6."Posedata asta e nevastă-mea."

6.3K 409 80
                                    

Înapoi în prezent

Alyssa POV

- Louis, cât mai avem până ajungem? Întreb plictisită, aruncând o scurtă privire către cei trei copii care dorm în sfârșit liniștiți în scaunele lor speciale pentru mașină.

- Cam jumătate de oră. Când ajungem să dormi puțin, se vede că ești obosită. Stau eu cu ei. Își așează mână pe genunchiul meu și mângâie ușor, iar eu gem din cauza senzației plăcute pe care mi-o creează. Acum chiar că vreau să dorm.

- E în regulă. Tu ar trebui să dormi, ești obosit de pe drum și--

- Nu iubito, tu nu dormi decât trei ore pe noapte, iar în patru zile încep galele de la Doar Dansează. Ai mare nevoie de odihnă.

Nu mai protestez, ci îi apuc mâna de pe genunchiul meu și încep să mă joc cu degetele lui. Nu mai durează mult până intrăm în Londra, iar zece minute mai târziu ajungem în sfârșit în fața casei ce ne-a fost cămin până acum un an. Nu mai sunt decât opt luni până la revenirea băieților, iar noi ne-am vorbit deja să începem cu coregrafiile pentru noile melodii și poate să revenim cu proiectul 1D Day. Desigur, asta dacă nu voi mai fi chemată pentru alte emisiuni după încheierea acesteia.

Cobor din mașină alături de Louis și deschid portiera din spate pentru a-i lua pe micuți. Louis le ia în brațe pe fete, iar eu pe Scott. El e cel mai cuminte, însă am sentimentul că nu pentru mult timp. Dacă seamănă cu Louis atunci va fi o problemă.

În spatele nostru apare și restul găștii, desigur, fiecare cu propria mașină. Niall și Angela coboară și se apropie să ne ajute cu copii, întru cât Niall o ia pe Luisa, iar Angela pe Scott. Sunt nașii perfecți și abia le aștept nunta, care din câte am auzit când ne-au luat din Doncaster, va fi peste o lună. Liam și Sophia vor fii nașii, iar nunta lor va avea loc peste patru luni. Desigur, nașii vor fii Harry și Caroline. Că tot vorbim de ei, tocmai ni s-au alăturat împreună cu Liam și Sophia, de mână cu Edy. La aproape un an și o lună, Edy arată foarte cochet, seamănă perfect cu Harry. Cârlionții lui blonzi, moșteniți de la Care, i se revarsă pe umeri făcându-l să arate ca un mic Adonis. Viitoarea lui iubită va fi norocoasă.

Intrăm cu toții în casă, iar după ce ne lasă în sufragerie alături de copii, băieții se întorc afară pentru a lua bagajele. Totul este exact așa cum îl lăsasem. Las copiii cu restul fetelor și plec în inspecția casei. Urc scările și ajung la ultimul etaj, cel cu florile. Toate sunt verzi și frumoase și pentru o secundă am crezut că sunt artificiale, dar apoi m-am gândit că băieții au pus pe cineva să le îngrijească. Cobor la primul etaj, iar covorașul mic ce se află în mijlocul holului îmi amintește unul din nenumăratele momente petrecute aici. Prima zi din relația mea cu Louis și modul în care i-am trezit. Chicotesc.

Alarma ceasului mă face să-mi deschid ochii, realizând că este deja șase, iar noi la opt trebuie să fim în tribune. Mă foiesc în pat până ajung în partea cealaltă și îl găsesc pe Louis, privindu-mă. Mă încrunt, dar el îmi zâmbește inocent.

- De când te uitai la mine? Mă întind și încerc să mă ridic, dar sunt trasă înapoi.

- Cu cinci minute înainte de a suna alarma. Chicotește , apoi se apleacă să mă sărute. Mă trag imediat înapoi, și îi pun degetul arătător pe buze.

- Unde te repezi așa?

- Glumești? Vreau doar să te sărut. Mârâie el.

- O, atunci, asta se face înainte de concert, ca să ai succes. Râd, și fug din cameră pentru a-i trezi și pe restul.

Profa' de Dans Pentru One DirectionWhere stories live. Discover now