My daughter

173 9 2
                                    

Milí deníčku, už jsou to 7 měsíců, Klaus mě pořad nechce pustit ven, ale když jde on ven tak jdu i já, ale dovolil mi chodit do práce, jenom mě Cami musí hlídat, a taky jdu jen na hodinku do práce, Cami tu teď bydlí, a Rebekah je tady, po tom co zjistila že jsem těhotná tak sem znova přijela, pořad mi šáha na bříško, ale opravdu pořad, ze začátku ne ale teď to jde vidět že jsem těhotná, není chvíle kde bych mohla být sama, pořad mě někdo hlídá, a moje emoce jsou mnohem výši, brečím při každý blbosti, a někdy prostě dostanu záchvat smíchu, včera jsem například praštila Kola do ksichtu, protože mě sral.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Když jsem vstala, bylo 8:30 a Klaus seděl na posteli a kreslil si,,dobré ráno" řekl, a políbil mě,,dobré ráno" řekla jsem, a usmála jsem se, a pomalu jsem vstala z postele, a zamířila jsem do koupelny.

Vysprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu, udělala jsem si účes, a oblékla jsem se do šatů.

Účes

Šaty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šaty

Vylezla jsem z koupelny, Klaus se nejdřív koukl na moje bříško, a pak na mě, a usmál se,,musím jít do práce" řekla jsem, a úsměv jsem mu oplatila,,já vím, ale ať jsi za hodinu doma" řekl,,neboj se" řekla jsem, a odešla jsem z pokoje, a Klaus šel z...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vylezla jsem z koupelny, Klaus se nejdřív koukl na moje bříško, a pak na mě, a usmál se,,musím jít do práce" řekla jsem, a úsměv jsem mu oplatila,,já vím, ale ať jsi za hodinu doma" řekl,,neboj se" řekla jsem, a odešla jsem z pokoje, a Klaus šel za mnou.

Byla jsem v obýváku, a Rebekah za mnou přišla a šáhla mi na bříško,,jak se má ďábel?" zeptala se Rebekah,,neříkej mu tak" řekla jsem,,tak on to bude kluk?" zeptal se Kol,,já nevím" odpověděla jsem,,a co bys chtěla holku, a nebo kluka?" zeptala se Rebekah, a pořad mi sahala na bříško, už to bylo nepříjemný,,chtěla bych holčičku" řekla jsem, a usmála jsem se na Klause, a on mi úsměv oplatil,,Rebeko prosím nech moje bříško na pokoji" řekla jsem,,tak si to dítě neměla sníst" řekl Marcel, a zasmál se,,já to dítě nesnědla, magore" řekla jsem, a Marcel se ještě víc začal smát.

,,Je čas jít do práce" řekla Cami, když šla dolu ze schodů,,dobře" řekla jsem, a na chvíli jsem se odmlčela, a koukla se na Rebeku, která pořad mi sahala na bříško,,ale vážně Bex" řekla jsem, naštvaně,,no tak fajn, ahoj ďáble" řekla Rebekah,,Rebeko!" zavrčela jsem,,no co, dala jsi mu jiné jméno?"řekla, a já se otočila a odešla jsem za Cami,,rodinné drama" řekl Kol,,chceš znovu abych tě praštila?" zeptala jsem se, a Kol se jen usmál,,varuju tě, příště tě kopnu do koulí!" řekla jsem, a všichni se začali smát a já s Cami odešla.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now