Never Been Hurt 1 yaşında!

6.9K 365 35
                                    

Merhaba!

Bundan tam 1 yıl önce ben büyük bir şey yaptım. Okuldan eve geldim. Öğle saatleriydi. Bilgisayarı açtım ve dedim ki "Neden bir Zayn Malik hikayesi yazmıyorum?"

Tahmin edebileceğiniz üzere bu gün Never Been Hurt'ün ilk yaş günü.

Hiç umudum olmadan, tutmaz bir kaç güne silerim diyerek yazdığım bir hikayeydi Never Been Hurt. Bu kadar büyük bir aileye sahip olacağımdan habersiz bir şekilde bilgisayar başına oturdum ve ellerimin satırları bir nakış misali işlemesine izin verdim.

Bir çok sıkıntıyı birlikte atlattık. Yeri geldi bir günde iki bölüm attım, mutlu ettim sizi. Desteğinizi her daim hissettirip mutlu ettiniz beni.

Bu sıradan bir yazar-okuyucu ilişkisi değildi ve Never Been Hurt asla sıradan bir hikaye olmadı. Benim sevgim asla sıradan bir sevgi olmadı ve sizin desteğinize sıradan demek büyük hakaret olurdu.

Biliyorum, içinizde bir sıkıntım olsa çıkıp gelmek isteyen çok var. Bana sarılmak isteyen, bir kaç dakika da olsa konuşmak isteyen.  Buradan attığınız mesajlara cevap verdiğimde bile deli gibi mutlu olanlarınız var. Ve vefasız olanlarınız da. Ama olsun. Ben hiçbirinizi tanımadan bu küçük kalbime soktuysam ve siz beni tanımadığınız asla bana destek olup sevdiğinizi hissettirdiyseniz, insanlık hala ölmemiş demektir.

İyisiyle kötüsüyle bir yıldır yanımda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hep derim, yalnız değilsiniz. Hiç kimse mi yok? Ben buradayım. İstediğiniz zaman konuşabileceğiniz biriyim. Hadi diyelim beni de bulamadınız.

Zayn burada. Arabell burada. Jason, Hannah, Micheal ve daha onlarcası sizi burada bekliyor.

Bölüm çok geç kaldı biliyorum ama hiç iyi günler geçirmiyorum. Wattpad'in mobil uygulamasını silmiştim, sırf bu notu yayınlayayım diye geri yükledim. Ayrıca yazım tarzımı geliştiriyorum. Daha iyi betimlemeler, daha anlaşılır cümleler ve daha afilli bir hikaye.

Biraz daha sabır, Prensesler. Ve hikayemizi okuyan Prensler varsa. Hepinize. Biraz daha sabır.

Birinci yaşımız kutlu olsun Hemsvato'lar. Sizi çok seviyorum.

Zaynep.

Never Been Hurt || A New LifeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin