Episode 15. "Home."

11.6K 644 71
                                    

Bu notu okumadan geçmeyin lütfen.

Şimdi ilk olarak canım feci sıkan bir konuya değinmek istiyorum. Yeni bölüm diye beni sıkıştırmanız. Bakın bu ilham denen şey bana birden gökten inmiyor. Ayrıca yazacak vaktim olmuyor. Günün 10 saatini okulda, 5 saatini uykuda ve geriye 9 saatin bir çoğunu ders çalışarak geçiriyorum. Bütün hayatım NBH değil. O yüzden beni gerek mesajlardan, gerek profilimden, gerek ise yorumlarda sıkıştırmayın lütfen. Tabii bekleyenlerde var. Onlara saygım sonsuz.

Ve bir de geçen bir yorum gördüm.

"güzel ama kısa olmuş bu hafta bir tane daha istiyorum yaz."

Pardon? Babanızın uşağı gibi mi görünüyorum oradan bakınca? Daima okuyucuma saygılı oluşumdur ama insanın bir dayanma noktası var. #sorrynotsorry

Ve sanırım bu bölüm uzun oldu. Mobilden yazdığım için kaç kelime olduğunu göremiyorum.

@kingdomofasnicar yani Sinem'e desteği ve sabrı için çok teşekkür ederim. "Black Pearl" adında bir Zayn hikayesi yazıyor ve tek kelime ile muhteşem. Zevkime güveniyorsanız, bakın derim! :D

Never Been Hurt 626K okunma ve 26K oy, NBH || A New Life ise 70K okunma 4K oyu geride bırakmak üzere! Hepinize çok teşekkür ederim *-*

Bölüm adında ilhamsızlık yaşayınca basit ama etkileyici bir ad ortaya koydum. "Ev." Ne kadar etkileyici ama değil mi? *DEĞİL*

Bölüm şarkısı "Lorde - Team."

Neyse. Okuyun hadi dkdeddj

Bölüm 15. "Ev."

Zayn.

Yorganla adeta bir savaşa girerek onu üzerimden ittiğimde saat öğlen 12'ye henüz gelmişti. 3 saat sonra uçağım vardı ve dış hatlar yolcusu olduğum için 2 saat önceden havaalanında olmam gerekti.

Yataktan çıkıp el verdiğince odayı topladım ve daha sonra valizimden iç çamaşırı, siyah bir kazak ve siyah bir pantolon bir de siyah kapişonlu bir mont çıkarıp yatağın üzerine koydum. Saçlarım inanılmaz derece uzamıştı. Arkadan topladığım lastiği ve kıvrımlı tacı daha sonra kullanmak için komodinin üzerine koydum. Telefonu şarja bağlayıp banyoya girdim.

Küçük portatif seyahat şampuanın bütün şişesini kafamdan aşağı döktüğümde, içeriyi yoğun bir çikolata kokusu sardı. Bu aromayı seviyordum.

Banyodan sonra saçlarımı kuruttum ve arkadan topladıktan sonra tacı kafama geçirdim. Seçtiğim kıyafetleri giyip montu üzerime geçirdiğimde hazırdım. Odadan çıktım ve lobide çıkış işlemlerini hallettim.

Arabell'e ulaşmama artık çok az kalmıştı.

Arabell.

"Akşam yemeğinde ne yapmayı düşünüyorsun?"

Doniya konuştuğu sırada elmalı turtayı koyduğum fırının kapağını kapattım. "Körili tavuk!" dedim ellerimi çırparken. "En sevdiği yemek."

Doniya güldü. "Epey heyecanlısın." Derin bir nefes aldım. "Onunla küs olmam, özlemediğim anlamına gelmez ki." Omuz silktim. "Eve girdiğinde ilk işim kocaman sarılmak olacak." Doniya gülümsedi ve saatine baktı. "Evet, bayan. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Kocan ile güzel bir akşam dilerim."

Doniya'yı gönderdikten sonra mutfakta olan işlerim geri döndüm. Tekrar yanımda, yatağımda, evimizde olacağı düşüncesi beni delirtiyordu. 1 hafta 1 yıl gibi geçmek bilmemişti ve kesinlikle hayatım boyunca yaşadığım en uzun 1 haftaydı. O'nu özlemiştim.

Never Been Hurt || A New LifeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin