Do you marry me?

152 9 1
                                    

Milí deníčku, uběhlo už 6 měsíců Kol s Davinou už jsou tady, Kol zase otravuje, a Klaus je teď Králem města, pořad někde je, vídáme se jen večer a ráno, Rebekah s Marcelem odjeli do New Yorku prý tam chtějí zůstat, což se nelíbí Klausovi, dneska bude můj a Klausův zásnubní večírek, přijdou sem jen Klausovi upíři, vlkodlaci, a čarodějnice, takže se mi do toho vůbec nechce.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pohled Eleny

Ráno mě někdo probudil,,vstávej šípková Růženko" řekla, a já jí uviděla,,Rebeko!" řekla jsem, a obejmula jsem ji,,co tu děláš, neměla jsi být v New Yorku?" zeptala jsem se,,přece si nenechám ujít zásnubní večírek, a svatbu" řekla s úsměvem,,kdy se vrátíš zpátky do New Yorku?" zeptala jsem se,,za pár dní, mimochodem kde je Nik?" zeptala se

,,Nemám tušení, pořad je někde s upírama a tak dále" řekla jsem, a vstala jsem z postele,,no jo, chtěl být králem města, proto pořád chodil za Marcelem, a Marcel za nim" řekla Rebekah,,no jo, já vím a respektuji to, jen se vidíme buď ráno, a nebo večer a někdy se vůbec nevidíme, kvůli mé práci" řekla jsem, a dala jsem hlavu dolu,,chodí Nik na terapie?" zeptala se,,někdy, ale teď poslední dobou na něj tam nečekám" řekla jsem, a Rebekah na to nic neřekla,,oblékni se, a pak přijď dolu" řekla a odešla z pokoje.

Šla jsem do koupelny, osprchovala jsem se, a udělala si ranní hygienu, nalíčila jsem se, a vyžehlila jsem si vlasy, a oblékla jsem se do šatů, a pak jsem šla dolu.

,,Eleno, zrovna mi volal Klaus, máme přijít na to místo, kde se bude konat ten zásnubní večírek" řekl Kol,,aha, jenže já nemůžu, za hodinku musím jít do práce, takže tam přijdu s Cami" řekla jsem,,žádná terapie není, Cami mi říkala že je odložila,...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Eleno, zrovna mi volal Klaus, máme přijít na to místo, kde se bude konat ten zásnubní večírek" řekl Kol,,aha, jenže já nemůžu, za hodinku musím jít do práce, takže tam přijdu s Cami" řekla jsem,,žádná terapie není, Cami mi říkala že je odložila, tak co se děje?" zeptal se Elijah,,prostě se mi tam nechce jít" řekla jsem,,chápu, budou tam lidi které neznáš, budeš tam znát maximálně nás" řekl Kol,,tak dobrá, teď tam nemusíš chodit, zatím se to tam připravuje ale ve 20:00 ať už tam jsi" řekl Elijah,,dobře" řekla jsem, a všichni stávali,,jo přijde sem za hodinku Cami" řekl Elijah a já jenom přikývla, a oni odjeli.

Za hodinku přišla Cami,,Eleno ahoj" řekla, a objala mě,,ahoj Cami" řekla jsem,,Elijah mi psal proč tam nechceš jít, ale já myslím že to jen tím nebude" řekla Cami a já jen mlčela,,no tak mluv" řekla Cami, a sedla si na gauč naproti mě,,prostě mám pochybnosti, neměla jsem je ale teď mám velké" řekla jsem,,proč?" zeptala se Cami,,vůbec se spolu nevídáme, už ani nevím kdy naposledy jsme si spolu povídali, sice si píšeme, ale vadí mi to" řekla jsem,,musíš si s Klausem promluvit" řekla, a já věděla že má pravdu.

Už bylo 19:00, tak jsme se s Cami začali připravovat.

Šaty Cami

Šaty Cami

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now