Chci ti něco ukázat!

160 13 0
                                    

Ahoj tuhle kapitolu, věnuji kamarádce Monika_proskovska doufám,že se ti bude líbit♥️😂😂😂

Pohled Eleny
Udělala jsem si kafe, a vypila ho, koukla jsem se na telefon a bylo 22:00, tak jsem se koukla do čekárny, ale nikdo tam nebyl.

Rozhodla jsem se počkat, tak jsem šla k oknu a viděla jsem tam krásně osvícenou francouzskou čtvrť.

Pak někdo přišel, do mé kanceláře,,omlouvám se, že jdu pozdě" řekl, a já vůbec nepoznala ten hlas, pomalu jsem se otočila,,nevadí, já jsem Elena a vy"řekla jsem, když jsem mu chtěla potřást rukou,,Klausi!"řekla jsem zděšeně

,,Eleno co tu děláš?"zeptal se,,já tu pracuju! co tu děláš ty?"řekla jsem, a viděla jak mě Klaus pozoruje,,mám tu jít na terapii!řekl,,ty jsi Camill O'Connellový kamarád?"řekla jsem,,ano jsem, ty jsi moje terapeutka?"zeptal se,,no, nejspíš jo!"

,,No dobře, nechci aby někdo věděl že chodím na terapii, sešit ve kterým budeš psát tak si ho vezmeš  domů, jo a vým že se budeš chtít zeptat proč, takže je to kvůli tomu,že mám hodně nepřátel"

,,Fajn tak si sedni,nebo lehni, a povídej"když jsem to řekla, vzala jsem sešit, a propisku a sedla si do křesla, Klaus si lehl na relaxační lehátko, a začal mluvit.

,,Začnu od začátku když jsme se se sourozenci stali upíři tak jsem zabil mou matku a Mikaela" řekl,,a proč si je zabil?"zeptala jsem se,,ani nevím, Mikaela protože mě nenáviděl, a já opravdu chtěl být jeho syn, u Ester, protože podvedla Mikaela.

,,Se sourozenci jsme pak musely utíkat od Mikaela bylo to hrozné!"řekl,,Máma mi řekla, že jsi sorozencům dával dýky, do srdce proč?"

,,Nechtěl jsem, aby někdo z mé rodiny odešel!"řekl,,diagnóza je vyřešena!"usmála jsem se,,cože!?"řekl zmateně,,Klausi ty se bojíš že by tě rodina opustila, ty rodinu potřebuješ tak je nebodej do srdce, buď na ně hodný a dostaneš nepodmínečnou lásk...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Nechtěl jsem, aby někdo z mé rodiny odešel!"řekl,,diagnóza je vyřešena!"usmála jsem se,,cože!?"řekl zmateně,,Klausi ty se bojíš že by tě rodina opustila, ty rodinu potřebuješ tak je nebodej do srdce, buď na ně hodný a dostaneš nepodmínečnou lásku od své rodiny!"

,,Výš Eleno já to vím, jenže nejde jen o mou rodinu!" řekl, pak mu zazvonil telefon, a on ho chtěl zvednout,,co? máme terapii, nemůžeš si s někým volat!"řekla jsem,,terapie skončila, musím jít tak ve stejný den ve stejnou dobu, dobrou noc Eleno řekl a usmál se na mě,,dobrou.

,,Výš Eleno já to vím, jenže nejde jen o mou rodinu!" řekl, pak mu zazvonil telefon, a on ho chtěl zvednout,,co? máme terapii, nemůžeš si s někým volat!"řekla jsem,,terapie skončila, musím jít tak ve stejný den ve stejnou dobu, dobrou noc Eleno ře...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now