22. Bölüm KADER

2.7K 186 93
                                    

Selamünaleyküm kardeşlerim.Öncelikle zor zamanlar geçiren bir zamandayız ve bir birimize destek olmalıyız.Psikolojiler bozulmuş ve artık patlama noktasına gelip delirenler var.Bu zamanda sakinleşmek için müzik dinleyen ve film-dizi izleyenler burada mı? Sakin olalım ve zamana bırakalım.Bunlar da geçecek.

BTS ' e bir haftada hayran oldum lan.Çok ponçik bir şey bunlar.Bunları Allah yarattıysa... Junkook ve Jimine bayılıyorum  çok tatlılar.Gerçi hepsi çok tatlı.Dünyanın 8.harikaları falan.Neyse çok övdüm(çooookk az bile) hadi okuyun.jnbıgroınvbr.

Sen en çok kimi seviyorsun ?


MEDYA/ BTS-FAKE LOVE

DUYURUYU OKUYUN EXTRA BÖLÜM YAZMAYAYIM SAÇMA SAPAN

Bu arada bana abla diyenler var.Demeyin lan.Alışık değilim bir değişik oluyorum.Bana knk bro karişim ,lan büşra deyin ama abla falan demeyin.Öpüldünüz. Hadi okuyun len.

Bu arada ŞAMATA GIRGIR'DA BENİM SAÇMA HAYATIM VE YAŞADIKLARIM İLE İLGİLİ KOMİK TRAJİKOMİK OLAYLAR VAR OKUYUN.VE  ÖLÜ ADAMIN KRALLIĞINA DA BAKA BİLİRSİNİZ.

 _______________________________________________________________________________

Zaman  aşk için en kötü ilaçtı belki de._B.BATMAZ_

________________________________________________________________________________


YAZARDAN

Kapıyı açtı ve dışarı bir adım adım attığı anda kapı sert bir şekilde kapandı.Rüzgar öylesine sert bir şekilde esti ki saçları tüm yüzünü kapladı.Üzerine doğru gelen yapraklara elini savurduğunda parmağındaki kırmızı mercan yüzük yuvarlanarak yere düştü.Ebru telaşla yüzüğe doğru koşarken yüzük bir çift ayakkabının önünde durdu.Ebru kafasını kaldırıp yüzüğü eline alan kişiye baktı.Kızıl saçları uçuşuyordu ve yeşil gözleri adeta büyülüyordu.Kocaman bir gülümseme gönderdi Ebruya.Ebru nazikçe ona gülümsedi.

Kadın yüzüğü ovalayıp üfledi.Ebruya uzattığı.Ebru yüzüğü alıp taktı ve o anda bir şeylerin ters gittiğini hissetti.Kendini enerjisinin tamamen çekildiğini hissetti.Kafası dönerken yüzüğü bir kez parladı ve söndü.Ebru kadına bakarken öylece kaldı.Kadın ona hala gülümsüyordu.Başı dönerken elindeki çanta yere düştü.Eliyle duvardan destek alırken ayakları ona daha fazla dayanamadı ve yere diz çöktü.Nefesinin daraldığını hissederken yüzüğü tekrar parlak bir ışık yaydı ve kocaman kızıl bir balonun içinde kaldığını gördü.

Sanki renkli bir parfüm sıkılmış gibiydi.Toz tanecikleri gibi havada süzülmeye başlayan yüzüğün rengi kısa bir süre sonra hızla ortadan kayboldu.Ebru eliyle başını tutarken yere yığıldı.Karşısındaki kadın başının altına elini koymuş ve onu dikkatlice uzatmıştı.Elini alnına koydu ve başını ovaladı.

''Kaderin de kalbin ve yüzün kadar güzel olsun güzel kızım.Bunlar senin iyiliğin için.Yoldan sakın çıkma.Elbet kaderin seni bitiş noktasına ulaştıracak.O zaman yaşadıkların için binlerce kez teşekkür edeceksin.İyi uykular.''Ebru gözleri kapandığında son duyduğu şey bunlar oldu.Kader yine çizgisini çizdi.

_______________________________________________________________________

İKİ DÜNYA ARASINDA -EJDERİN YUVASI- Efsanesi kitabın son sayfası.Yazıldı çizildi.Bunları Ebru ve Ejder belirledi.Onlar ya bir araya gelecekti ya da sonsuza dek birlikte ölecekti.Aşk hiç bir zaman kolay elde edilen bir şey olmamıştı zaten.Bütün zorluklara katlanabilen aşıktır zaten,yarı yolda bırakan ya pes etmiştir ya da hiç aşık olmamıştır zaten.Aşk zor kelimesinin karşıt anlamıdır.Kolay söylenir,üç harflidir.Bundan korkacak ne var dersin ama kısa bir süre sonra o üç kelimenin hayatının en zor sınavı olduğunu anlarsın.

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Where stories live. Discover now