Kdo jsi?

142 12 1
                                    

Pohled Eleny
Je 9:00, a je sobota dneska večer jedu zpátky domů do New Orleans hrozně se těším.

Vylezla jsem s postele, a šla jsi udělat ranní hygienu, pak jsem se nalíčila, vyžehlila si vlasy a dala je do culíku, a oblékla jsem se do černých kraťasů, a červeného crop topu.

Šla jsem do kuchyně, a pozdravila jsem mámu,,dobré ráno mami, kde je Jeremy a Alaric?" zeptala jsem se,,dobré ráno zlatíčko, Alaric a Jeremy se za chvíli vrátí" řekla a usmála se na mě,,dobře, já jdu na chvíli ven" řekla jsem,,dobře" řekla máma a já odešla.

Šla jsem ven, protože jsem měla hlad, šla jsem do tmavé uličky, ovlivnila jsem tam nějakou holku, a zakousla se do ní, pak jsem přestala, a dala jsem jí svou krev, a ovlivnila jí,,nebudeš si pamatovat co se právě teď stalo" řekla jsem, a upíři rychlostí, jsem šla zpátky domů.

Když jsem byla před domem, chtěla jsem si utřít krev, která mi stékala po bradě, ale pak najednou se mi ztmavilo před očima, a já věděla že s tím musí mít něco společného čarodějky,,podělaný čarodějky!" když jsem to dořekla, tak jsem hned omdlela.

Když jsem se probudila, byla jsem na židli svázaná provazem, moc jsem se nemohla hýbat, pořádně jsem ani nevnímala okolí.

,,Konečně jsi se probudila, už mě to čekání nebavilo" řekla červeno vlasá holka, se zelenýma očima,,kdo jsi?" zeptala jsem se,,jsem Aurora de Martel, zlatíčko."

,,Proč jsem tady, a proč jsem svázaná?" zeptala jsem se,,byla jsem v New Orleans, a potkala jsem tam mojí lásku, kterou jsem potkala v roce 1002" řekla,,aha, takže je ti přes 1000 let" řekla jsem,,je mi 1017" řekla,,bezva, ale pořad nechápu, co to...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Proč jsem tady, a proč jsem svázaná?" zeptala jsem se,,byla jsem v New Orleans, a potkala jsem tam mojí lásku, kterou jsem potkala v roce 1002" řekla,,aha, takže je ti přes 1000 let" řekla jsem,,je mi 1017" řekla,,bezva, ale pořad nechápu, co to má společné se mnou?" řekla jsem.

,,Jde o to že ten koho miluju je Nik, jenže on už mě nemiluje!" řekla,,a co bys chtěla, už je to 1000 let, život jde dál" řekla jsem.

,, Jenže ty to nechápeš, my jsme se milovali chtěla jsem sním strávit celý život, a tak jsem se nejdřív pobodala, a Rebekah mi dala svojí krev, a já skočila z okna, napila jsem se prvního člověka kterého jsem uviděla, pak přišel Mikael a Nik chtěl abych šla sním, ale řekla jsem mu že ne že je stvůra, protože mě Elijah ovlivnil, tehdy jsem mu zlomila srdce, pořad jsi pamatuju jak brečel, když jsem mu to řekla" řekla Aurora,, to mě mrzí, to bych od Elijahe nečekala!" řekla jsem,,to nikdo."

,,Ale o to nejde, všichni mluvili o nějaký terapeutce, tak jsem ovlivňovala všechny terapeutky a nikdo z nich Nika neznal, pak jsem ovlivnila sladkou Cami, a té jsem se pak zeptala jestli ještě nějaká terapeutka je, a ona mi řekla jméno Elena Gilbertová.

,,Pak já, a můj bratr jsme byli pozvání na večeři k Mikaelsonům, a několikrát padlo tvoje jméno, takže teď tě ovlivním, a ty odpovíš na pár otázek zlatíčko"

,,mě ovlivnit nemůžeš" řekla jsem,,mužů, existuje na to jedno kouzlo, a mám tu moc dobré čarodějnice" řekla s úsměvem, a já se snažila dostat ven s těch provazů pak začli čarodějnice říkat kouzlo, a Aurora šla ke mě,,hotovo!"řekla jedna z těch čarodějek, a oni pak odešli.

A pak, Aurora začala s ovlivňováním,,znáš Klause?" zeptala se,,ano" řekla jsem poslušně,,chodíš s ním?"zeptala se,,ano" řekla jsem, a pak najednou jako by to ovlivňování nefungovalo, protože Aurora se mě na něco ptala, a já jí odpovídala nepravdivě.

Pak se Aurora otočila, a já se dostala z těch provazů, a skočila jsem na ní , a začala jsem se sní prát, Elijah mě toho hodně naučil ale neměla jsem moc šanci.

,,Jsi opravdu dobrá, ale já jsem o mnohem starší než ty" řekla, a chtěla mi zlomit vaz ale pak se tu objevili Klaus, a Elijah, a tak toho Aurora využila, otočila mě k nim, vzala nůž který byl namočený v železníku, a bodala mě do břicha, a do zad, a já křičela bolestí, když za mnou Klaus a Elijah chtěli jít, tak mi Aurora rychle strčila ruku do hrudi, a chytla moje srdce, a já zakřičela bolestí,,pokuď se přiblížíte, zabiju jí" řekla s úsměvem a Klaus, ani Elijah se nepohli.

Klaus se jen na mě díval bezmocně, a já v jeho očích uviděla naštvanost, a strach, a mě stékali slzy po tvářích.

,,Auroro nech jí být" řekl Klaus, naštvaně,,ale no tak Niku, je to sranda" řekla s úsměvem, pak Klaus za mnou upíři rychlostí šel, a vyndal ruku Aurory z mého těla, a já málem spadla, ale Klaus mě chytil, a Aurora spadla na kolena a chytla se za h...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Auroro nech jí být" řekl Klaus, naštvaně,,ale no tak Niku, je to sranda" řekla s úsměvem, pak Klaus za mnou upíři rychlostí šel, a vyndal ruku Aurory z mého těla, a já málem spadla, ale Klaus mě chytil, a Aurora spadla na kolena a chytla se za hlavu, všechno se to stalo během tří vteřin.

Aurora křičela bolestí, protože za námi byla Freya a říkala nějaké kouzlo, když s tím přestala, tak Aurora chtěla utéct ale Elijah ji rychle chytil pak Klaus šel k ní,,prosím, nedělej to" řekla Aurora,bezmocně,,kdo je bezmocný teď?" řekl Klaus, a pak vyrval jí srdce z těla.

Pak, jsme šli domů,,Eleno zlatíčko, jsi v pořádku moc jsme se o tebe báli" řekla máma, vystrašeně,,nechce se mi o tom mluvit, mami" řekla jsem,, vysvětlíme ti to Mery" řekl Klaus, a já šla do svého pokoje svlékla jsem ze sebe zakrvácené oblečení, a šla jsem do sprchy, teplé kapky které padali na mé tělo mi udělalo dobře.

Když jsem vylezla, vyčistila jsem si zuby a oblékla jsem se do pyžama.

Pak jsem vylezla z koupelny, a v pokoji byl Klaus,,mrzí mě, co se dneska stalo" řekl Klaus,,nemusíš se omlouvat, Klausi není to tvá vina" řekla jsem,,ale ano je" řekl Klaus,,ne není, nemůžeš za to že Aurora byla duševně narušená, mrcha!" řekla jsem, a oba s Klausem jsme se začli smát, pak jsme si lehli na postel.

,,Klausi, jako dlouho jste tam byly?" zeptala jsem se,,od té doby, jak tě Aurora ovlivnila, Freya pak udělala kouzlo, na to aby to ovlivňování zrušila, nemohl jsem za tebou jít dřív, Freya mi to zakázala, potřebovala čas, mimochodem, dost dobře si to Auroře nandala" řekl Klaus, a usmál se,,tys to viděl?" zeptala jsem se,,jo, Elijah byl na tebe pyšný" řekl, a já jsem dala hlavu na jeho hruď a usnula jsem.

Ahoj, tuhle kapitolu chci věnovat valca_valda_val protože mi dost pomohla, kdyby jí nebylo, tak bych pořad psala bez čárek, teček, a uvozovek, nemyslím si že by vás to bavilo číst kdyby to bylo bez čárek, teček, a uvozovek, takže moc ti děkuju♥️♥️a doufám, že se ti kapitola bude líbit ♥️♥️

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now