Noční můra!

144 9 1
                                    

Pohled Eleny

Když jsem se probudila, tak jsem byla doma, bylo mi jasný že mě Klaus vzal domů.

Když jsem vstala, šla jsem se osprchovat, vyčistit si zuby, a oblékla jsem se do bílé košile, a černých džínů.

Pak jsem se šla nasnídat, a uklidila jsem, pak mi zavolala máma, a mi si povídali.

Bylo 15:00, tak jsem šla do baru a uviděla jsem tam Stef, Stef byla moje spolubydlící na koleji.

Vyděla jsem jí jako barmanku,,Ahoj Stef, ty tu pracuješ?" zeptala jsem se,,Ahoj, jo zatím" řekla, a obejmula mě,, a co v New Orleans děláš ty?"zeptala se Stef,,no New Orleans zbožňuju,  a mám tu práci!" odpověděla jsem,,je s tebe terapeutka?" řekla,,jo" odpověděla jsem,, bezva já musím jít zpátky pracovat, dáš si něco?" zeptala se,,zatím nevím, ale jak si vyberu tak tě zavolám" řekla jsem, a usmála jsem se na Stef, a ona mi úsměv oplatila.

Po chvilce, zamnou Stef přišla,,tohle je pro tebe!" řekla, a dala mi sklenici s burbonem,,od koho?" zeptala jsem se, a Stef mi ho ukázala.

 ,,Klaus!" řekla jsem,,ty ho znáš?" zeptala se Stef,,jo znám!" řekla jsem,, je roztomilý, a sexy, jestli ho nechceš, tak mě sním seznam!" řekla Stef, a obě jsme se začli smát

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

,,Klaus!" řekla jsem,,ty ho znáš?" zeptala se Stef,,jo znám!" řekla jsem,, je roztomilý, a sexy, jestli ho nechceš, tak mě sním seznam!" řekla Stef, a obě jsme se začli smát.

Stef odešla, a Klaus si vedle mě sedl, a začli jsme si povídat,,ty znáš Marcela?" zeptala jsem se,, jistě je to můj nevlastní syn, pamatuješ?" řekl, a já se na něj nevěřícně podívala.

,,To jako vážně?"řekla jsem,,lhal by jsem ti, o něčem takovým, lásko?" řekl a podíval se na mě,,asi ne!"řekla jsem, a podívala jsem se na hodinky bylo 18:30,,já už půjdu, musím se ještě stavit v práci, tak ahoj" řekla jsem, a usmála jsem se, a Kla...

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

,,To jako vážně?"řekla jsem,,lhal by jsem ti, o něčem takovým, lásko?" řekl a podíval se na mě,,asi ne!"řekla jsem, a podívala jsem se na hodinky bylo 18:30,,já už půjdu, musím se ještě stavit v práci, tak ahoj" řekla jsem, a usmála jsem se, a Klaus mi úsměv oplatil.

Než jsem šla do práce, stavila jsem se doma pro pár věcí, a pak šla do práce, když jsem dorazila do práce tak jsem šla do mé kanceláře a přečetla jsi složky, kdo zítra půjde na terapii.

Dočetla  jsem 7 složek a pak jsem se koukla na telefon, bylo 21:09 a tak jsem šla domů a šla jsem spát.

Ráno jsem se probudila, v 6:30 šla jsem se osprchovat, vyčistit si zuby, nasnídat se, nalíčit se, a oblékla jsem se do šatů, a lehce si navlnila vlasy.

Ráno jsem se probudila, v 6:30 šla jsem se osprchovat, vyčistit si zuby, nasnídat se, nalíčit se, a oblékla jsem se do šatů, a lehce si navlnila vlasy

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Šla jsem do práce, v 8:00 Cami v práci už byla od 7:00 protože v 7:00 byly objednaný lidi na terapii, já je měla na 8:30.

Všichni lidi na terapii, přišli v čas, bylo 20:00 a já končila v práci, Cami šla domů už před hodinou.

Než jsem šla domů, uklidila jsem složky pak jsem si sedla na relaxační lehátko, a nejspíš jsem usnula.

Měla jsem noční můru, pak najednou jsem uviděla Klause jak zabíjí mojí noční můru, tak jsem se rychle probudila.

,,Ty idiote!" řekla jsem, protože vedle mě byl Klaus,,měla jsi noční můru lásko, tak co jsem měl dělat?" řekl,, probudit mě, a né jsi jen tak nakráčet, do mý noční můry, a pak moji noční můru zabíjet, vyrval jsi mu srdce z těla!."

,,Já tě probudil lásko!" řekl, s úšklebkem na tváři,, tak fajn, co tu děláš?"zeptala jsem se,,no v pátek na terapii nemůžu, tak ve čtvrtek ve 22:00" řekl,,dobře" řekla jsem.

Když jsem šla domů, tak mě Klaus doprovodil,,dobrou noc" řekla jsem,, dobrou noc, Eleno" řekl a dal mi pusu na tvář, a odešel.

Pak jsem šla domů, šla jsem i lehnout a byla jsem zmatená, chvíli jsem se koukala do stropu, ale pak jsem usnula.

Elena and The Original Hybrid Onde histórias criam vida. Descubra agora