26."Vezi, iubito? Nu ai de ce să te temi de cămile."

3.8K 298 44
                                    

Ultima țară din întreg turneul. Ultimul concert din întreg turneul. Apoi urmează o pauză de aproximativ două săptămâni, pentru odihnă adevărată, și din nou câteva zeci de concerte în Anglia. Fără să adăugăm toate aparițiile în presă și emisiunile la care băieții vor fi invitați. Revenind, poate sunteți curioși pe unde am tot umblat în tot acest tur.

Minunata Românie, cu castelul ei de groază în care Liam a făcut pe el atunci când am ajuns în camera sicriului și unde Niall s-a urcat pe rând, în brațele tuturor, din cauza fricii.

Am ajuns și prin Italia, unde după concert ne-am gândit să vizităm Colosseumul. Desigur, nu se putea fără să ne pierdem cu toții pe acolo.

"Admir încântată clădirea, cu zidurile vechi și pereții camerelor gata să cadă. E o priveliște uluitore, însă când vreau să revin la grup observ că doar eu și Angela ne mai aflăm în locul respectiv. Începem să ne agităm, să ne plimbăm de colo-colo, iar după aproximativ douăzeci de minute auzim vocile băieților. Nu cântă în engleză, ci mai degrabă într-o limbă inventată.

- Ce naiba i-a apucat? Mă întreabă Angela.

- Nu știu. Pufăi nervoasă. Haide să găsim o fereastră, poate îi vedem.

Ne îndreptăm către cea mai apropiată fereastră, iar când spun apropiată înțeleg vreo două etaje și trei holuri, și înconjurăm locul cu privirea.

- Ăia sunt ei? Întreb șocată atunci când îi văd.

- Da, îl recunosc pe Niall dintr-o mie. Doar el stă așa de crăcănat.

- Nu mi se pare că e crăcănat.

- Stai să-l vezi în pat.

Băieții stau undeva în mijlocul Colosseumului, jos, îmbrăcați în rochii de zeițe, dansând și cântând. Caroline și Sophia le sunt alături, purtând jumătate de costum de gladiator și încercând să danseze după băieți. Îmi pun mâinile în șold, încep să merg și să fluier.

- Nu, nu-i cunosc. Și cu siguranță nu sunt măritată cu unul din ei."

Am trecut și prin Australia, unde s-au întâmplat și mai multe.

"- Vezi, iubito? Nu ai de ce să te temi de cămile. Sunt pașnice. Îmi spune Louis și mângăie animalul odată cu mine.

- Să știi că da. Nu prea par amenințătoare.

- Ajutor! Se aude vocea lui Niall de undeva din depărtare.

Când ne întoarcem către el, o cămilă îl apucase de curea, iar Niall arată precum un cățel dus de mama sa în culcuș. Cămila aleargă în toată regula și te-ai gândi că acest gen de animal nu e foarte rapid, însă cămila asta e precum un motor la curse de mașini.

Am început să țipăm și să alergăm după ea, însă la un moment dat se întoarce și acum noi suntem cei fugăriți. Încercăm să ne despărțim, dar chiar atunci cămila aia afurisită îl aruncă pe blond deasupra noastră. Cade peste noi, iar cu toții ne transformăm într-o balegă umană.

- Toată lumea e bine? Întreabă Liam panicat.

- Da, fundul lui Louis mi-a acomodat căderea. Spune Niall, ridicându-se.

- Insinuezi cumva că am fundul mare? Spune Louis revoltat.

- Nu, nu spun asta. Spun că fundul tău seamănă cu al unei stripteuse cu prea mult silicon."

Desigur, s-au întâmplat multe și prin Germania, atunci când Caroline a încercat să mulgă o vacă am ajuns să fim fugăriți în jur de trei kilometrii de o întreagă cireadă.

Acum am ajuns în Franța, Paris mai exact. Suntem la hotel, ne pregătim să plecăm la concert. Va începe în două ore, apoi vom avea o mică întâlnire cu fanii în culise. Desigur, vom pleca la hotel devreme pentru că mâine vrem să vizităm Parisul.

Eu îmi iau o rochie înflorată, încercând să mă asortez cât de cât cu cămașa lui Louis. Trebuie să fim toți eleganți, fiind ultimul concert din turneu. Mă încălț cu niște platforme de aceeași culoare precum florile rochiei și părul îl las liber, după ce îl îndrept.

Caroline, fiind destul de mulțumită că sarcina nu îi este încă vizibilă, decide să ia o rochie strâmtă, albă, cu modele colorate, la care asortează niște tocuri înalte. Părul îl lasă liber, exceptând bretonul pe care l-a prins la spate sub formă de fundiță.

Angela decide că vrea să fie mai casual, așa că își ia o pereche de pantaloni scurți aurii, cu un top negru și pantofi de un crem închis. Părul și-l împletește într-o coadă spic.

Sophia și-a ales o fustă cu talie înaltă neagră, o cămașă albă, cu cranii și o pereche de platforme negre. Părul și-l ondulează și îl lasă pe spate.

Concertul începe la scurt timp după și va dura cel mai mult dintre toate.

*


Profa' de Dans Pentru One DirectionWhere stories live. Discover now