Newborn Twins

120 7 1
                                    

Milí deníčku, už je to skoro 9 měsíců, snažím se být pro Hope silná, jak jen to jde, nevyrovnala jsem se z Klausovy smrti, Rebekah, a Kol někdy zavolají, tak jednou za měsíc, Alaric se snaží najít ten lék pro Rebeku, jinak už bych někdy měla porodit, moc bych si přála aby u toho byl Klaus.

Pohled Eleny

Když jsem dopsala, tak jsem šla do třídy kterou učím, zaskakuji za Alarica protože prý se učí téma který bych měla vědět nejlíp já, Alaric učí historii upírů.

,,Takže, řeknete mi někdo co by jsme se měli dnes učit?" zeptala jsem se,,10 století" řekla Jousie,,dobře, ví někdo co se v 10 století stalo?" zeptala jsem se,,vznikli původní upíři" prohodila Hope,,ano, původní jsou nejsilnější upíři, dají se zabít jen kůlem z bílého dubu, víte o nich ještě něco" zeptala jsem se,,6 z nich jsou upíři" řekl Landon.

,,Skoro 5, nejmladší člen rodiny zemřel když mu bylo 13" řekla jsem,,jak zemřel?" zeptal se MG,,no s Niklausem šly pozorovat jak se vlci přeměňují o úplňku, Henrika zabili, ale Niklause nechali být protože byl jedním z nich, když Ester, a Mikael zjistili že Henrik zemřel tak se báli o své děti, a tak Ester použila černou magii, aby vytvořila upíry" řekla jsem.

,,Ale paní Mikaelsonová, Mikael ani Ester nebyli vlkodlaci, jak je možné že on byl" řekl Kaleb,,Niklaus, nebyl synem Mikaela, ale Ansela který byl vlkodlak, Ester Mikaela podvedla" řekla jsem a znovu jsem pokračovala.

,,Víte kolik sčítá členů rodiny původních?" zeptala jsem se,,8" řekl Rafael,,ne, existuje ještě Freya, je z nich nejstarší je to čarodějka, určitě už jste jí tu viděli" řekla jsem, a znovu jsem pokračovala máte ještě nějaké otázky?" zeptala jsem se.
,,Kolik členů rodiny Mikaelsonových je, jakože plus vy, a Hope ty který se do rodiny přidali?" zeptal se Landon,,mám počítat i ty co zemřeli" řekla jsem,,ano" řekl Landon,,no, Ester, Mikael Freya, Keelin, Finn, Elijah, Klaus, já, Hope, Kol, Davina, Rebekah, Marcel, Henrik a ještě dva další na cestě" řekla jsem a sáhla jsem si na bříško.

,,Kdo je z nich nejsilnější,,Niklaus, protože je původní hybrid, ale momentálně je to Kol" řekla jsem,,jak dlouho už znáš Mikaelsonovu rodinu" zeptala se Lizzie,,no dost dlouho, už od svých 18ti" řekla jsem.

,,Je pravda že Klausova krev léčí kousnutí od vlkodlaka?" zeptala se Penelope,,ano je to pravda" řekla jsem, a nejednou se mi udělalo špatně, a cítila jsem kontrakce,,mami děje se něco?" zeptala se Hope,,myslím, že budu rodit" řekla jsem, a Hope vyběhla ze třídy.

Pohled Hope

Utíkala jsem za Alaricem,,Alaricu!" řekla jsem,,děje se něco Hope?" zeptal se,,máma rodí" řekla jsem, když se mi uklidnil dech od toho běhání po celé škole, a Alaric rychle šel do té třídy, a pomohl mámě, a šel s ní do jejího pokoje,,co budeme dělat?" zeptala jsem se,,nevím, zůstaň tu dobře" řekl,,jasně"řekla jsem, a sedla jsem si k mámě pak přišel do pokoje Alaric, i s profesorkou Emmou.

Pohled Eleny

,,Dobře jen dýchej" řekla Emma,,Nemusíte tu být" řekla jsem, když jsem se koukla na Alarica a Hope který mě drželi za ruku,,v pohodě" řekl Alaric,,ne Alaricu, jdi prosím, zvládnu to" řekla jsem a Alaric mě poslech a odešel,,já nikam nejdu" řekla Hope, a já se usmála,,dobře tak tlač" řekla Emma, a já začala tlačit.

Pohled Cami

,,Klausi ty se nejdeš podívat na to že Elena porodí" řekla jsem,,co že, už teď" řekl Klaus,,jo tak pojď se kouknout" řekla jsem, a s Klausem jsme se dívali.

Pohled Hope

Jousie zavolala tetě Jenne, a teta jsem přijela jak nejdřív to šlo,,Dobře první dítě je na světě, je to kluk Jenno vezmeš ho, ještě zbývá jedno dítě,,jasně" řekla teta Jenna, a vzala ho do náruče po dvou minutách už i druhé dítě bylo na světě,,vezmeš ji Hope?" zeptala se, a já se koukla na mámu, a ona kývla, a usmála se, a já jí vzala do náruče,,je tak maličká" řekla jsem, a usmála jsem se,,Hope, pojď umyjeme jí" řekla Emma a já jí poslechla.

Pohled Eleny

,,Prosím řekni že už rodit nebudeš" řekl Jeremy,  když s Alaricem vešli do pokoje,,Jeremy co tu děláš?" zeptala jsem se,,volala mi Lizzie" řekl Jeremy, a znovu pokračoval,,a kde jsou?" zeptal se,,Teta Jenna, a Hope je ukradli dřív než jsem si je stačila pochovat" řekla jsem,,tak to máš dobrý" řekl Jeremy,,výš jak se budou jmenovat?" zeptal se Alaric, a já jen kývla, a pak Hope, a Teta Jenna je přinesli a dali mi je,,jak se jmenujou?" zeptala se Hope,,holčička Camille Miranda Mikaelsonová a-" chtěla jsem pokračovat ale Jeremy mě zastavil,,nádherný jméno" řekl a Alaric to potvrdil,,a kluk?" zeptala se Jenna.

,,Niklaus Elijah Mikaelson" řekla jsem,,určitě se ty jména tátovi líbí" řekla Hope,,myslíš" řekla jsem,,určitě si to nenechal ujít" řekl Jeremy,,dobře, musíme zavolat tetě Rebece" řekla Hope, a já se usmála.

Pohled Klause

,,jsou nádherný, výš jak se budou jmenovat?" zeptala se Cami,,nevím řekl jsem Eleně že až se narodí tak aby jim dala jména" řekl jsem,,určitě to budou nádherná jména" řekl Elijah,,jistě" řekl jsem,,holčička Camille Miranda Mikaelsonová" řekla Elena, a já se usmál,,moje jméno" řekla Cami a usmála se,,a kluk?" zeptala se Jenna,,Niklaus Elijah Mikaelson" řekla Elena, a já se znovu usmál,,jména se povedli" řekl Elijah a já kývl.

A pak Elijah s Cami odešli, a já se díval na Elenu, Hope, a na maličkou Cami, a mého syna Niklause, usmál jsem se, a jako kdyby Elena věděla že tu jsem, tak se usmála směrem ke mě.

A pak Elijah s Cami odešli, a já se díval na Elenu, Hope, a na maličkou Cami, a mého syna Niklause, usmál jsem se, a jako kdyby Elena věděla že tu jsem, tak se usmála směrem ke mě

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

a já jí úsměv oplatil, i když jsem věděl že mě neuvidí.

Ahoj, další kapitola je na světě, i když Elijah, a Klaus, jsou mrtvý budu psát jejich pohledy z druhé strany, a co si myslíte o jménech?

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.



Ahoj, další kapitola je na světě, i když Elijah, a Klaus, jsou mrtvý budu psát jejich pohledy z druhé strany, a co si myslíte o jménech?

Elena and The Original Hybrid Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt