77.Eh te uspomene..

931 62 12
                                    

Marina

Ne znam da li je to pogresno ili nije,ali ja i dalje mogu samo na Marca da mislim.Niko drugi ne moze tako da me navede na razmisljanje kao on.

Nisam htela da smetam gospodinu Gutierrezu i Sofiji,zato sam odlucila ja pametna da cu biti u Sarinoj hotelskoj sobi.Ali sta se desilo?

Pa Marc me je pozvao ka sebi,verovatno se to meni tada cinilo preidivno,ali sada znam da smo pogresili.Nisam trebala tako nesto da preduzmem,previse je bilo rano.

A i Marcova ljubav izgleda nije ni bila tako velika,a sada je jos manja.Ustvari,vise ni ne postoji.

Sara

Bila sam preumorna,spremala sam se polako da idem na spavanje,a onda se on pojavio na mojim vratima.Bez objasnjenja sa njegovim najlepsim osmehom.

Ubedjivao me je i ubedjivao da nije Sofia vredna toga sto radim,i ucutkao me je na moguci najlepsi nacin.Poljupcem.

Mogu i dalje da zamislim,kako mu po prvi put moje usne govore da ga volim,a on dok me drzi u svom narucju,pita da li hocu da  mu budem cura..

Ne,ne i ne.To je trebao da bude pravi odgovor,ali ne..ja sam glupaca i mislila sam da je ipak moguce nesto da se desi izmedju nas.Ocigledno to nije bila istina.

Neymar

Znao sam da posle toga samo dolazi nesto lose,ali kada sam pogledao u nju,osecao sam snagu.Znao sam da ce biti uz mene i znao sam da cu i ja nju cuvati.

Srce mi je govorilo da ce sve biti uredu,samo moramo da budemo strpljivi.Ali...nisam mogao da budem strpljiv,mucio sam se godinu dana bez nje.

Zurio sam da provodim svaki dan sa njom,mozda sam joj cak i bio dosadan.Sada ni to vise ne znam.

Sada niko ne moze da garantuje,da nakon sto je bila samnom,da joj nisam bio cisto razocarenje.

Sofia

Vest da je Neymar najzad sa Sarom,me je jako potresla,nisam mogla da poverujem,odbijala sam da prihvatim da sam ga izgubila.Da me je pobedila osoba koju mrzim najvise.

Nisam bila ljubomorna,ni najmanje.Vise sam bila razocarana,sto me je Neymar zamenio sa takvom glupacom.

Prosto sam bila besna,nisam mogla da budem porazena,ali sta sam dobila?Pa...da me ta mala otkrije.

Ne znam kako niti me zanima,ali je saznala da sam rekla Neymaru da cu ih rastaviti.I onda me je ona kao zamrzela.Iskreno,nije me bilo briga.

Samo,mi je bilo krivo,jer sam izgubila jedinu osobu,koja mi je bila savrsen kec u rukavu,ako zelim da povratim Neymara.

Sara,me tako voli,da bi bila spremna da mi preda Neymara.Ali...nista od toga.Ne ovako ako zna,sta mi je bio plan.

Zato,kao sto sam vec rekla,jako mi je zao,sto nisam tada ostala sa Neymarom.Da jesam,sada ne bih bila ovde,on bi mi verovao.

Sara

Sofia mi je toliko tvrdila da necu izdrzati,da je ipak bitno sta ljudi misle.Upozorila me je na skandal koji moze da izbije,ako budem sa Neymarom.

Ali ja sam ponavljala da me ne zanima sta drugi misle,da to nije bitno.No,ispostavilo se suprotno,mozda mene ne zanima,ali je definitivno jako uticalo na zivot mog tate.

Secam se kako je ogroman haos nastao oko toga u klubu.Mora se takodje naglasiti,da me je tada moj tata mrze,tako da verujem da je hteo cak i da me ubije.

Ti i Ja <3 Ona i Ti /2015/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin