Davina a Kol

149 12 1
                                    

Pohled Eleny
Když jsem se probudila, uviděla jsem Klause jak maluje,,dobré ráno lásko" řekl, s úsměvem, a pak přišel ke mě a políbil mně, a já mu polibek oplatila,,dobré ráno" řekla jsem, a usmála jsem se.

Šla jsem si udělat ranní hygienu, pak jsem se nalíčila, a oblékla jsem se do modrých džínů a bílé halenky.

Pak jsem šla do kuchyně, a všichni už seděli u stolu,,dobré ráno" řekla jsem, a všichni mi také řekli dobré ráno, šla jsem si sednout, ke stolu seděla jsem vedle Jeremyho a Klause, když jsme dojedli tak bylo nějaký hrozný ticho a já s Jeremym jsme najednou vypukli smíchy, a všichni se na nás koukali, a nechápali proč jsme vypukli smíchy.

Pak jsme šli do obýváku, a pustili jsi film, po konci filmu, za námi přišel Elijah,,už budeme muset odjet, já jsem jen kývla a šla jsem do pokoje si zabalit věci, a pak jsem šla zpátky dolu.

Rozloučila jsem se s Rikem mámou a Jeremym, a šli jsme do auta, bylo 22:30 takže v New Orleans budeme ve 2:30 v autě jsem usnula, a pak jsem jen cítila jak mě někdo nese.

,,Stávejte hrdličky stávat!" zařval kol, a bouchal pánvičkou,,pane bože kole, druž hubu" řekla jsem ospale,,ale musíme připravovat mojí svatbu, s Davinou" řekl kol, a Klaus po něm hodil lampičku,,ta lampička nebyla zrovna levná"řekl kol,,jako bys ty věděl kolik stála" řekl Klaus.

Kol nás vzbudil, a mě najednou docvaklo že je pondělí,,sakra musím do práce" řekla jsem a začala jsem vyšilovat že přijdu pozdě,,nevyšiluj lásko, Cami taky není v práci, odložila všechny lidi na terapii kvůli kolově svatbě" řekl, s úsměvem,,aha a proč mi to nikdo neřekl?" zeptala jsem se,,právě jsem ti to řekl lásko."

Pak jsme šli s Klausem dolu, a já uviděla hnědovlasou holku.

,,Ahoj jsem Elena, ty musíš být Davina" řekla jsem s úsměvem,,ano jsem moc ráda tě poznávám Eleno" řekla a úsměv mi oplatila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Ahoj jsem Elena, ty musíš být Davina" řekla jsem s úsměvem,,ano jsem moc ráda tě poznávám Eleno" řekla a úsměv mi oplatila.

Celý odpoledne já, Rebekah, Cami,  a Freya jsme pro Davinu hledali perfektní šaty  a pak jsme je našli.

,,ty jsou úžasný" řekla jsem,,ano jsou překrásný" řekla Cami,,už se nemůžu dočkat" řekla Rebekah,,no já jsem dost nervózní" řekla Davina,,to k tomu patří" řekla Cami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,,ty jsou úžasný" řekla jsem,,ano jsou překrásný" řekla Cami,,už se nemůžu dočkat" řekla Rebekah,,no já jsem dost nervózní" řekla Davina,,to k tomu patří" řekla Cami.

Pak jsme šli domů, přesněji k Mikselsonovým 
A byly jsme dost utahaný z toho všeho, a tak jsem šla do klausovýho pokoje, a lehla jsem si na postel a pak přišel Klaus a málem rozrazil dveře,,chci tě vzít dneska na rande" řekl Klaus,,tak jo, moc ráda půjdu, ale nemusíš ubižovat dveřím!" když jsem to řekla, tak jsem se začla smát a Klaus taky.

,,tak kam půjdeme?" zeptala jsem se,,to ti neřeknu, ale půjdeme za hodinu tak se připrav"usmál se,,ale já tu nemám žádný věci!"řekla jsem,,když jste byly pryč tak jsem šel do tvého bývalého domu, a zbalil jsem ti věci" řekl s úsměvem,,bývalého?" řekla jsem nechápavě,,jo bydlíš tady" prohlásil, s úsměvem a odešel.

Byla jsem trošku zmatená, ale teď jsem to nechtěla moc řešit, musím se připravit, šla jsem se  nalíčit, lehce jsem si navlnila vlasy, ale nevěděla jsem co jsi mám vzít na sebe, a tak jsem řekla holkám aby mi pomohli, Cami pak ukázala na černé šaty, a všichni se shodli.

Byla jsem trošku zmatená, ale teď jsem to nechtěla moc řešit, musím se připravit, šla jsem se  nalíčit, lehce jsem si navlnila vlasy, ale nevěděla jsem co jsi mám vzít na sebe, a tak jsem řekla holkám aby mi pomohli, Cami pak ukázala na černé šaty...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem šla za Klausem vypadal úžasně, v černém smokingu,,moc ti to sluší lásko" řekl s úsměvem,,tobě to taky dost sluší, ve smokingu" řekla jsem,,vybral mi ho Elijah" řekl Klaus,,no Elijah je na to expert" řekla jsem, a usmála jsem se

,,Popravdě už jsi ani moc nepamatuju, jak Elijah vypadal bez smokingu" řekl, a oba jsme se zasmáli,,já si ho ani bez smokingu neumím představit" řekla jsem, a pak šel kolem nás Elijah,,nepomlouvejte!" řekl Elijah, a pak se podíval na mě,,vypadáš úžasně" řekl Elijah,,děkuju, vybrala mi je Cami" řekla jsem a usmála jsem se,,jde to vidět" řekl, usmál se a pak odešel.

Pak mi Klaus nabídl rámě, a já ho přijala, pak jsme šli do auta, a někam jsme jeli,,kam jedeme?" zeptala jsem se,,překvapení" řekl Klaus, a celou cestu mlčel, a já se nudila.

Pak jsme zastavili, a šli jsme do velké bílé budovy,,Galerie obrazů,nebo jak se tomu říká" řekla jsem,,ano, doufám že to pro tebe nebude nuda" řekl,,ne nebude, jen mi budeš muset pár věcí říct, abych ten obraz pochopila" řekla jsem, a Klaus se začal smát.

Pak přišel číšník,,šampaňské pane Mikaelsone" řekl,,jistě" řekl Klaus, a vzal dvě sklenice šampaňského a jednu mi dal,,pane Mikaelsone!?" řekla jsem, a Klaus se jen na mě s úšklebkem podíval.

Prohlíželi jsme si obrazy, a některé mi Klaus musel vysvětlit, pak jsme šli k jednomu který mě ohromil,,ty jsi mě nakreslil a pak jsi dal ten obraz do Galerie, tak proto se všichni na mě tak koukají!" když jsem to dořekla, tak se Klaus začal smát,,vypadáš nádherně, to proto se na tebe všichni koukají" řekl Klaus,,a nebo protože jsem v tom obrazu!" řekla jsem Klaus se zasmál a šel dát sklenice od šampaňského číšníkovy.

Chvíli jsem se na ten obraz koukala nebyl vůbec špatný, byl nádherný, jen jedna chyba tam byla a to ta že jsem tam byla já, sice mě Klaus moc hezky namaloval, ale mě nakreslit nemusel.

Pak jsme zase jeli někam,,kam jedeme teď?" zeptala jsem se,,překvapeni" řekl zase a já pustila rádio, a začala tam hrát moje nejoblíbenější písnička hned jsem začala zpívat, Klaus se na mě díval a usmíval se,,zpívej!" řekla jsem,,to fakt ne lásko" řekl a já pořad zpívala.

Když jsme konečně zastavili tak jsme šli do luxusní restaurace, objednali jsme si jídlo pití, a začali si povídat,,takže, ty jsi mě jen tak přestěhoval k vám!" řekla jsem,,jo, na tom není přeci nic špatného" řekl Klaus,,když mě se to tam líbílo, bylo to tam útulný, a měla jsem to blízko do prá-"nedokončila jsem slovo protože mě Klaus políbil.

Pak jsme jeli s Klausem domů, bylo 1:59 takže jsme se snažili být potichu, šli jsme do Klausova, teda teď do našeho pokoje, a Klaus za námi zavřel dveře, a políbil mě, a pak mě upíří rychlostí přitiskl na stěnu,,tohle nebylo zrovna moc potichu" řekla jsem, a Klaus se jen na mě s úšklebkem díval, a znovu mě políbil pak jsme se přesunuli na postel.

Ahoj včera jsem neměla čas na psaní kapitoly, a ani jsem nevěděla jestli nová kapitola vyjde dneska, ale nakonec vyšla což jsem ráda, doufám  že se vám kapitola bude líbit♥️🖤

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now