25.bölüm BENİMLE BİRLİKTE

2.4K 170 49
                                    

Selam gençler. Beni özlediniz  mi? Ben sizi çok özledim.bu günlerde hayatımım hem en saçma hem de en güzel  günlerini yaşıyorum.

Neyse hikayeye dönelim.umarim güzel gidiyordur sizin için. Eğer eklemek istediğiniz bir şey varsa sizin için eklerim. Yorumlarda dile getirbilirsiniz.  Kendinizi yorumlarda gösterin . Hayalet okuyucu olmayın. Ya da olun birşey olmaz .❤

ışıklar  yoktu, etraf zifiri karanlıktı. Ama ben seni yinede buldum.elinden tuttum.  B.BATMAZ

_________________________________________
Camdan oturup onları izliyordum sadece ve saat çok geç olmuştu. Güneş sürekli bana bakıp göz kırpıyordu. Adının Arthur olduğunu ögrendigin adam ise Güneşten gözlerini alamıyor sanki kaybetmekten korkuyordu. O an Amora ile girdigimiz iddiayı kaybedeceğimizi anladım.Amora telefonuna baktıktan kısa bir süre sonra ortama loş bir muzik eşlik etti. 

Sözlerinin anlamını bilmiyordum. Yabancı bir müzikti. Ama kalbimi huzurla doldurmuş ve gözlerimi kapatırken gülümsememe neden olmuştu. Şarki o kadar güzel di  ki yazan  kişinin aşık olduğu ve bunu sözlerine aktardığı çok belliydi.kelimelerden sadece

'love me because I love you so much '(beni sev çünkü ben seni çok seviyorum.)

kısmını anlamıştım. Gözlerimi açtığımda Ejderin gözleriyle karşılaştım. Çimlere uzanmış bana bakıyordu. 

Gözlerimi kaçırmadım.Kaçırmak istemedim. Ama uykum beni o kadar bastırmıştı ki kafamı cama yasladım ve gözlerimi kapattım. Hava sıcaktı ve üşümüyordum.

'You are always on my mind,you feed my love ' ( sen hep aklımdasın aşkımı besliyorsun .)

Şarkının anlamı o kadar güzeldi ki hiç derdim yokmuş gibi hissediyordum. Aşık olmak istiyordum.

'I will not share you. Forget it,you're mine. '(Seni paylaşmayacağım unut gitsin,benimsin. )

Şarkının anlamını bilmiyordum. Ama kulağıma o kadar güzel geliyordu ki bedenimi uyuşmuş hissediyordum. Telefonumu çıkarıp şarkıyı shazamladim ve  sarkini  türkçesözleri içimi ısıttı.

'Now you are in my arms I breathe with your scent' ( şimdi kollarimdasin senin kokunla nefes alıyorum)

Şarkının sözleri kafamda dönüp dururken aşık olduğum adamın elinden tutup ona bu şarkıyı mırıldanmayi hayal etmek çok güzeldi.

'I am under the stars.But when I look at you ,I see the sun '(yıldızların altındayım ama sana baktığımda güneşi görüyorum. )

Şarkının rap kısmı başladığında ben yarı aralık uykulu gözlerimle ara sıra gökyüzüne ve aşağıdaki arkadaşlarıma bakıyordum.

'You are mine, fuck the others. You are with me, your eyes are shining. My love, we are two eternal people. close your eyes, listen to me. yes yes eat'

(sen benimsin diğerlerini sikeyim. Benimlesin, gözlerin parlıyor. Aşkım, biz iki ebedi insanız. gözlerini kapat, beni dinle. evet evet ye)

'Oh darling, your scent makes me crazy. Your lips are like a fruit to me. Oh darling, I want to keep you to yourself. what is this ? You are my eternal paradise.'

(Ah sevgilim, kokun beni deli ediyor. Dudakların benim için bir meyve gibi. Ah sevgilim, seni kendine saklamak istiyorum. bu nedir ? Sen benim sonsuz cennetimsin.

Ve ben 3 dakikalık şarkıda uykuya daldım. Uykunun en derin haliyle.

Kulağımı tırmalayan sesler duyuyordum ama uyku öyle  çok bastırmıştı ki uyanmak istemiyordum. Koluma dokunan eller beni uyandırmak istercesine sarssada kolumu kendime çektim ve mırıldanarak kafamı kollarıma yeniden gömdüm."5 dakika daha " diye mirildandim."

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Where stories live. Discover now