Proloog

78 8 0
                                    

Proloog

Sinds vier jaar geleden wonen de twee zusjes Amber en Lucy bij hun tante Lillian. De reden hiervan is omdat hun ouders zijn omgekomen bij een auto ongeluk. De twee meiden zien Lillian niet als een tante omdat ze hard voor haar moeten werken. Lillian heeft wel een heel groot huis en het enige voordeel is dus dat ze haar niet vaak zien. Ze blijft namelijk alleen maar op haar kamer zitten, afgesloten van alles en iedereen omdat ze met niemand iets te maken wil hebben. Het enige waar ze nog oog voor heeft is de drank.

De zusjes mogen onder één voorwaarde in het huis van hun tante blijven wonen; ze moeten onderdeel worden van het personeel. Dat wordt dus hard werken voor de twee maar dat hebben ze er toch wel voor over. Geld voor een eigen huis hebben ze namelijk niet.

Op een nacht was er een groot feest georganiseerd in het huis van tante Lillian. De vier zusjes deden hier natuurlijk niet aan mee want als ze betrapt zouden worden, zouden ze ontslagen worden en dus geen huis meer hebben. Zoals verwacht kwam tante Lillian erachter en heeft ze alle werknemers die meededen aan het feest ontslagen. Al snel stond er een advertentie in de krant voor nieuw personeel.

Personeel gezocht:

Minimum loon, 24/7 overnachting inclusief eten en drinken

Huishoudelijk werk en tuinonderhoud

Aanstaande zaterdag van 11 tot 1 zijn de sollicitanten welkom op Alford street 64

Upside Down {C.F. & J.C.} - ON HOLDWhere stories live. Discover now