırpıyor..!''

bana bakarak ''Neye bakarak eski aşkın diyorsun lan!'' dedi ve sert bir frenle arabayı durdurdu. kafamı cama vurmuştum ve canım yanmıştı.

KOYUWhere stories live. Discover now