13. Bölüm KELEBEK

4.4K 241 56
                                    

Gençler ve kendini genç hissedenler.Nabıyonuz beya? Güzel bir bölümdür ve beğenirsiniz inşallah.Amin.Yorum yapmayı unutmayın eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya.Bildirimler yağsın bana.Hadi eywallah.Hatalarım varsa görmemezlikten geliverin be.


''Acı yeri geldiğinde sizi dimdik ayakta tutar.Ne kadar düşmek üzere olsanız bile.'' _B.BATMAZ_

''Ben acıyla tanışalı çok zaman geçti.Artık kanıma karıştı.''_Ejder ATEŞ_


Gerçekler ne kadar acı olsa da bir süre sonra insanlar kabullenmeye ya da alışmaya başlar.İlk kez neye alışmıştım.Sanırım üniversiteye başladığımda derslerime alışmaya başlamıştım.Ya da sınavlar yüzünden gece geç saatlere kadar ders çalışmaya alışmıştım.Şimdi alıştığım şey ise onun sayesinde getirildiğim bir efsanedeki yakışıklı bir adama alışıyordum.Onun yaşadığı yerdeki insanlara ve gelecek olan belalara.

Şimdi ne mi yapıyorum.Ateş tanrıçasından gelecek olan darbeyi bekliyordum.Gözlerimi öylece kapatmış öleceksem hızlı olsun tarzında içimden konuşuyordum.Gözlerimdeki yaşları artık sayamazken kaç dakika geçti bilmiyorum ama hiç bir can yakıcı darbe almadığımda kirpiklerim titreşerek açıldı ve önümde yanan bir şeyi gördüm.Önümde sanki bir kalkan vardı ve o oradan geçemiyordu.Ellerini ona dayamış ve ellerinden ateş akıtıyordu.O şey her neyse beni koruyordu ve bana yaklaşmasına izin vermiyordu.Aynı anda yüzüğüm büyük bir ışık yayarak parlıyordu.

O hala uğraşmaya devam ederken kulağımda bir ses duymamla etrafıma baktım ama kimse yoktu.''Sana ulaşamayacak.Sakin ol sana zarar veremeyecek'' Ses Amoraya aitti.Ama görünürde yoktu.O sırada Yarenin vücuduna dolanan beyaz yılanı gördüm.Bembeyazdı ve üzerindeki şekillerle çok güzel görünüyordu.

Bembeyazdı ve üzerindeki şekillerle çok güzel görünüyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yılan hızlıca dolandı ve Yarenin boğazına sarıldı.Yarenin vücudundaki ateşler bir anda söndü ve yeşil gözleri kırmızıya döndü.Diğer caxilerin görünüşüne büründüğünde gerçekten korkutucu görünüyordu.Beyaz yılan boğazını sıkmaya devam ettikçe o elleriyle ondan kurtulmak istiyordu ama başaramıyordu.Boğazına sarılı bir şekilde yüzüne eğildi ve öylece bakmaya başladı.Kapı büyük bir gürültüyle açıldığında Ejder önce bana ardından beyaz yılanla uğraşan caxiye  baktı.Hızlı bir şekilde Beyaz yılana döndü.

''Yeter Amora.Onu öldüremezsin.'' Amora onu bırakıp yere süzüldüğünde caxi küçük ateş parçaları saçarak ortadan kayboldu.Kalkan ortadan kalkarken hızlıca Ejdere adımlayıp ağlayarak sarıldım.Çok korkmuştum.Belimden tutarken kafasını boynuma gömmüştü. Hıçkırıklarım iç çekişlere döndüğünde kendimi geri çekip yüzüne baktım.Benim için endişelenmiş görünüyordu.Omzuma dokunan elin sahibine çevirdim ellerimi.Amora üzerinde bembeyaz yerlere kadar uzanan elbisesiyle bana bakıyordu.

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Where stories live. Discover now