Again

134 10 3
                                    

Když jsem se probudila, bylo 9:00 Klaus byl před naší postelí, a kreslil na plátno,,co kreslíš?" zeptala jsem se,,ale nic, jen se moc nehýbej"řekl s úšklebkem, a já rychle vstala, a šla se kouknout,,pozdě lásko, už jsem tě namaloval" řekl s úšklebkem,,bože, nemohl si namalovat někoho jiného?" zeptala jsem se,,nemohl" řekl, přiblížil se ke mě a políbil mě.

,,Taky ti přeju dobré ráno" řekla jsem, a usmála jsem se, a Klaus mi úsměv oplatil, a pak jsem ho políbila já, pak do pokoje vtrhl Jeremym,,prosím, přistaňte  se ocucávat " řekl Jeremy,,co se děje?" zeptala jsem se,,dole je náš táta, tak se oblékni a pojď dolu" řekl Jeremy a pak Jeremy odešel,,co tu dělá tak brzy!" řekla jsem,,dala jsi mu adresu" řekl Klaus,, to jo, ale netušila jsem že přijede už dnes" řekla jsem.

Šla jsem do koupelny, udělala jsem si ranní hygienu, osprchovala jsem se, udělala jsem si účes.

Šla jsem do koupelny, udělala jsem si ranní hygienu, osprchovala jsem se, udělala jsem si účes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A oblékla jsem se do růžových šatů.

Pak jsem šla dolu,,Eleno!" řekl táta hned jak mě uviděl, a šel ke mě a obejmul mě,,páni, moc ti to sluší" řekl, a já se jen usmála,,podívej Amando to je moje dcera" řekl na jeho snoubenku, který mohlo být úplně stejně jako mě,,moc ráda tě poznávám...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem šla dolu,,Eleno!" řekl táta hned jak mě uviděl, a šel ke mě a obejmul mě,,páni, moc ti to sluší" řekl, a já se jen usmála,,podívej Amando to je moje dcera" řekl na jeho snoubenku, který mohlo být úplně stejně jako mě,,moc ráda tě poznávám, jsem Amanda" řekla s úsměvem,,jsem Elena" řekla jsem.

Pak přišel dolu Klaus,,Johne, dlouho jsem tě neviděl" řekl Klaus s úsměvem, a přišel ke mě a dal mi ruku na pas,,Klausi rád tě vidím" řekl Jhon,,nápodobně" řekl Klaus,,tak půjdeme někam?" zeptal se Jhon,,jo" řekla jsem, a s Jeremym ,Amandou a Jhonem jsme šli pryč.

Šli jsme do jedné cukrárny, a sedli si venku ke stolu,,takže Eleno prý chodíš do práce" řekl Jhon,,no jo jsem terapeutka" řekla jsem,,to je bezva, a Jeremy je na vysoký že" řekl,,ano jsem" řekl Jeremy,,chci vám něco říct, jistě víte že se s Amandou budeme brát" řekl Jhon a Amanda se usmála,,ano víme" řekl Jeremy,,byly bychom rádi, kdyby jste na naší svatbu přišli" řekl Jhon a vzal Amandu za ruku,,to snad nemyslíš vážně" řekl Jeremy,,co ne, byl bych rád kdyby jste přišli" řekl Jhon,,ty jsi opravdu myslíš, že by jsme přišli na tvou svatbu, a viděli tě jak se ocucáváš s holkou v mém věku" řekla jsem,,jsi opravdu ubohej" řekl Jeremy, a vstali jsme a odešli.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now