Capitolul 6

58 6 0
                                    

Azi Josh va fi externat și nu îl voi mai vedea prea curând...eu am sa ies de aici în cam 2 săptămâni de terapii și tot felul de controale ciudate ca sa fie toți siguri ca nu o sa rămân cu o boala sau sechele . Acum mă gândeam ca azi..Va fi ultima zi cu Josh..pana..peste 2 săptămâni și el s-ar putea sa se mute cu ai lui din câte mi-a zis tata..Mai multe lacrimi mi-am invadat obrajii și la auzul zgomotului produs de respirația mea alerta , o asistentă s-a gândit sa mă întrebe dacă sunt bine. Persoana la care tin pleacă și poate nu o mai văd niciodată dar da , eu sunt bine..

-De ce plângi? se auzi o voce curioasa și îngrijorată .

Era Josh..care venise sa-si facă bagajele..se uita nedumerit la mine și apoi m-a luat în brațe...era..așa de bun și înțelegător...

-Dacă plângi pentru ca pleacă de lângă tine acesta "gorila" stai calma , o sa vin zilnic la tine . Îmi spuse el zâmbind și pupându - mă pe frunte.

-Ai sa pleci cu părinții tai , nu? L-am întrebat supărată .

-Ce?! Nu! Sam , eu am crescut mulți ani gandindu - mă la ei..Dacă fac bine..Dacă se descurca , și totuși nu M-am gândit sa plec cu ei . Adică Sam..Dacă nu am plecat cât timp nu mă ținea nimeni în aceasta tara sau oraș .. acum când...știu ca..Cum as putea pleca?zise el zâmbind. Nu as pleca de lângă tine , nici dacă ar veni apocalipsa. Eu..te..

Atunci inima mea a luat-o complet razna , cum , cum se putea , adică el..El tocmai încerca sa-mi zică ca mă iubește? Parca Îmi venea sa rad de la emoții și atunci de teama ca o sa mă panichez și voi face ceva greșit l-am sărutat .

-Și eu te iubesc .. Dacă am intuit corect ce vroiai sa-mi zici.

Atunci a roșit .. parcă luase foc și zâmbea . În ochii lui se citea liniștea aceea pacifista căreia nu ai cum sa îi reziști . Apoi l-am ajutat să-şi facă bagajul și l-am sărutat pe obraz de plecare .Mergea lent și calcă apăsat . Bunicii și sora lui îl așteptau și un băiat se tot uita la sora lui. Stai ! Acel băiat e Ryan?! Nu , nu , nu pot sa cred ca fratele meu se .. se holba la sora lui?! Ăsta suna așa de..amuzant și va zic ca nu doar suna , ci si e. Când m-a văzut i-am făcut semn sa vina la mine.

-Ai pus ochii pe Emma , ă? L-am întrebat zâmbind.

-O cheamă Emma? Și stai , ce? Nu!

Ryan roșise și râdea. Mi-am dat seama ca o place. În ochii lui se citea așa un sentiment curat totuși. .așa de..alert nu-l mai văzusem așa. .are doar 14 ani si parcă mă văd pe mine .

-Pai , poți sa o vezi după cele 2 săptămâni de spitalizare ale mele oricând și vorbesc serios , și fii sincer ! I-am zis rânjind din nou .

-Pai .. și trase cu ochiul la ea..nu m-ar deranja.

O privireWhere stories live. Discover now