Bölüm 16

1.8K 88 11
                                    

Bölüm 16

"Please confirm your passport(Lütfen pasaportunuzu onaylayın)."

WuFan uçağın girişinde hostesle pasoport işlemlerini son kez gözden geçirirken bende kolumu WuFan'ın kolundan geçirerek koca memeli karıya 'Onun Sahibi var sürtük' bakışları atıyordum. Koca Meme'li eli ile içeri geçmemizi işaret etti. WuFan'ın kolundan çekiştirerek içeri soktum ve kapıyı hızla kapattım.

"Gördün mü nasıl bakıyordu ? Utanmasa üstüne atlayacaktı."

"Bebeğim... Reflekslerim iyidir bilirsin. Savuşturmak saniyelik iş. Asıl işimize gelelim mi ? Cezanı konuşmak istiyorum Lulu. Otur."

Otoriter sesini duyduğumda ikiletmeden oturdum. Şuan sinirli modundaydı. Ondan uzak bir yere oturarak mesafemi korudum. Uçağın içi koltuklarla döşenmişti ve orta da bir masa vardı. Karşımda oturan WuFan'ı izledim. Kravatını genişletti ve elinde tuttu. Beyaz ceketini de çıkarıp koltuğun üstüne attı. Sağ elini esen rüzgardan karışmış sarı saçlarına attı ve parmaklarını ipek saçlarının arasından geçirdi. Burası sıcak mı oldu yoksa bana mı öyle geliyor ? 

Kendine gel Lu. Uçak fantazisi yapacak kadar azmadın sen. Di mi ?

"Lu. Yanıma gel."

"Yok. Böyle rahatım, gerçekten."

Keskin gözlerini gözlerime dikti ve yanını işaret etti. Tereddüt içerisinde ayağa kalktım ve yavaşça yanına gittim. Parmağı ile hala yanını işaret ediyordu. Yavaşça oturdum ve sırtımı dikleştirdim. Cezadan kastı dövmek falan mıydı ki ? Biz ergenken baya çocuk dövmüşlüğü vardı.

"Plug in your seat belts. Our plane ready for takeoff. (Lütfen kemerlerinizi takın. Uçağımız kalkışa hazır.)"

Hostes anonsu yaptıktan sonra arkamda duran kemeri takmak için uzandım ama WuFan elimi tuttu. Ona baktığımda soğukkanlılığını koruduğunu gördüm. Demin herşey mükemmelken şuan ne sikim oluyordu Tanrı Aşkına !

"Tek kemer kullanacağız Lu."

Eh ? S-sakın...
Hızla belimin iki yanından tutup beni kaldırdı. Tanrım, tamam ağır değilim ama hiç zorlanmadan tek hamlede bir insan kaldırılır mı ?! Beni tam kucağına, üyesinin üzerine oturttu ve yan taraftaki kemeri takıp bileklerini arkadan bana doladı. Elleri önümde birleşmişti, üyemin önünde. Sakin ol Lu... Şu durumda da azarsan senden umudu kesiyorum. 

İç sesime susması için yalvarırken zeminin birden hareketlendiğini hissettim. Ah, uçaktaydık değil mi ? Biz havalanırken arkadan küçük -hiç de küçük değil- WuFan'da havalanmaya başlamıştı. E herkes havalanıyor, benim ki eksin kalır mı ? 

Kendine gel Lu. Zaten sinirli. O Sehun olayı gerçekten sinirlendirmiş olmalı. Benim sevgilim gidicek çocuğun teki ile neredeyse sevişecek, ben bunu normal karşılayacağım ? Nah.

Uçak sabitlendiğinde sonunda havada olduğumuzu anladım. Herşeyimizle birlikte.

"Luhan... O kadar güzel kokuyorsun ki,"

Kulağımda hissettiğim sıcak nefes ile irkildim. Dilini boynuma değdirdiğinde inledim. Ne ara bu kadar hassas olmuştum ben ? Kıkırdadığını duydum. Emniyet kemerini açtı ve kendi gömleğini çıkarttı. Hala önünde oturuyordum. Göğsünü arkadan yasladığında terlediğimi anladım. Çıplak tenini tenimden mahrum etmek olmazdı tabii.

Arkamı dönmeden ceketimi, papyonumu ve gömleğimi çıkarıp yere attım. Arkaya döndüğümde sırıtarak bana bakıyordu. Ellerini belimden çekip arkaya yaslandı. Soru dolu gözlerimle ona baktım. Ne yani ? Buraya kadar mıydı ?

"Kendin yap."

Ne ? Kaşlarımı çatarak anlamsız gözlerle ona baktım. 

"Pantalonunu ve boxerını kendin çıkar Lu. Ceza 1; Kendini sahibinin önünde tatmin et."

Y/N: Evet bundan sonraki bölümlerin tamamı smut olacak ve KrisHan'ın Elli Tonu gibi birşey olacak ama becerememeiş olabilirim :3 İyi okumalar~~

Fucking FaboluosHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin