True

150 9 3
                                    

Pohled Eleny

Ráno jsem vstala, a Klaus ještě spal, a tak jsem si znovu lehla, byla jsem dost unavená.

Bylo 13:59 a já teprve vstávala, a Klaus taky, šla jsem do koupelny, osprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu, udělala jsem si účes a oblékla jsem se do býlích šatů.

Účes

 Šaty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šaty

Vylezla jsem z koupelny, a uviděla jsem Klause ve smokingu,,máš na sobě smoking!" řekla jsem, překvapeně,,no jo, jsou tu pořád hosti, a Elijah mi řekl, abych si ho vzal" řekl, a na chvíli se odmlčel,,a ty máš na sobě takový šaty proč?" zeptal se K...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vylezla jsem z koupelny, a uviděla jsem Klause ve smokingu,,máš na sobě smoking!" řekla jsem, překvapeně,,no jo, jsou tu pořád hosti, a Elijah mi řekl, abych si ho vzal" řekl, a na chvíli se odmlčel,,a ty máš na sobě takový šaty proč?" zeptal se Klaus,,včera mi řekla Rebekah, abych si je vzala" řekla jsem s úsměvem,sluší ti to" řekl a políbil mě.

Pak ve dveřích byla Rebekah, a zakrývala oči malé Sofii,,mohli by jste s tím přestat, mám tu dceru tvé tety Eleno" řekla Rebekah,,od kdy má Jenna dceru?" zeptal se Klaus,,ani já jsem to nevěděla, dozvěděla jsem se to před 5 měsíci když jí teta porodila" řekla jsem a šla jsem za Rebekou a vzala jsem Sofii do náruče.

A šli jsme dolu,,kdo ukradl mojí dceru....Eleno" řekla teta Jenna,,já ji neukradla, to Rebekah" řekla jsem, a ukázala jsem na Rebeku,,dobře" řekla Jenna, a zasmála se, a já jí dala Sofii.

A šla jsem si sednout ke stolu, a samozřejmě že Kol si tuhle poznámku nemohl nechat pro sebe,,jste tu pozdě, se nedivím když jste celý večer jen -" chtěl dokončit větu, ale já mu rychle skočila do řeči,,neměl jsi poslouchat, idiote" řekla jsem, a Klaus, Rebekah, Cami, Freya, Marcel a Davina, se uchechtli.

Dojedli jsme snídani, a nějaký hosti už odcházeli, a tak jsme s Klausem chodili, se s nimi rozloučit.

,,Kdo z vás bude odcházet" zeptala jsem se na svou rodinu,,my všichni, jen Jeremy zůstane" řekla máma,,aha" řekla jsem, trochu smutně,,ty nejsi ráda že tu zůstávám, sestřičko?" zeptal se Jeremy,,ne, ty budeš otravovat, bratříčku" řekla jsem,,už aby jsme jeli, je 17:30 a čeká nás 4 hodiny cesta" řekla máma, a všichni si stoupli, a šli k autům já se se všemi rozloučila, a Jeremy taky.

Elena and The Original Hybrid Where stories live. Discover now