O mică și întârziată lămurire

5K 172 19
                                    




Probabil vă întrebați de ce pe noua copertă apare numele Teresa Wojcik și nu Adelaide Dufrenoy...

Nu am făcut, până acum, o postare oficială în care să anunț câteva lucruri despre mine și despre cartea Răul Necesar.

În primul rând, trebuie să vă spun că scriu pe Wattpad din 2015, cu ceva timp înainte de a scrie Răul Necesar, însă sub alt pseudonim pe care unii dintre voi s-ar putea să îl fi întâlnit la un moment dat: Teresa Wojcik. De asemenea, în 2015, 2016 și 2019 am publicat cele 3 volume din Căutând Fericirea care au fost - și ele - postate pe Wattpad în 2015. Le puteți găsi aici: www.teresawojcik.com (deși acum este stoc epuizat...)


După publicarea volumului 2 m-am cufundat literalmente într-un blocaj cauzat, în principiu, de presiunea de la acea vreme. Mi-am revenit în toamnă, însă am simțit că puteam depăși blocajul doar cu un... hmm... să-i spunem 'un nou început'. Dacă ați citit Căutând Fericirea sau Toate Focurile, cu siguranță ați remarcat diferența de stil și îndeosebi temele abordate. Tot ce scriu fiind Aiddda este, din multe puncte de vedere, fundamental diferit de ceea ce scriu sub pseudonimul Teresa.


În al doilea rând, îmi pare rău că fac acest anunț abia acum, însă vă mărturisesc că nu am avut curaj. Și, pe de altă parte, am așteptat ca Răul Necesar să capete formă în stadiul de editare și să fie cât mai aproape de publicare. Voi știți cât de mult țin la povestea aceasta, cât de mult am râs și suferit alături de voi și mai ales de câte ori am judecat-o pe Eva pentru deciziile și acțiunile ei, ocazional aparent lipsite de logică. Îmi doresc să fie în cea mai bună variantă a ei pentru a fi publicată, pentru că este o poveste cu adevărat spusă din adâncul sufletului.


În al treilea rând, pe parcursul scrierii am avut un ajutor de nădejde cu care am făcut numeroase brainstorming-uri și căruia i se datorează o parte din laude. Nu știu dacă va vedea mesajul acesta, dar îmi doresc ca voi să luați la cunoștință a sa existența. Răul Necesar este, în parte, rezultatul a două minți și a două suflete.

Despre mine nu sunt multe de spus și aș prefera să rămână așa. Voi continua să scriu pe Wattpad sub pseudonimul Aiddda, pentru că este stilul ei specific, însă cărțile vor fi publicate sub pseudonimul Teresa Wojcik.


Vă țin la curent cu tot ce apare nou și sper că o să revin curând și cu continuarea la Binele Necesar.


PS: Am făcut acest anunț acum ceva timp pe grupul de pe Facebook, însă abia acum am realizat că aici am lăsat lucrurile în ceață. :))

Vă cuprind mai strâns ca niciodată!


Cu bune și cu rele,A

Răul necesarUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum