Capitolul 16

24 2 0
                                    

În poză sunt Chris și Jennifer ( în viitorul în care îi întâlnise Sam ) ☆

Ne-am dat jos , am pornit spre casa , și toată clădirea era în flăcări . Am fugit amândoi țipând îngroziți în apartamentul meu . Fum peste tot . Mama și tata nu erau de gasit-o iar Ryan și Emma stăteau îmbrățișați pe jos . Emma era inconștientă iar la auzul nostru Ryan a ridicat-o și a luat-o în brațe , iar noi i-am luat din casa , am sunat la pompieri , și ne gândeam unde puteau fi mama și tata . Pompierii au venit , au stins focul , iar sirena îmi invada timpanul .

- Doamnă Welton ?

Picioarele parcă îmi fugeau iar inima parcă îmi stătea în loc . La auzul vorbelor lui m-am cutremurat ."Doamna are arsuri pe 70% din corp și refacerea pare imposibilă . Starea ei pare destul de gravă și nu știm dacă va supraviețui iar domnul a fost lovit la cap și rănit la picior dar starea lui e destul de buna .O ambulanță va sosi în cel mai scurt timp . " am căzut pe jos , iar Josh m-a ridicat afectat . M-am dezmeticit , și m-am urcat în ambulanța ce îi lua pe mama și tata . Josh mă ținea de mână.

- Va fii bine ! mi-a zis el .

Ajunsă la spital mi s-a zis ca mama a decedat dar ca tata e pe cale de a se trezi din coma . Plângeam iar Ryan tuşea lângă mine .

- De ce plângi?

- Cum adică Ryan?

- De ce plângi ? S-a dus , corect ?! O iubesc pe mama dar , dacă Dumnezeu a vrut sa o ia la el , nu are rost sa plângem Sam . Ea ne iubește , nu ar vrea sa suferim din cauza ei , nu?

La auzul acestor vorbe l-am luat în brațe și nu-mi venea sa cred ca era așa puternic .

- Emma cum e ?

- Se simte bine , însă îl așteaptă pe fratele ei . A zis el zâmbind .

Atunci Josh a sărit de pe scaun și a mers la Emma .

- Eu merg la baie . A zis Ryan vesel .

M-am purtat pașii spre salonul tatei . Îl țineam de mână . Îi zâmbeam . I-aş fi zis atâtea .. însă , nu puteam .

- Tata ? Sunt eu Sam . Mama , mama e un înger acum tată . Mama ne veghează acum și dacă , în acest moment vorbești ea , zi că o iubim și că , vrem ca tu sa ramai cu noi tată . Ca măcar tu sa ramai cu noi . Vă iubim mai mult decât orice și sunt sigura ca mama și cu tine , veți lua decizia cea mai potrivită .

Am ieșit din salon și mi-am adus aminte că Ryan era la baie . Am vrut sa intru însă auzeam ulete . Când am tras cu ochiul , Ryan plângea cum nu-l mai văzusem niciodată . Era plin de tăieturi , era lovit peste tot , iar lacrimile îi navăleau mai rău decât mie . Am intrat , l-am luat în brațe și l-am sărutat pe frunte . I-am mângâiat tăieturile și ne țineam strâns în brațe pe jos . Încercam sa fiu puternica așa cum încercase și el . De ce , de ce totul era așa trist , de ce absolut totul se făcea mai urat . De ce totul se întorcea împotriva mea .

" Tu ești fata pentru care cânt

Și am ales acum sa te iubesc

Cât trăiesc "

Josh , venise în baie , cânta și ne strângea în brațe . Și eu și Ryan am început sa radem și sa îl ascultam . ( pentru cine vrea sa asculte melodia "Proconsul - Tu ești fata pentru care cant" ) . Melodia era așa vesela și ne bufnea râsul . Mi-a luat fața în palme și m-a sărutat . Era așa de dulce . Era raza de lumina din umbra în care cădeam mereu .

- Acum sa mergem de aici . A râs Josh .

Ryan începuse sa râdă și el.

- Eu merg la Emma . Tu Sam mergi să mănânci .

- O duc eu , zise Josh . Și va aducem și vouă .

Am mers pana la o alimentară unde am luat mai multe chifle și mai multe felii de șuncă și am rugat vânzătoarea sa ni le facă sandvișuri și câte un iaurt . Cafeaua era ultimul lucru pe care îl vroiam . Cat fusesem Laura , slujitorii aia mă îndopat cu cafea ca cică dacă stau treaza nu am cum să mor . Deci nu mai vreau cafea cel puțin o lună . Am mâncat , am băut laptele ăla bătut , și le-am dus și lui Ryan și Emma același lucru . Mă uitam pe geam . Era noapte . Am ieșit afară cât Josh era la baie . Mă plimbam când un tip a dat peste mine . Era Chris .

- Chris ?!

- Da , sunt Chris , tu cine ești .

- Sam .

- Stai , tu ești ..

- Da . Dar dacă treci prin așa ceva Îți mai aduci aminte de cine a fost sau .. ?

- Da , o stai , nu , nu știi cât mă bucur sa te văd .

- Arati așa diferit .

- Pai cel de atunci eram în viitor .

- Și Jennifer?

- E bine . La fel și John .

Atunci m-a luat în brațe și se uita ciudat la mine .

- Mereu m-am întrebat cum arăți , a zis el , adică după ce ai făcut duș în corpul meu și , mă rog .

- Stai calm , nu , nu te simți jenat . Am un frate . Inevitabilul se produsese deja .

- A , și , ce faci aici , la spital .

- A fost un incendiu în casa mea . Mama a murit , tata e în coma , fratele meu e doar disperat emoțional iar sora lui Josh e ușor slăbită .

Chris se uita la mine îngrozit .

- Te pot ajuta cu ceva ? A întrebat el .

- Puțină companie la plimbare nu strica .

- De acord .

- Și , cum reziști ?

- Nu știu .. Am zis eu plângând .

- Înger ajutător , despărțită de ceea ce iubești , acum îi pierzi , ești specială .

- Adică ?

- Oamenilor speciali mereu li se complica existența . Ei mereu , au un scop . Vei primi mereu mai mult decât poți duce . Pentru ca tu Îți poți depăși condiția .

- Serios?

- Da , tu și Josh ați reușit să depășiți cu dragostea ceva ce era catalogat imposibil . Sam cred ca nu realizezi ca tu deja ești un înger venit aici pe pământ .

- Doar Josh îmi mai zicea asta .

- Păi are dreptate .

- Mereu a avut .. Am zis eu uitandu - mă la stele .

- "De ce nu mi-ai spus oare

Ca ești stea căzătoare ?" . Ce face fata mea ? A zâmbit Josh .

- Vorbeam cu Chris .

- Hei , ai fost cumva în ..?

- Da a fost , a zâmbit Chris . Ba chiar a făcut duș în corpul meu .

Atunci Josh a făcut ochii mari .

- Stai calm , eu am iubită , a râs Chris .

- Ok gata , m-am liniștit , a zis Josh luându-mă în brațe . Și i-a zi mă , are sau nu pătrățele ?

- Avea .

- Te-am prins ! Deci te-ai uitat , ă? A râs Josh .

Atunci și eu și Chris , am început și noi sa radem, iar Josh mă ținea strâns în brațe . Ne-am plimbat toată noaptea și pentru câteva ore chiar am uitat de toate cele întâmplate și am văzut doar partea plină a paharului .

O privireWhere stories live. Discover now