7. Bölüm DOLUNAY

5.2K 296 50
                                    

Yeni bölümcüler alın size yeni bölüm .@Lavinia--Yaren--   senin için olsun bu bölüm .


Geçtiğim yollara,yollara bıraktığım ayak izlerini gördüm arkama baktığımda.Yemyeşil çimenler ,rengarenk çiçekler ve balta girmemiş büyük bir orman karşıladı beni.Saçlarım özenle bağlanmış, dudaklarımda elbisemin zıddı bir ruj var.Pembe.Siyah uzun yerlerde sürünen elbiseme baktım.Karşımda büyük bir ev vardı.Şatoya benzeyen kocaman bir evdi.Karanlık pencerelerine baktım.O kadar korkutucuydu ki Kalbimin hızlandığını hissettim.Eve doğru yürüdüğümde  arkamdan biri elimi tuttu.Kafamı çevirdiğimde kızıl saçlı kızıl gözlü bir kadın gördüm.Bu kadın kızıl periye benziyordu.

Gülümseyen ve gülünce yanağında belli olan derin gamzeye baktım.Beni kendine çekip açık bir kapıdan içeri girdi.Ben de peşinden girdim.Beni yine odama getirmişti.Ama odam çok değişmişti.Yatağımın çarşafları siyah ve çift kişilikti.Duvarlarımda fotoğraflar bana göz kırpıyordu.Bunlar kimdi acaba? Ben düşünürken kızıl peri elimi çekiştirdi.Elinde kırmızı bir balon vardı.Balon o kadar güzeldi ki kıpkırmızı ve parlaktı.Balonu bıraktığı anda balon patlayarak içindeki suyu saçlarımı ıslattı.Ve elbisem beyaza dönüştü.Saçlarım omuzlarıma döküldü.Aynadaki görüntüme baktığımda dudaklarımdaki rujun kırmızıya döndüğünü gördüm.Kızıl peri elini yanağıma koydu.

''Güzel kızım sana yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama sen her seferinde fırsatları kaçırıyorsun.''Kaşlarımı kaldırıp onun gözlerine baktım.

''Ben ne yapmalıyım bilmiyorum.''Diye itiraf ettim mırıldanarak.Güzel gülüşünü daha da derinleşirken gözlerini açıp kapattı.

''Yüzükler sizi  birleştirmeye çalıştıkça sen kaçıyorsun güzel kızım .Bunu neden yapıyorsun?''

Söyledikleri ile başımı yere eğdim.Rujlu dudaklarıma aldırmadan alt dudağımı üst dudaklarımın arasına sıkıştırırken parmaklarımla oynuyordum.

''Kızıl peri ben ne yapacağımı bilmiyorum.Çok utanıyorum.''Dedim başım yerdeyken.Elini çeneme koyup kafamı kaldırdı.Gözlerimin en içine baktı.Eliyle gözlerimi kapatıp tekrar açmamı sağladı.Elleri dudaklarıma ve saçlarıma değdi.Ellerimi ellerinin arasına hapsetti.

''Seni değiştireceğim güzel kızım.Artık aranızdaki çekime izin verin ve aşık olmak için uçan kalplerinizi avuçlarınızdan bırakın.'' dedi avucunu açarken.Elindeki kanatlı kalbe kaydı gözlerim.Kızıl perinin dediğini anlamazken karşımda gördüğüm ayna gözlerimin açılmasına sebep oldu.Saçlarım her zamankinden daha canlı ve gürdü.Gözlerim kahvelerini yitirmiş kızıl olmuştu.Gülümserken kızıl periye döndüm.

''Gözlerim?''Dedim ellerim gözlerime giderken

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Gözlerim?''Dedim ellerim gözlerime giderken .Kızıl peri yanıma gelip elimi tuttu.

''Kırmızı tutkunun rengidir güzel kızım.Kızıl gözlerin senin heyecanını ele verecek . Siz artık saklanamayacaksınız güzel kızım.'' Kalbim hızlanmaya başlarken son kez fısıldadı kulağıma.''Siz artık tutkunun esirisiniz.''

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin