02. The Meeting ||

64 7 1
                                    

Written by blurryobrien aka Amber (:

Amber's POV.

Na een tijdje op de bank gezeten te hebben, kijkend naar een of ander vage tv-serie, gaat de bel weer. JC wil opstaan maar ik ben hem voor. Hij kijkt me verbaasd aan terwijl hij weer gaat zitten naast Lucy. Ik grijns en loop naar de deur om hem vervolgens open te doen voor, waarschijnlijk, de derde sollicitant.

Ik doe de deur open en kijk meteen in de vriendelijke, bruine ogen van een bruinharige jongen. Om zijn hoofd is een rode bandana geknoopt. En rond zijn mondhoeken hangt een scheef lachje.

'Hey.' zegt hij vrolijk. De jongen steekt zijn hand naar me uit. Ik pak zijn hand beet en schud hem. Hij begint te glimlachen. 'Hoi.' reageer ik.

'Ik ben Connor. Connor Franta, om precies te zijn.' Hij zet zijn voet op de drempel. 'Amber.' zeg ik tegen Connor en ik laat hem binnen.

Wanneer Connor zijn voeten veegt, merk ik dat er nog twee jongens achter hem staat.

De ene heeft bruin haar met blonde plukjes aan de bovenkant en een neuspiercing. Ook hij glimlacht. 'Kian Lawley.' zegt hij en schudt mijn hand. Ik knik.

De tweede heeft donker bruin haar en ook een piercing, deze keer in zijn lip. Hij is nogal klein. Ook hij stelt zich aan me voor doormiddel van het welbekende handenschudden. 'Sam Pottroff.'

'We komen voor de advertentie in de krant.' begint Connor nadat hij zijn jas heeft opgehangen aan de kapstok in het halletje. Kian en Sam volgen zijn voorbeeld.

'Oké, loop maar mee. De andere sollicitanten zijn in de woonkamer met mijn zus.' De jongens knikken en lopen braaf achter me aan. Ik grinnik.

'Hoi, Lucy.' zegt Lucy wanneer ze Kian's hand schudt. Kian glimlacht en stelt zich voor. Kian glimlacht en haalt een hand door zijn blonde plukjes heen.

Nadat iedereen zich aan elkar heeft voorgesteld is het al bijna tijd. Ik kijk nar Lucy die lacht om een grap die JC die maakte. Ondertussen bloost ze een beetje.

Wanneer Ricky naar onze tante toe gaat voor het solliciteren, knoopt Connor een gesprek met me aan.

'Amber hé?' Ik knik. 'Jep.' zeg ik erbij. Connor maakt een nadenkend geluidje. 'Amber... een bruin, waardevol juweel,' Ik kijk hem verbaasd aan. 'De betekenis van je naam gekkie.' Connor begint te lachen.

'Maar het kan ook een stukje stof uit de darm van een potvis zijn.' Nu ben ik degene die moet lachen. Waar gaat dit in hemelsnaam over?

'Een paar jaar geleden hadden ze ''Amber'' gevonden. Het is veel geld waard hoor.' zegt Connor overtuigd. Ik knik. Het zal wel.

Even later gaat de bel weer en dit keer doet Lucy open. JC deed niet eens de moeite om op te staan.

Een paar tellen later komt Lucy met een kleine, bruinharige jongen het halletje uit gelopen. 'Guys, dit is Trevor. Trevor, dit zijn JC, Kian, Sam, Connor en Amber. Ricky komt zo nog.' zegt Lucy terwijl ze ons één voor één aanwijst. De jongen, die blijkbaar Trevor heet, knikt en zwaait even naar ons.

Trevor gaat naast JC zitten, waardoor Kian moet verhuizen naar een andere bank, en dus naast mij komt zitten.

(Sorry Britt xx)

Connor en ik gaan verder met ons 'oh zo intressante' gesprek terwijl Kian meeluisterd.

Ik pak mijn telefoon erbij en grijns wanneer ik de betekenis van Connor's naam in beeld zie.

Connor : met sterke wil en wijs

Ik begin te lachen waarna Connor me raar aan kijkt. Ik toon hem mijn scherm en hij begint te lachen. 'Dit klopt wel vind ik.' zegt hij als hij is uitgelachen. Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb geen idee.' antwoord ik. Maar ij weet zeker dat ik daar nog wel ga achterkomen.

Upside Down {C.F. & J.C.} - ON HOLDWhere stories live. Discover now