Capitolul 5

90 7 0
                                    

Salut ! Amm. .deci link-ul de mai sus este melodia pe care Josh mi-am imaginat ca i-o cântă lui Sam..Este un cover al trupei Boyce Avenue (trupa mea preferata) și mi se pare un cover acoustic genial .(cui nu îi apare/merge este Sam Smith - Stay with me ( cover acoustic de Boyce Avenue)

-Mai cântă-mi ! Spuse Sam zâmbind

-Dar sunt raguşit și nu am chitara.

-Cânți la chitara? Întreba mirata Sam.

-Nu știai ca Fat-Frumos vine pe cal?

-Pai tu nu ai un cal și asta nu are legătură ..

-Are! Eu Mi-am pierdut calul și am găsit chitara .Eu am venit cu chitara sa te găsesc Prințeso.

Atunci Sam a roșit .. se simțea iubita ..era așa ciudat .. adică un accident îi aduce un tip care e romantic , amuzant, frumos si care cântă la chitară? În lumea ei asta ar fi la fel de posibil ca în viitor ea sa fie o travestit cu un ponei zburând prin univers și căutând brânză de ridiche . Adică pentru ea era copleșitor. .cineva o iubea..știa ca vrea sa moara pentru acest cineva..avea sentimente pentru acest cineva..și totuși de ce se întâmplă asta..? Oare chiar îl iubea?

El e pur și simplu sarcastic..se simte ca acasă când e cu ea..casa pe care nu a mai avut-o..fiind sarcastic se simte și mai în apele lui și ea are simțul umorului..Deci acum stătea lângă fata pe care nu o cunoștea dar la care visa..fata aia sarcastica și drăguță. .fata aia cu un caracter demn de orice fata cu un suflet pur și cu o privire de care nu vroia sa se mai despartă .. era visul lui devenit realitate...

-Deci îmi cânți?

-Ti-am zis..nu am chitara . Zise bosumflat Josh.

-Putem face rost.

-Cum? Întreba el uitandu - se cum Sam se uita malefic la tatăl ei .

-Tata? Nu-i așa ca aduci chitara? Josh știe sa cânte dar nu are chitara și a noastră era în portbagaj .

-Am bine , pai dacă tot o aduc pot asista și eu ..? Zâmbi Louis rânjind.

Lui Louis nu îi era frica ca fata lui va avea un prieten. Îl încântă ideea ca fiica lui are destula încredere intr-un băiat încât sa îl numească 'iubit' . S-a dus la mașină și a venit cu chitara . I-a dat-o lui Josh și Josh a început sa cânte (melodia e în descriere pentru cei leneși sa o citească ) .

Suna divin,vocea lui era parcă acordata la acea chitara veche care în mana lui prindea viața .

-Am știut eu ca o sa cânți minunat ! Tu ce zici tata? Îl Întreba Sam pe tatăl ei.

-Eu zic ca băiatul ăsta are sentimente pe care tu le vezi și accepți și mă bucur . Cred ca melodia e defapt mesajul lui pentru tine..mă bucur ca m-ai lăsat sa asist la momentul vostru , mă bucur ca nu ti-e teama și ca ai încrede în mine . Sunt mândru de amândoi. De tine ca ai încredere și de el ca știe ce simte și ca Nu-i e frica sa o spună oricui pentru ca asta îi zice inima și el o asculta.Bravo copii!

Sam și Josh rămăseseră uimiți. Sam nu știa ca tatăl e așa de..bun..și ca are încredere în ei..Josh era și mai uimit..se uita la Sam și inima lui bătea nebunește. .se simțea puțin stresant. .adică tatăl ei e așa de afectiv cu ei iar tatăl lui abia știe ca exista..atunci o lacrima i se prelinse pe obraz .

-Ce s-a întâmplat Josh? Sari Sam.

Atunci Louis își întoarse capul și îl lua în brațe . Sam îi cuprinse pe amândoi în brațe și îi strânse cât de tare poate un om cu o perfuzie .

-Mă scuzați. .e vorba de tata..

Atunci Louis se apleca și îi puse mana pe creștet .

-Sunt plecați?

-Da..de mulți ani..acum au venit și vor pleca mâine.

-Josh , Nu-ti face griji , pentru mine , ești ca și Ryan , ești ca și fiul meu . Putem fi prieteni Josh..eu as fi onorat sa fiu prieten cu așa un erou .

-Erou?se mira Josh. Aproape ca izbucnesc în plâns. .tata nici nu știe cum mai arat cred și dumneavoastră sunteți așa cu Sam adică. .

-Nu îmi vorbi cu 'dumneavoastră' parcă eram prieteni deci zi-mi Louis .

-Pai..tu și Sam sunteți asa și eu și tata am vorbit așa când aveam 5 ani ultima oară .. e greu și. .

-Te înțeleg mai bine decât crezi . Și tatăl meu era plecat iar mama a fost bolnava o perioada..eram singur și acea perioada m-a făcut sa-i prețuiesc. Am văzut cum e sa fii singur și sa îi vezi pe ceilalți cum își îmbrățișează părinții iar tu nu ai decât pereți de care sa te dai cu capul. Din acest motiv eu vreau sa fim prieteni. Ești un erou ca m-ai salvat fata și ca reziști ca un barbat așa . Din câte stiu ai și o sora care nu simte lipsa părinților datorita ție . Te felicit! Chiar ești un erou !

Mă uitam uimita la Josh ,prin câte trece..îmi venea și mie sa plâng și mă gândeam ce bine e ca tata îl înțelege și ca îi e aproape.

O privireWhere stories live. Discover now