Capitolul 15

33 3 0
                                    

Când am ajuns , am început să alerg cu o viteza incredibilă spre casa lui Josh , parcă picioarele îmi zburau când , Îl văd pe Josh intrând în casa împreună cu o fata . Era înaltă , frumoasă , și cred că era mai mare decât mine cu un an . Atunci , parcă inima mi s-a spulberat în peste un milion de bucăți . Nu puteam sa cred ochilor . Stăteam fix în dreapta gardului său , de după un copac privind cum se sărută cu acea fată . Am căzut în genunchi , începând sa plâng , și în acel moment vroiam să plec , să plec în rai , sau oriunde altundeva . Jennifer a venit imediat din urma și m-a luat în brațe . M-a strâns călduros și a zis ca merge să vorbească cu el .

- Am pierdut tot John , am pierdut tot ce credeam ca mai am , am zis eu .

- Cum adică ? Întreba el.

- Josh are o alta viața , cred ca pot pleca .

- Și Chris va fi bine?

- Va reveni aici .

Atunci m-am așezat pe asfalt , mă uitam la cerul plin de nori și am închis ochii gandindu - mă la tot ce credeam ca vreau pana atunci . Simțeam cum , mă apropii de sfârșit când aud niște voci .

-John ce ai făcut ?

- A zis ca îl va aduce pe Chris înapoi .

- Nu pot sa cred ca ai făcut asta . Josh , fă ceva .

Când i-am auzit numele am revenit radical și am deschis ochii . Avea de gând să mă sarute .

-Mai bine te duci la fata aia pe care o sărutai mai devreme , am zis eu plângând , pana la urma eu nu mai exist .

Atunci am început sa fug , Josh fugea după mine și a reușit sa mă prindă din urma .

- Sam , chiar tu ești ?

- Contează ? Am zis eu .

- Sam eu încă te iubesc .

La auzirea acestor vorbe , am rămas puțin blocată . Îmi era așa dor sa le aud . Sa îl văd .

- Eu nu cred asta , dar e în regula , eu voi pleca Josh ..

- Nu , Sam stai !

- De ce? De ce sa mai stau ? Am umblat ca o nebună prin atâtea lumi și corpuri , sperând sa ajung la tine , sa te găsesc , și când o fac .. te văd .. cu alta . E ok Josh doar ca eu nu te pot vedea cu alta , pentru ca eu te iubesc .

Atunci a început să plângă . A căzut din picioare și plângea .

-Am greșit Sam , dar nu am încetat sa te iubesc , aceea e sora unui coleg , toți au zis după ce ai murit ca am nevoie de cineva și mi-au bagat-o pe gat . Însă nu am încetat sa te iubesc niciodată. Acum Sam , mă pot duce ..

- Nu , Josh nu ! Am strigat la el .

Mă gândeam . Oare ce pot face ? Cum sa îl pot face sa rămână . Atunci mi-am dat seama . "Un sărut sincer care sa exprime plăcerea de a trai și dorința de a nu pleca" iubirea mea fata de Josh era cheia . L-am sărutat sincer și dulce . Am simțiți cum corpul lui Chris mă respinge iar eu mă înalț undeva sus . Observam cum și Sufletul lui Josh se ridica . Chris se ridica , Jennifer și John îl îmbrățișează și îl duc pe Josh la spital .

Eu și Josh ne țineam în brațe . Acum eu eram eu , cu el , și l-am sărutat . Adânc și atât de trist .Buzele mele pline de lacrimi îi săltau pulsul ce îmi răsuna în urechi . Aveam două posibilati, sa rămân în Josh mereu sau sa îl las liber . Atunci , inima mea se decise sa îl lase să își trăiască viața .

- Te voi iubi mereu Josh . Voi sta mereu în spatele tău ajutându-te sa iei deciziile corecte . Voi fii mereu în inima ta Josh , iar tu veșnic în a mea , și te voi aștepta negreșit aici , unde ne vom putea iubi mereu . Te iubesc Josh .

Atunci amândoi am început să plângem . Lacrimile s-au unit la bărbie perfect . L-am sărutat din nou iar un ceas se auzea bătând . Am înțeles că trebuia să plec . L-am strâns în brațe și am dat să fug însă mă ținea strâns de mână.

-Nu îți dau drumul , rânji el .

- Josh nu face asta , trebuie sa plec .

- Nu , eu , eu nu o să mi-o iert niciodată . Ai plecat o dată de lângă mine , nu te-aş mai lasă din nou .

- Dar Josh , fiind blocată în tine , nu vom putea fi împreună .

-Nu îmi pasă ce se întâmplă cu mine Sam , vreau doar sa fiu cu tine .

Însă l-am strâns de mână și am fugit . Am ajuns într-o cameră albă fără început sau sfârșit . Mă plimbam trista de colo-colo , când reflexia lui Josh a apărut de nicăieri . Josh era în genunchi , plângând și urlându-mi numele ." Eu nu plec fără ea , vreau sa mor acum cu ea decât sa mor acolo , sa trăiesc iar acel coșmar . Viața mea fără ea nu are sens , nu vreau sa mai trăiesc dacă asta înseamnă sa renunț la ea . " Atunci și eu am căzut în genunchi. Lacrimile au început sa îmi curgă .

- Nu plec nicăieri fără Josh , am țipat eu .El e totul pentru mine și nu vreau să mai sufere .

Atunci o lumina orbitoare a făcut ca lumea mea sa se contopesc cu lumea în care era blocat Josh . Am sărit în brațele lui și l-am sărutat dulce , apoi ne-am luat de mână și am trecut iar prin lumină . Ne aflam într-o încăpere plina de nori și cu mulți porumbei .

- Îhîm , se auzi un tușit , dragostea asta , învinge pana și cele mai strașnice relugi și cele mai aspre pedepse. Samanta , Joseph , voi doi , dragostea voastră . Fata mea , îmi zise mângâindu-mi obrajii , tu ai umblat prin atâtea lumi și suflete doar ca atunci când vei fi în rai sa poți renunța la Josh . Însă nu ai făcut-o . Tu l-ai iubit , ai distrus granița timpului . La fel și tu Joseph . Dragostea voastră a făcut asta . Samanta , tu nu aveai cum sa îl întâlnești pe Joseph sau dacă aveai sa o faci , el va fi trebuit să te îndepărteze , de aceea el a fost silit să se îndrăgostească de acea fata . Ca tu să nu îl poți înfrunta , însă , dragostea voastră a trecut de asta , de timp , de circumstanțe, de absolut orice . Meritați sa trăiți fericiți cu condiția ca totul sa rămână în inima voastră ,lumea nu e pregătită să înfrunte poveștile adevărului .

Atunci , am închis amândoi ochii și ne-am trezit într-un spital , în același pat , tinandu-ne în brațe.

O privireWhere stories live. Discover now