2." Jur că îți tai degetele și mi le pun în salată."

19.7K 986 172
                                    

- Câștigătoarea este... Spune prezentatorul timp în care se chinuie să deschidă plicul. Alyssa Bennet!

Împietresc. Nu îmi mai pot mișca niciun mușchi, nu mai pot respira și nici că mai văd bine. Eu. Tocmai. Am. Câștigat! O, Doamne! Aud țipete în jurul meu, apoi mă trezesc cu o palmă peste față, evident de la Caroline. Mă trezesc la realitate și observ că în jurul meu erau artificii și confetti, mermbrii trupei erau alături de mine, felicitându-mă, iar Caroline țipa de fericire. Brusc îmi amintesc că ea m-a plesnit în fața Americii.

- Dar tu ești cârtiță beată, Care? Cum să mă lovești în fața întregii Americi?

Chiar atunci în jurul meu se face liniște. Toți se holbează la mine cu fețe amuzante, abia abținându-se din râs.

- Stai calmă, am băgat reclame. Mă liniștește Liam, îmbrățișându-mă și felicitându-mă.

- Mersi, și perfect. Măcar nu m-a auzit toată lumea țipând ca o nebună. Spun și îi zâmbesc, urmând să fiu îmbrățișată de restul membrilor din trupă, însă atunci când Harry mă ia în brațe pot să simt cum mă ciupește de fund.

- Auzi, sunt eu rușinoasă, dar dacă mai faci asta jur că îți tai degetele și mi le pun în salată. Îl ameninț, de data asta asigurându-mă că nimeni nu m-a auzit.

- Mai vedem noi ce zici dacă o să ai camera lângă a mea. Chicotește și pleacă mai departe.

- Stai, ce? Vreau să merg după el, dar în fața mea ajunge Niall, cu un zâmbet imens pe față.

- Hei, te mai schimbi înainte să plecăm la avion?

- Stai, ce? Nu am niciun bagaj făcut! O să pierdem zborul din cauza mea! Cât de proastă sunt! Încep să mă agit precum un titirez pe scenă, panicându-mă sub privirea trupei și a prietenei mele nebune, observând că între timp restul spectatorilor plecaseră deja.

- Stai calmă, te ajutăm noi cu bagajele. Și nu vom pierde niciun avion, îl luăm pe cel privat. Haide, te schimbi în mașină. Limuzina ne așteaptă. Spune Niall, făcându-le semn băieților să vină la noi. Băieți, hai să o ajutăm pe Alyssa cu bagajele. Adaugă el.

- Ăm, Niall? Să știi că prietena mea vine și ea cu noi. Nu e nicio problemă, nu? Întreb temătoare ca nu cumva să îi deranjez cu ceva.

- Niciuna. Dar ea are bagajele făcute? Să știm cum ne împărțim timpul. Adaugă Zayn, privind-o pe Care, care acum era lângă mine.

- Da, le am pregătite de două zile. Îi răspunde chicotind, apoi auzim un răsuflu de la managerul lor.

- Bine atunci, eu nu mai stau. Iau elicopterul și vă aștept în Londra. Ne vedem fetelor. Sper că vă veți acomoda repede cu ăștia 5 în casă. Apoi pleacă liniștit către ieșirea din arenă.

- Poftim? Cum adică cu voi în casă? Credeam că o să am un apartament. Mă panichez din nou, până când aud o replică neașteptată din partea lui Louis.

- Ho, femeie, ce ai? Ești pe ciclu? Spune el pe un ton serios.

Simt cum obrajii mi se înroșesc instant, deoarece îmi venea să intru cu capul în pământ precum un struț în hiperventilație.

- Lăsați-o, fraților. Nu vedeți cât de rușinoasă e?

- Auzi, tu dacă mai scoți vreun cuvânt despre mine, jur că o să îți tai toți cârlionții ăia din cap și o să ți-i bag în--

- Ignorați-o! Face asta când e nervoasă, sau atunci când o mai apucă. Mic advertisment: o apucă des, dar o lasă rar! . Mă întrerupe Caroline, care acum îmi ținea mâna la gură ca nu cumva să mai scot vreo perlă.

- Uuu, dură. Îmi place. Spune Zayn și dă din sprâncene.

Am vrut să mai spun câte ceva, dar am fost luată pe sus de Liam și pusă pe umărul său, pentru a mă duce către o limuzină gigantică. Serios acum, cine are atât de mulți bani ca să dea pe o astfel de limuzină? se întreabă conștiința mea, și de această dată îi dau dreptate. Odată ce am fost trântită pe umărul lui Liam, singurul nasture care menținea vesta de piele închisă a cedat și mi-a eliberat sânii, lucru care a stârnit niște chicote și priviri holbate. Mi-am acoperit sânii cu o mână, în timp ce cu cealaltă încercam să îmi acopăr fundul, care era acum la vedere datorită fustei scurte. Am ajuns într-un final la mașină și odată pusă jos am încercat să îmi leg vesta cu ceva, dar era imposibil. Norocul meu a fost că Caroline avea în mână schimburile mele, deci puteam să înlocuiesc vesta cu pulloverul meu lila. Dar aici am altă problemă, cum o să mă schimb cu ăștia cinci aici?

- Ăm, băieți, mă puteți lăsa puțin singură aici ca să mă pot schimba de vesta asta? Întreb atunci când ușa limuzinei se închide.

- Alyssa, cum ai vrea să ieșim dintr-o mașină în mers? Mă întreabă înpoi Louis, și abia atunci observ că noi deja eram pe șosea.

- Ei bine, eu tot trebuie să mă schimb, așa că mâinile la ochi toată lumea! Mă răstesc la ei, dar ei au început să râdă. Ce e așa de amuzant?

- De parcă nu am mai văzut sutiene sau fete în sutien, Alyssa. Spune Harry.

- Poate ați văzut, dar nu și pe mine. Așa că taci și întoarcete cu spatele, crețule! Țip din nou, lucru care i-a făcut pe cei cinci să tresară și să își pitească capul care unde apuca.

Harry și-a pus mâinile la ochi, Niall și-a acoperit toată fața cu căciula pe care o poartă, Louis și-a pitit capul pe genunchi, Liam în geacă, iar Zayn a băgat capul într-o geantă. Am rugat-o pe Care să fie atentă la ei cât mă schimb, dar exact când să îmi trag pe mine pulloverul, ușa mașinii se deschise și băieții s-au uitat ciudat la mine. Eram acoperită cu pulloverul, dar nu și îmbrăcată cu el. Așa că după ce au ieșit ei, am închis din nou portiera și l-am îmbrăcat rapid. Am coborât din limuzină, apoi m-am grăbit să le deschid ușa de la intrare. Odată ajunși în hol am fost întâmpinați de mama, care se pare că gătea ceva, conform mirosului delicios ce învăluie întreaga casă.

Rămâne ușor blocată pe locul ei atunci când observă numărul mare de persoane care se află în holul casei ei, dar apoi își revine la vederea mea și a prieteni mele. Se apropie și mă îmbrățișează scurt, apoi mă întreabă:

- Dragă, sunt prieteni de-ai tăi?

- Mamă, ei sunt trupa care își căuta profesor de dans. Și, ei bine, iată-l. Spun și gesticulez către mine, lucru ce o face pe mama să țipe de fericire.

Imediat îl văd pe tata ieșind din bucătărie cu un făcăleț în mână și cu un castron pe cap, țipând ca un războinic. Mă rog, poate o gorilă, dar care-i diferența? Atunci când ne vede pe mine și Care se liniștește, dar când își mută privirea la băieți se încruntă și ridică făcălețul.

- Cine sunteți voi și ce faceți la mine în casă? Se răstește la ei.

- Tată! Termină! Sunt cei care--

- Cei care căutau o profesoară de dans! Continuă mama, sărind în sus de bucurie.

- Nu pot să cred! Amalia, scăpăm de Alyssa! Scăpăm de Alyssa! Tata începe să sară prin cameră precum un copil de doi ani ce tocmai și-a primit acadeaua favorită.

- Tată! Sunt aici!

- Ăm, stai, nu voiam să spun asta, voiam să te... ăm, să te felicit. Da, așa e. Hai, mergi și fă-ți bagajele.

- Asta și plănuiam. Strig după el, în timp ce urc scările urmată de Caroline și restul.

Ajungem în camera mea și scot două bagaje mai mari, le așez pe pat și încep să îmi îndes tot ce îmi vine la mână. Fuste, rochii, pantaloni, bluze și alte chestii. La un moment dat îl aud pe Zayn țipând și când îmi intrwpt privirea către el îl văd că are în mână un... Stai, ce face cu sutienul meu?

*


Profa' de Dans Pentru One DirectionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon