Capitolul 8

47 5 0
                                    

Poza de mai sus ar trebui sa îi înfățișeze pe Ryan și Emma . Apropo , aștept absolut orice întrebare legata de orice personaj .. Cum arată , de ce face asta .. etc.

Acasă Ryan stătea parcă sărind ,pe covor, cu ochii închiși și ghemuit. M-am dus să-l 'trezesc' , chiar nu știu dacă dormea , cert e ca atunci când a deschis un ochi și a vazut - o pe Emma s-a ridicat imediat , s-a dus în camera , s-a schimbat , era ciudat îmbrăcat, și apoi a luat bagajul Emmei și l-a dus la el în camera înainte dând din cap dacă e O.K. acolo iar eu i-am făcut semn ca da . Radia de fericire iar Josh radia de neliniște .

-Ai pățit ceva? L-am intrat eu .

-Nu..

Apoi l-am luat de mana și l-am dus în camera mea . Ne-ar așezat în pat amândoi și Josh a deschis televizorul . Era ciudat , mă ținea în brațe și ne uitam la televizor , vorbeam din când în când . Apoi a venit seara , și eu am făcut câte un ceai de menta cu miere de salcâm , preferatul meu , și am aflat ca era și preferatul lui Josh. Mă gândeam la faptul ca dacă as fi fost în aceasta camera cu orice alt tip de vârstă lui nu s-ar fi comportat așa frumos cu mine..și ăsta pentru ca el nu m-ar fi iubit niciodată ca Josh . Gânditi-va la vorbele tipilor de azi ca "As muri pentru tine" dar de iubit , defapt , nu te iubește . Gânditi-va ca Josh , acest băiat , barbat , erou , și-a riscat viața pentru mine .. în adevăratul sens al cuvântului.

-Ryan! Se auzi vocea Emmei .

Atunci Josh sari ca ars și se duse acolo . Am fugit după el dar nu se întâmplase nimic .

-Voi copii , nu știți decât sa țipați unul la altul dacă pierdeți . Zise Josh încercând sa îi enerveze .

-Pe cine faci tu copil? Sari Ryan .

-Pe amândoi . Zise Josh.

Atunci amândoi, și Ryan și Emma , sarira în spatele lui și eu , ca o eroina , i-am dat jos și l-am tarat pe Josh în camera mea .

-"Voi copii.." !? Nici eu nu as fi găsit o replica mai bună . Trebuie sa mă înveți tot ce știi . Am râs eu .

Josh se uita la mine vesel și mi-a zis :

-Eu zic sa mă înveți tu pe mine ceva .

Apoi m-a sărutat ușor și dulce , mi-a mângâiat obrajii apoi mana și eu mi-am împleticit picioare în jurul lui . Chiar nu aveam nimic în cap .. parcă era complet gol ..Mă întrebat unde duc toate astea .. pana la urma aveam 16 ani .. nu puteam sa mă feresc la nesfârșit. .și totuși nu puteam sa fiu curajoasa și pozitiva tocmai aici , la mine acasă , cu o camera alăturată în care se aflau 2 copii.

-Nu te mai speria , nu vreau ceea ce cred ca gândești tu acum Sam,a spus Josh, pentru acel lucru ne va trebui amandurora curaj și amândoi sa vrem asta Sam . Sunt prea multe riscuri și eu chiar înțeleg . Apoi a continuat sa mă sarute .

Nu , nu înțelegeam dacă sarutandu - mă se simte iubit sau dacă face asta se eliberează intr-un fel . Eu cred ca e prima varianta . Oricum , curând avea sa se oprească brusc și sa înceapă sa cânte . Apoi am adormit și el s-a așezat lângă mine strangandu-ma strâns în brațe . M-am trezit brusc noaptea și am descoperit ca Josh nu mai era lângă mine . Am ieșit din camera și am văzut ca trăgea cu ochiul în camera lui Ryan.

-La ce te uiți? I-am soptit eu .

M-a lăsat sa mă uit și rămăseseram împietriți . Ryan și Emma aveau , primul lor sărut . Amândoi erau așa. .drăguți și totuși nu mi l-as fi imaginat niciodată așa pe Ryan.

O privireWhere stories live. Discover now