Will remain in our harts forever

151 8 1
                                    

Milí deníčku, už je to 8 měsíců, Hope je úžasná, máma tu byla měsíc, aby se na ní podívala, Klaus mi pořad Hope krade, ale abych řekla pravdu jsou spolu hrozně moc roztomilí, Hope ze mě udělala hybrida, když ji se snažili čarodějky zabít tak mi jedna z nich strčila kůl do srdce, a já se vzbudila, Hope ze mě udělala hybrida hrozně moc ji miluji, Rebekah, a Marcel jsou znovu v New Yorku, a Finn se jsem vrátil, nevím kde byl ty 2 roky ale vlastně jsem si ani nevšimla že tu nebyl, hned jak se vrátil tak ho Klaus strčil zpátky do rakve.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dopsala jsem, a šla jsem do koupelny se osprchovat, a udělat si ranní hygienu, vyžehlila jsem si vlasy, a oblékla jsem se do bílých šatů.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dopsala jsem,  a šla jsem do koupelny se osprchovat, a udělat si ranní hygienu, vyžehlila jsem si vlasy, a oblékla jsem se do bílých šatů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem do kuchyně, kde byl jen Klaus, který si hrál s Hope.

,,Jste tak roztomilí" řekla jsem, a usmála jsem se, a vzala jsem si z ledničky krevní vak, a pila jsem, a sledovala jsem jak si Klaus hraje s Hope

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Jste tak roztomilí" řekla jsem, a usmála jsem se, a vzala jsem si z ledničky krevní vak, a pila jsem, a sledovala jsem jak si Klaus hraje s Hope.

Když jsem dopila, šla jsem ke Klausovi a ukradla jsem mu Hope, a šla s ní do obývacího pokoje, a začala jsem si s ní hrát.

Pak jsem uslyšela výkřik z kuchyně vzala jsem Hope do náruče, a šla jsem do kuchyně upíři rychlostí, uviděla jsem Klause jak má zlomený vaz a leží na zemi,,je nádherná" řekl hlas, který jsem neznala, a hned jsem se na ní podívala.

,,ty musíš být Elena že" řekla, a já se jen na ní dívala a ona trochu se přiblížila, a já se od ní oddálila,,k..kdo jsi?" vykoktala jsem ze sebe, ale pořad jsem se snažila být silná, a ochránit Hope,,jsem Dhalia, Klausova, Elijahova a-" chtěla pokračovat, ale já ji zastavila,,ty jsi unesla Freyu" řekla jsem,,neunesla já si jí vzala" řekla, a předemnou se objevila Freya,,nech mou rodinu na pokoji" řekla Freya udělala nějaké kouzlo, a Dhalia zmizela a já se koukla na Hope, a dala jsem ji pusu na čelíčko, a pak se Klaus probral,,jsi v pořádku?" zeptal se, a já kývla.

Šli jsme do obýváku, a Klaus řešil to všechno s Freyou, a Elijahem já jsem je neposlouchala jen jsem si hrála, s Hope věděla jsem proč je tu Dhalia.

Šla jsem do pokojíčku Hope a uslyšela jsem svým upíří sluchem, jak je Klaus za mnou,,to není fér" řekla jsem,,já vím, a slibuji ti že se postarám o to aby Hope zůstala s námi" řekl, a políbil mě na tvář a vzal Hope, a šel sní pryč z pokoje, a já šla do mého pokoje, a lehla jsem si do postele, a usnula jsem. byla jsem dost na dně, protože Dhalia je dost silná čarodějka.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now