Found you!

100 6 0
                                    

Milí deníčku, už je to skoro 5 let co Cami zemřela, všichni to vzali dost špatně, nejvíc Elijah, první 3 roky to pro něj bylo těžký, Davina a Kol se odstěhovali do Mystic Falls, takže jsme tu jen Freya, já ,Hope, Klaus a Elijah, Rebekah a Marcel pár měsíců co Cami zemřela odejeli zpátky do New Yorku. Odstěhovali jsme se, pořad jsme v New Orleans,  jen jsme v jiném domě.

Dala jsem výpověď v práci, moc jsem tam stejně nechodila, a taky jsem nechtěla být v práci, ve který už nebude moje šéfka Cami, je mi 31 let, Hope je úžasná zítra slaví 6 narozeniny, přijedou všichni, moje máma, Alaric, teta Jenna s manželem, a dv...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dala jsem výpověď v práci, moc jsem tam stejně nechodila, a taky jsem nechtěla být v práci, ve který už nebude moje šéfka Cami, je mi 31 let, Hope je úžasná zítra slaví 6 narozeniny, přijedou všichni, moje máma, Alaric, teta Jenna s manželem, a dvěma jejíma dcerami Sofie a Jousie, a Jeremy se svou manželkou a dcerou Lizzie.

Dopsala jsem, a zavolala na mě Hope,,mami, mužů si jít hrát na zahradu?" zeptala se Hope,,jistě zlatíčko, půjdu s tebou" řekla jsem, a Hope kývla, a já šla za ní a Hope mě chytla za ruku, a šli jsme směrem na zahradu.

Venku byl Klaus, a něco maloval na plátno, Hope se k němu rozeběhla a objala ho,,zahrajeme si na shovku?" zeptala se Hope, a Freya s Elijahem přišli taky,,jasně že jo" řekla Freya,,tak jo máma piká" řekla Hope, a Klaus si vzal do náruče Hope,,ne že budeš podvádět" řekl Klaus, s úšklebkem, a upíři rychlostí zmizel, a Elijah též, Freya odešla někam do lesa,,1......2....3....4" počítala jsem, do 20 a pak jsem křikla,,před pikolou za pikolou, nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát, už jdu!."

Jako první jsem našla Freyu, pak jsem našla Elijahe,,kde jsou?" zeptala jsem se,,neřeknu" řekl Elijah, a já teda šla hledat Klause, a Hope.

Po 2 minutách jsem našla i Klause,,mám tě" řekla jsem, a znovu jsem pokračovala,,kde je Hope?" zeptala jsem se,,neřeknu, hledej" řekl Klaus s úšklebkem, tak jsem se zaposlouchala a svým upířím sluchem jsem uslyšela Hope.

,,Podvádíš!" řekl Klaus, a já jsem upíří rychlostí šla za Hope,,mám tě" řekla jsem, a Hope se zasmála a šli jsme zpátky na naší zahradu,,mami půjdu si malovat" řekla Hope,,dobře přinesu ti to" řekla jsem, a šla jsem zpátky do domu, do pokoje Hope a vzala jsem jí věci na malování, a šla jsem zpátky za Hope, a dala jí věci na stůl,,máš hlad?" zeptala jsem,,ne nemám" řekla, a já kývla a šla jsem do obývacího pokoje, uviděla jsem tam Elijahe jak sedí v křesle a prohlíží si foto album tak jsem k němu šla.

Zrovna se díval na fotku, kde je s Cami,,chtěl jsem ji požádat o ruku" řekl Elijah,,Elijahi už je to 6 let trápil si se 3 roky nemyslím si že by Cami chtěla aby si se trápil" řekla jsem a usmála jsem se na Elijahe a Elijah mi úsměv oplatil,,máš pravdu" řekl, a zavřel foto album.

Šla jsem směrem do kuchyně, a vytáhla jsem si z ledničky krevní vak, a začala jsem pít, když jsem dopila, tak jsem šla na zahradu, a uviděla jsem Klause, a Hope jak si malují.

,,co kreslíte?" zeptala jsem se, a oba jen naznačili že neví, tak jsem si sedla na židli a sledovala je, a pak když dokreslili tak mi to ukázali, byla jsem moc ráda že Hope tohle zdědila po Klausovi, po pravdě zdědila to po něm hodně, já a Klaus j...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,co kreslíte?" zeptala jsem se, a oba jen naznačili že neví, tak jsem si sedla na židli a sledovala je, a pak když dokreslili tak mi to ukázali, byla jsem moc ráda že Hope tohle zdědila po Klausovi, po pravdě zdědila to po něm hodně, já a Klaus ji milujeme, jsem moc ráda že jí mám.

S Hope, a Klausem jsme šli znovu do obýváku, a já pustila Harryho Pottra, protože to je nejoblíbenější film Hope,,jaký chceš díl?" zeptala jsem se,,tajemnou komnatu" odpověděla Hope, a já to pustila.

Hope usnula, u konce filmu, tak ji Klaus vzal do náruče, a odnesl ji do pokoje a já šla s ním,,dobrou" řekla Hope, a otočila se na bok,,dobrou noc" řekli jsme s Klausem na ráz, a já dala Hope pusu na čelo.

Pak jsem šla s Klausem do našeho pokoje, a Klaus mě políbil, a já mu polibek oplatila Klaus mě přitiskl ke zdi, a znovu mě políbil a přesunul se na můj krk, a pak nás upíři rychlostí položil na postel, a roztrhal mi tričko
,,už zase" řekla jsem s úsměvem,,doufám, že nebylo tvoje oblíbený" řekl Klaus,,vlastně bylo" řekla jsem, a roztrhala jsem Klausovy tričko, a začala jsem se smát,,to jako vážně" řekl Klaus, a já na něj vyplázla jazyk,,to máš za to!" řekla jsem, a Klaus pozvedl obočí, a znovu mě políbil a dál víte.

Ahoj, tahle kapitola není tak dlouhá jako mé ostatní, a je to z toho důvodu že se mi příběh přibližuje ke konci, a mě tenhle příběh dost baví, takže budu psát minimálně přes 700 slov.♥️

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now