Capitolul 3

101 9 0
                                    

Medicii spun ca starea lui Sam nu e buna si ca Josh e pe cale de a intra in coma . Louis nu se desparte de fata lui pana in momentul cand o infirmiera deschide usa salonului si le face loc altor oameni sa intre in salon. Erau Emma si Rayn , mama si fratele ei mai mic de 14 ani.Se citea pe fata lui durerea si lacrimile ce ii ajunsesera in inima. Isi iubea foarte mult sora desii adora sa o tachineze . Sam si Rayn sunt singurul motiv pentu care parinti lor tin capul sus dupa multele greutati ale vietii lor..Sam e oarecum palida si parul ei pare trist si uscat.In jurul ochilor , are cearcane desi a dormit continuu . Dintr-o data un aparat incepe sa scoata un sunet asurzitor. O asistenta fuge sa anunte medicii si in cel mai scurt timp este dusa in sala de operatii . Un vas de sange tocmai i s-a spart iar ficatul ei pare mai mult decat obosit.Toate acestea , spun doctorii ,sunt unele din cele mai grele incercari ale vietii..Josh incepe sa isi revina.Cand deschide ochii primii pe care ii zareste sunt Kathy si Adam , parintii lui.Incearca sa le spuna ceva insa gura lui parca nu il lasa.Nu reusi sa isi miste mainile si nu isi mai simtea picioarele.Si totusi..ceva il facuse sa deschida ochii..ceva din el decisese ca e timpul. Asa ca se uita in jur si observa ca se afla intr-un spital.Imagini neclare ii aparura dintr-o data. Acum isi aducea aminte de ce se afla aici. Isi aduse aminte cum Sam , o colega de-a lui , era in fata lui pe trecerea de pietoni si o masina a inceput sa se grabeasca fara motiv. A prins-o de mana incercand sa o opreasca din alergat insa era prea tarziu.Vedea cum acea masina e gata sa ii loveasca si a prins-o in brate incercand sa o protejeze.Acum stia ce s-a intamplat si de ce era aici insa unde era Sam?

-Josh?Josh ne poti auzi?

Josh isi deschise ochii din nou si ii facu mari apoi isi vazu familia plangand si in partea cealalta a salonului alti 3 oameni tensionati.

-Ce s-a intamplat? intreba el balbaindu-se.

-Tu si o fata ati fost loviti pe trecerea de pietoni de un sofer care pierduse controlul volanului.Fata e intr-o stare mult mai grava si acum e intr-o opertie destul de complicata.

Atat ii trebui baiatului ca incepu a se smuci si parca ii revenisera puterile.Incepe a pune tot felul de intrebari si se imbraca in cel mai scurt timp . Merge sa urmareasca operatia care dura deja de 2 ore . Se roaga pentru colega lui si nu intelege de ce dar ceva il tine legat de sufletul ei. Vrea ca si ea sa deschida ochii si sa zambeasca asa cum facea la scoala . El e nou in liceu asa ca nu a apucat sa o cunoasca foarte bine insa simte ceva neobistuit pentru ea . Nu e fata perfecta , nu e slaba moarta, nu are parul mereu stralucitor si nu vorbeste mereu ca o doamna dar felul ei de a fi , modul cum ii zambeste sincer si curat , ochii ei ce prospera a puritate si atingerile ei catifelate l-au cucerit. Vrea sa ii simta din nou atingerea si sa ii vada ochii . Sa ii admire iar zambetul si sa zambeasca si el.

Spera , a sperat si va continua sa spere...fiecare clipa e o noua speranta si nu l-ar supara daca si-ar irosi toata viata ca pe o uriasa speranta cu final fericit , totul , doar ca ea sa traiasca fericita.

O privireWhere stories live. Discover now