Capitolul 12

68 4 0
                                    

Era deja seara și Alice m-a târât într-o colibă care se presupune a fi casa noastră. Asta îmi amintea de coliba Lizei și a Carei . Îmi era dor de Cara și Jo deșii nu am stat cu ei decât 2 sau 3 zile . Cerul era uimitor . Stelele parcă radiau printre norii cenușii . Era ceață dar nu foarte densă. Va dați și voi seama cum era dacă se vedeau stelele . M-am așezat pe salteaua aceea și am tras o pătură ruptă pe mine . Apoi Alice m-a luat în brațe . Mă simțeam ca fratele ei care ar vrea să o sarute . Cred ca și Tom simțea ceva pentru ea însă nu vroia sa o spună . Dar nu sunt sigură. Nu pot face ceva pentru el ca apoi lui sa nu-i convină . Așa ca am ales sa tac și sa o îmbrățișez și eu . Dimineața am găsit o bucata de lemn în geaca . Era o inima frumos sculptată cu inițialele T și A . Era clar . Deci și Tom simțea asta . Acum puteam pune în aplicare acest plan . M-am dus la Alice , i-am arătat inima. A zâmbit uimita și a încremenit . Am închis ochii și am sarutat-o . Mă simțeam ciudat . Eu eram fată , și sărutat o fată. Însă eram în pielea unui băiat . Când am deschis ochii m-am trezit pe jos . Sincer începe sa devină obositoare aceasta forfotă dintr-un corp altul , de la o viață la alta . Deci așa cum ziceam , sunt pe jos . Se aud focuri de armă . Mă uit în urma și văd o trăsură . Eram îmbrăcată într-o rochie foarte frumoasă , brodată cu pietricele argintii și verzi și era cusut un model floral . Aveam o coada împletită cred și un par extrem de lung. Eram bruneta și pe cap aveam un fel de coroniță dar era mica și destul de ușor de ignorat . Se pare ca niște oameni jefuiau trăsură și un om care pretinde a fi sclavul meu îmi zice sa fug . Nu prea am cum sa fug cu ce pantofi intuiesc ca port . Și așa nu sunt eu o împătimită a tocurilor , dacă acum eram iar pe la 1700 sau ceva de acest gen în pielea unei prințese sau măcar a unei fete de boier e clar ca port niște pantofi onorabili. Deci nu sună rău . Sau așa credeam eu . Un tip înalt și șarmant a apărut de nicăieri și i-a omorât pe hoți apoi a venit și m-a ajutat sa mă ridic .

-Prințesă Laura , îmi permiteți sa va conduc la palatul dvs. ? A zis tipul făcând o plecăciune.

- Sigur , cred . I-am zis eu rânjind.

-Și , mai plecați la prințul Leoni? Mi-a soptit el .

-Ce prinț? Întreb eu .

-Prințul Leoni la vest de țara noastră prințesă. Mi-a zis el .

-Și în ce tara suntem ? Iar tu cine ești ? Iar eu ? Mă cheamă Laura?

Era așa ciudat ca mereu sa mă prefac lovită în cap și după ca brusc sufăr de amnezie . Dacă le-as fi zis cine sunt ar fi zis probabil ca le posed prințesa sau ca i-am făcut vrăji sau chiar nu mai știu ce așa ca era o scuza bună .

-Trebuie să vă fi lovit la cap când ați căzut . Zise tipul . Vom avea grijă la palat .

- Ok. Am zis eu .

-Ce înseamnă acest cuvânt ? M-a întrebat el .

-Care ? Am zis eu curioasa .

-Nu știu ,acel Ok . Zice el stâlcind cuvântul .

-Nu am zis asta . Am zis "oof heei " , am răsuflat ușurată ca a trecut ce era mai rău și ca acum merg acasă .i-am răspuns eu.

-A , îmi pare rău prințesă . Se scuză el .

-Pentru ce ? Îl întreb eu .

-Pentru ca v-am deranjat cu întrebarea mea. Zice el .

-Nu îți cere scuze pentru o asemenea prostie . Îi zic eu .

Ajungând la palat mi s-a povestit despre mine și viața mea , despre prințul Leoni și ca trebuie sa mă mărit deșii mă împotriveam și ca tipul din trăsură pe nume Jasson să îmi zică ca eram o fire rece cu slujitorii pentru ca mă tradasera în încercarea de am fugi cu el . Apoi am înțeles ce trebuia sa fac . Trebuia sa îi fac acestei fete visul posibil . Bun și doar nu credeți ca o fata de 17 ani trecută prin scârboasa generală și mizerabilul liceu să se lase doar la așa o încercare oarecum ușoară . Deci , m-am prefăcut cam 2 zile că mi se agravează starea și ca să-l conving pe tatăl ei ca sunt pe moarte a fost chiar o provocare de tărie . Bineînțeles ca timp de o luna a tot adus medici . Dar dacă a văzut ca nu mă vindec m-a întrebat ce îmi doresc ca sa mor împăcată . Atunci puteam să atac . I-am cerut sa mă lase să plec cu Jasson care va avea grija de mine în lume pana la capătul zilelor . Atunci dacă a văzut ca nu mă poate îndupleca m-a lăsat și ciudat sau nu , parcă simțeam cum Laura zâmbea în interiorul meu . În prima noapte în care am ajuns la casa lui m-a tot sărutat și m-a zis ca suntem liberi și a tot continuat cu idei de viitor apoi mi-a zis să închid ochii pentru o surpriză și deșii eram conștientă de ce avea sa urmeze , nu mai vroiam să stau aici așa că nu am ezitat și i-am închis .

O privireWhere stories live. Discover now