Bölüm 7

2.3K 112 6
                                    

Bölüm 7

Koşarken arkama bakmıyordum ama gelen ayak seslerini duymuştum. Okulun çıkış kapısına ulaşınca hızla kapıdan çıktım.

"LUHAN ! Bekle ! Konuşmamız lazım ! Bambi !"

Arkamdan bağıran ve koşan sinirli Kris'i umursamadım ve daha hızlı koşmaya başladım.

Doğru olamaz. O lanet sikik herifle nişanlı olamam. Üstelik küçükken ona aşıkmışım, peh ! Sikseler inanmam. Ne ara geldim bilmiyorum ama Sehun'un evinin önündeyim. Kris ise nefes nefese arkamda duruyordu. Aramızda mesafe vardı.

"Eğer o eve girersen Luhan... Yemin ederim. Seni affetmem."

Affetmem mi ?! Asıl benim seni affetmemem gerekiyor ! Ama neden onun sözünü dinleyip zile basmadım ? Beynim ve bedenim ayrı hareket ediyor. Kapının ziline basmayıp tekrar koşmaya başladım. Ara sokaklardan birine girmiştim.

Hayır, anlamıyorum. Neden o olmak zorunda ? Neden hiçbir sikim hatırlamıyorum ?! Onunla evlenmem ben ! Onu sevmiyorum bile.

"Beni seviyorsun Luhan ! Kaçma artık."

Lanet ! Çıkmaz sokak. Çıkış arıyordum ama nafile. O üstüme üstüme gelirken ben duvara daha çok yapışıyordum.

"Üstüme. Gelme. Hatırlamak istemiyorum. Birşeyler hatırlamaya çalıştığım zaman başım o kadar acıyor ki. İstemiyorum. O acıyı tekrar tatmak istemiyorum. "

Aramızda artık santimetreler vardı. Elleriyle gözyaşlarımla ıslanmış yanaklarımı sildi.

"Ben yanındayım Luhan. O acıyı almak için yanındayım. Senin için burdayım, seni korumak için. Ağlama. Bunca yıl seni bekledim. Beni bırakmana, unutmana izin vermiyorum."

Yumuşak dudaklarını benimkilerle buluşturdu. Elleri suratımı kavramıştı ve karşılık bekliyordu. Ağlamamı durdurdum ve ellerimi saçlarına daldırdım. Ağzımı araladım ve sıcak diline geçiş izni verdim. Yumuşak değil artık sert ve ateşli bir şekilde öpüşüyorduk.

Elleri suratımdan belime indi ve kalçamı kendisine daha fazla bastırdı. Ellerimi saçlarından ensesine getirdim ve kendime bastırdım.

Elleri gömleğimin içinden tenimi okşuyordu. Soğuk elleri ile titredim ve ağzını inledim.

"Aghmm..."

Sırıtmıştı. Ellerini bacaklarıma koydu ve bacaklarımı kendi beline sardı, tekrar soğuk elleri sıcak tenimle buluştu. İstiyorum. Hatırlamak istiyorum. Sessizce fısıldadım.

"İstiyorum. Herşeyi hatırlamak istiyorum."

Kafasını salladı ve benden ayrıldı. Bacaklarımı belinden indirdi ve elimi tutarak koşmaya başladı. Evin önüne geldiğimizde kapıyı hızla açtı ve aynı hızla kapattı. Beni kucağına alıp odasına götürdü.

Hızla yatağa indirdi ve üstüme çıktı. Nasıl hatırlamaya çalışıyor bu ?

"Bir acıyı unutmak için başka bir acıyı kullanmalısın. Ben senin içindeyken, sen hatırlamaya çalışacaksın. Beynindeki acıyı hissedemeyeceksin çünkü deliğin acıyor olacak. Beyninin acısını düşünmeyeceksin."

Sinsice sırıttı. Bunun anlamı.... Dur bir dakika ?

"BEKLE ! Y-yani..."

"Evet Bambi. Seni hazırlamayacağım ve tatlı noktanı aramayacağım."

NE ?!

Y/N; Bölüm kısa olmuş ama telefondan yazmıştım o zamanlar T.T Vote ve yorumlar artsın :33

Fucking FaboluosWhere stories live. Discover now